Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tek tek atman gerek Birde 10 dk da bir atabiliyorsun :26::26:
Bitmedi mi henüz...Ousun kızgın yüzünü aklına getir ve kalk
aynen.
burası da ilk geldigimizde koyuydu ve kalemle karalamıs cıkanların cocukları
aldıgınız renk kapatmaz dediler ama ona ragmen gittim acık renk sectim
simdi cok guzel oldu aydınlık ferah:)
ous dediginiz kocalar oluo sanırım burda bi kac yerde denk geldi ama neden ole denio fransız kaldım biraz
ben geldim içim sıkıntılı bugün ilk kazamı yaptım bi araca tampondan dokundum elim ayağım titredi pöfffff
evet canım
ous , kamil
Kadesa bitanem yeni okudum çok geçmiş olsun. Epey zorlamıştır ama geçmiştir diye umuyorum
burda her şey orjinal şekerim
ayy canım
nasıl oldu
sabah sabah
Parkon Nasıl gidiyor :26:
evet arada bakıyorum bu sayfaya ooo kac sayfa olmus millet kaynasmıs diip geri cıkıodum bugun daldım en sonunda
çok güzel bişekilde evden işyerinin sokağına giriyordum ki araba park etmişler sıfıra sıfır geçmişim bende önüme bakıyordum sağıma falan bakmıyordum sürttük Allah tan btamponda sürtük var okadar
atla gel sohbete gir hemen
hımm
olsun
tecrübe edindin işte
çok güzel bişekilde evden işyerinin sokağına giriyordum ki araba park etmişler sıfıra sıfır geçmişim bende önüme bakıyordum sağıma falan bakmıyordum sürttük Allah tan btamponda sürtük var okadar
merhaba maxima
napan?
geriden geliyodum mutlucan,yeni gördüm.
iyiki okuyacağım sayfa azmış.
oturuyorum köskös
sen ne yapıyorsun canım