Doğuma Hazırlık GİRAY....BARAN....SİNAN....ALİ...hangisi arkadaşlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
saolun arkadaşlar......fikirlerinizi bekliyorum........elemeyi 2 ye indirdim sizlerin yardımıyla.........baran yada giray olucak..........hangisi.............çok kararsızım.........

arkadaşlar ikizlerimden birinin adı oğuz olucak...diğerine karar veremedim...bu yazdıklarımdan hangisi güzel...uygun olması önemli değil....uygun olmasını istemiyorum...fikirlerinizi bekliyorum ama benim yazdıklarım arasından...

Ben okur okumaz GİRAY dedim;tabi bunda kardeşimin ismi olmasının etkisi yok değilyerimseniben
Giray;Eskiden Kırım hanlarına verilen unvan"dır..
Bir diğer kardeşimizin ismi de Berkay..
Onu da düşünebilirsiniz:emir_bebek:

Sağlıkla gelsin bebeğiniz...

baran kurtce yagmur demek ben kurtce anlamı oldugu ıcın beenmıorum ben ali sina ismıne bayılıyorum ibni sinadan yanı

öncelikle bebişlerini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.birisine oğuz ismini koyacağını söylemişsin.anlamını biliyorsundur zaten.iyi huylu kimse,ayrıca büyük Türk boyunun ismi.bence öteki bebişin ismi giray olmalı.anlamı:kırım hanlarına ve han ailesinden olan prenslere verilen ünvandır.ikisinin de anlamları güzel ve ikiside öz türkçe isim.yinede en güzelini siz seçeceksiniz annesi ve babası olarak.sevgiyle kalın..

"Ali" ismi bana oldum olasi güzel gelmistir..Kisa ve öz.

ben erkek olsaymışım adım sinan olcakmış o yüsden sinan olsun=))

Benim oglumun adi da Baran..Cok sevdigim bi isim ..Ben Baran derimmm ayrica Ali yide beraber kullanabilirsin..Baran Ali yada Ali Baran gibi kaydirigubbakcemile2 Baranin anlami yüksek ulu güc kuvvet...:hulya:

X