Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

ous dediginiz kocalar oluo sanırım burda bi kac yerde denk geldi ama neden ole denio fransız kaldım biraz:KK1:

Evet tek tek atman gerek :KK34::KK34::KK34: Birde 10 dk da bir atabiliyorsun :26::26:

Bitmedi mi henüz...Ousun kızgın yüzünü aklına getir ve kalk :KK9::KK9::KK9:

yok canım
nerde
bitse de kurtulsam

ousla aramız iyi ya
düzeldik sonunda :KK1:

kalkarım birazdan:KK14:

aynen.
burası da ilk geldigimizde koyuydu ve kalemle karalamıs cıkanların cocukları
aldıgınız renk kapatmaz dediler ama ona ragmen gittim acık renk sectim
simdi cok guzel oldu aydınlık ferah:)

ne güzel
açık renkler insanın içini açyo

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:ben geldim içim sıkıntılı bugün ilk kazamı yaptım bi araca tampondan dokundum:KK25: elim ayağım titredi pöfffff

evet arada bakıyorum bu sayfaya ooo kac sayfa olmus millet kaynasmıs diip geri cıkıodum bugun daldım en sonunda:KK1:

atla gel sohbete gir hemen :KK1:

çok güzel bişekilde evden işyerinin sokağına giriyordum ki araba park etmişler sıfıra sıfır geçmişim bende önüme bakıyordum sağıma falan bakmıyordum sürttük Allah tan btamponda sürtük var okadar :KK15:

hımm
olsun
tecrübe edindin işte

çok güzel bişekilde evden işyerinin sokağına giriyordum ki araba park etmişler sıfıra sıfır geçmişim bende önüme bakıyordum sağıma falan bakmıyordum sürttük Allah tan btamponda sürtük var okadar :KK15:

Geçmiş olsun sweedy,

çokbişey olmamış,ben alışkınım ufak sürtünmelere:KK1::KK1::KK1::KK1:

canını sıkma.:KK1:
[/B]

gecmiş olsun neyse ki bişi olmamıs

geriden geliyodum mutlucan,yeni gördüm.

iyiki okuyacağım sayfa azmış.

oturuyorum köskös

sen ne yapıyorsun canım

Ay kıyamam ya :KK16::KK16::KK16: Görmesende alınmazdım benden hoşlandığını biliyorum çünkü :KK9::KK9:

Ben çalışıyorum :KK14::KK14::KK14: Sigara durumu nasıl daha iyi misin...

Bende ehliyet almak istiyorum :21::21::21:

X