ginera doğum kontrol hapıyla tedaviye başlayanlar...

pskaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
48
0
86
Diğer
arkadaşlar ben ginera hapıyla tüp bebek tedavisine başladım benım gibi bu hapla başlayıp hemen hamile kalanlar var mı tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız hepinizi bekliyoruz şimdiden teşekkürlerrrrrrrrr

selam canım 28 nisanda ilk adetimin başlamasıla 3. gününde gineraya başladım ama neden böyle başladık bilmiyorum sen biliyor musun 2. adte görmem lazımmış tüp bebek koymak için senin tedavin ilk mi probleminiz neydi aklımda biçok soruyla başladım bakalım alalh bütün isteyenlerin emek verenlerin karşılığını boşa çıkarmasın tedavi hakkında bildiğin varsa anlatırmısın

bende ginerayla tedaviye başladım salı günü test günüm inşallah pozitif sonuç alırım sizede moral olur

bende kist vardı onu eritmek için bir ay kullan dedi doktorum.ertesi hamd olsun erimişti başladık tedaviye

inşallah canım inşallah peki süreç nasıl geçti neler yaptın anlatırmısın tedavi hakkında bilgi verirmisin kaç tane yerleştirildi

canım ben reglemin 3 günü tedaviye başlamak için gittiğimde kist gördü doktorum küçük bi operasyon geçirdim
reglemin 3 günü operasyon akşamı gineraya başladım şimdi reglemi bekleyeceğim
ginera ayın 19 da bitecek sonrasında inşallah tedavi olacak

heyecanlı bir süreç ama çabuk ilerliyo çünkü hergün değişik birşey yapıyorsun doktora gidiyorsun evde oturup düşünmeye pek vaktin kalmıyor.hiç korkma herşey çok kolay iğneler hiç acıtmıyor yumurta toplama işlemini duymuyorsun zaten anesteziyle yapılıyor sonrasında adet sancısı gibi hafif bir sancı oluyor okadar

canım bizide yni ne bende ne eşimde aslında problem bulamıyorlar
ben geçen sene kendiliğinden maıs ayında hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasın aralıklarla 2 defa aşılama yaptırdım sonuç negatif
yaşım 39 olduğu için artık vaktim yok gibi o yüzden tüp bebek tedavisine başlayacağım
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

transfer çok kısa hasta için çok basit tabi benim gibi idrarını tutamam gibi bir problemin yoksa.10 dakika sürmüyor bile ne acı ne başka bişey hiç birşey hissetmiyosun.dediğim gibi sıkışıkken yapıldığı için ben birazda fazla su içmişim heralde patlayacam zannettim

aminnnnnnnnnn inşallah allah isteyen herkese versin bizede 2 şer 3 er tane

dua etmekten başka çaremiz yok yalvaracaz yüce rabbimize oda inşallah dualarımızı kabul edecek.

aminnnnnn bende ikiz çok istiyorum hemde çocukluğumdan beri kuzenımın ikizleri olmuştu çok güzel bişi ben 26 yaşındayım eşimde azospermi var eğer nasip olurda sperm bulunursa mikroenjeksiyon yapılarak tüp bebek olacak allah izin verirse doktor yaşınız küçük şanslısınız diyor direkt il tedavi olarak mikroenjeksiyon uygulanacak şimdi hap kullanıyorum cumartesi anestezi altında film çekilecek daha sonraki süreci henüz bilmiyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun

merhabalar bende ginera ile başladım tedaviye ama bende kist olduğu için verdi doktorum şu an transferim yapıldı bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…