Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

narmik abla, resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzel, maşallah.

Sağolasın..Senin bakışlarındaki hoşgörüdendir.............sumuzz albümdeki yorumlardaki fotolarla topiğe koyduğum bir iki fotonun çok farklı olduğunu söyledi de..Ben de başka eskilerden başka başka Narmikler koyayım dedim...Koyu renk saçlı Narmikler...:))

Allah Allah, nasıl da görmemişim, utandım bak şimdi, :KK17:

o zaman tanışalım madem, ben mona, 29 yaşındayım, evliyim, bi tane oğlum var. :KK16:

Utangaç seni :KK17:

Ben de evliyim, 29 yaşımdayım, eşim şu an askerde, maalesef daha bebeğimiz yok, öğretmenim çalışıyorum yani...
Memnun oldum...:KK34:

heyooo topic kalabalıklaştıııı :KK8:

evet evet evet güzel haber:KK9:

Utangaç seni :KK17:

Ben de evliyim, 29 yaşımdayım, eşim şu an askerde, maalesef daha bebeğimiz yok, öğretmenim çalışıyorum yani...
Memnun oldum...:KK34:

evet evet evet güzel haber:KK9:
hahayyyttt bi meslektaşım daha geldi :))
bende öğretmenim :KK6:
narmik le parkon a da selam demedimdii :KK17:
:KK3:

Sumuzz,başka başka Narmikler de koydum albüme şimdi...:KK1:

:KK53::KK53::KK53::KK53: soktayim :KK53::KK53::KK53::KK53: Bu kadar olur gercekten her foton birbirinden farkli... Iyi bir fotomodel olursun.. :KK34:
Benim ilk okulda cekindigimle simdiki fotolarim arasinda hic fark yok..:KK60: :KK60: Sacimi kisacik kestirdim o da ise yaramadi :KK60: beni estetik paklar :KK60: :KK60:

:KK53::KK53::KK53::KK53: soktayim :KK53::KK53::KK53::KK53: Bu kadar olur gercekten her foton birbirinden farkli... Iyi bir fotomodel olursun.. :KK34:
Benim ilk okulda cekindigimle simdiki fotolarim arasinda hic fark yok..:KK60: :KK60: Sacimi kisacik kestirdim o da ise yaramadi :KK60: beni estetik paklar :KK60: :KK60:

Yaa şu fotoları ben niye göremedim, nereden bakabilirim :44:Utandım bak şimdi :KK9:

hahayyyttt bi meslektaşım daha geldi :))
bende öğretmenim :KK6:
narmik le parkon a da selam demedimdii :KK17:
:KK3:

Canım ya kusura bakma..Arada yerimden kalkıp evdeki işlerle ilgileniyorum ..Sonra geldiğimde selam verdim mi vermedim mi unutuyorum.....:KK17:

Herkese selamlar..Parkon geçmişi okuyor galiba...:))

Yok ya abartma :)) O kadar da değil...Şimdi böyle yazıyorsun,millet matah bişey sanıcak...:KK9:

Böyle deyince övgü bekliyor da ondan foto koyuyor diye düşünenler oluyor...Alakası bile yok halbuki :KK9:

X