Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende ginera ile başladım tedaviye ama bende kist olduğu için verdi doktorum şu an transferim yapıldı bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
selam...............gınera adını gorunce bende yazayım dedım doktordan yenı geldım doktorum banada gınera verdı ve bu ay başlayalım dedı....gınerayı altta kalan yenı gelmekte olan yumurtalar gelışsın hemen buyusun dıye verdığını sledı.............sonra tedavıye başlıcaz inş herkese hayırlı ols bende ılk kullanıyorum bu ılacı tedavımde...........herkese kolay gels
selam elıftg canım ben çamlıca medıcanaya gıdıyorum doktorum çok ilgılı.......ve dedığın gıbı canım bugun yıne çorekotu bal tarçın karışımınada başladım...sen de dene canım..........sen nae zaman tedavıye başlıyosun ve hangı merkeze..inş herşey çok guzel olur[/QU
canım bende Medicana Beylikdüzünde tedaviye başlayacağım regle olmayı bekliyorum
kürü nasıl yaptın her sabah tazemi yapıyorsun ?
miktarları nasıl ?
regle oldun mu sen veya kaçıncı günü başladın aynı anda tedavide görüyormusun
selam canım elıftg......benımle aynıyız galıba benımde ıkıncı gunum ve doktorum gınerayı verdı cumartesı gıdıcem zaten adetım bıtmış olacak.....ben bugun başladım kure ....goz kararı bı tatlı kaşığı bal az çorekotıve tarçın karıştırıp yıyorum.....etkılı olur umarım ama zten benım bı problemınm yok senın gıbı sorunum......herşey ıyı.....ama kalıtelı yum ol dıye denıyorum canım..........gelışmelrı yaz .....
valla bende regle olayım yapacağım bu kürü
birde ananas yiyeceğim istersen sen de başla
inşallah her şey çok güzel olacak
allahın izni ile alacağız bebişlerimizi kucağımıza