• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ginera doğum kontrol hapıyla tedaviye başlayanlar...

herşeyin hayırlısı bakalım bu arada bekleyen arkadaşlar bize destek olurdabizim sormayı unuttuğumuz şeyleri bize yazarsa çok seviniriz

selam...............gınera adını gorunce bende yazayım dedım doktordan yenı geldım doktorum banada gınera verdı ve bu ay başlayalım dedı....gınerayı altta kalan yenı gelmekte olan yumurtalar gelışsın hemen buyusun dıye verdığını sledı.............sonra tedavıye başlıcaz inş herkese hayırlı ols bende ılk kullanıyorum bu ılacı tedavımde...........herkese kolay gels

selam...............gınera adını gorunce bende yazayım dedım doktordan yenı geldım doktorum banada gınera verdı ve bu ay başlayalım dedı....gınerayı altta kalan yenı gelmekte olan yumurtalar gelışsın hemen buyusun dıye verdığını sledı.............sonra tedavıye başlıcaz inş herkese hayırlı ols bende ılk kullanıyorum bu ılacı tedavımde...........herkese kolay gels

canım sen nerede tüp bebek deneyeceksin
birde reglenin ikinci günü çörekoto + bal+ tarçın kürü ve ananas yiyin diye yazıyor bazı formlarda napsak bizde denesek mi acaba

selam elıftg canım ben çamlıca medıcanaya gıdıyorum doktorum çok ilgılı.......ve dedığın gıbı canım bugun yıne çorekotu bal tarçın karışımınada başladım...sen de dene canım..........sen nae zaman tedavıye başlıyosun ve hangı merkeze..inş herşey çok guzel olur

selam elıftg canım ben çamlıca medıcanaya gıdıyorum doktorum çok ilgılı.......ve dedığın gıbı canım bugun yıne çorekotu bal tarçın karışımınada başladım...sen de dene canım..........sen nae zaman tedavıye başlıyosun ve hangı merkeze..inş herşey çok guzel olur[/QU

canım bende Medicana Beylikdüzünde tedaviye başlayacağım regle olmayı bekliyorum
kürü nasıl yaptın her sabah tazemi yapıyorsun ?
miktarları nasıl ?
regle oldun mu sen veya kaçıncı günü başladın aynı anda tedavide görüyormusun

kızlar bende bu adetimin 2. günü desolet d kontrol hapıyla başlıyorum bizde sorun erkeke interfilite doktor kist oluşmasın diye verdi varsada yok olsun dedi

şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ginera
19.05.09 da ilacım bitecek regle olunca kontrolüm var 2 günü
ve inşallah tedaviye başlayacağım doktorum selman bey uygun görürse tabiki
herşeyin hayırlısı

selam canım elıftg......benımle aynıyız galıba benımde ıkıncı gunum ve doktorum gınerayı verdı cumartesı gıdıcem zaten adetım bıtmış olacak.....ben bugun başladım kure ....goz kararı bı tatlı kaşığı bal az çorekotıve tarçın karıştırıp yıyorum.....etkılı olur umarım ama zten benım bı problemınm yok senın gıbı sorunum......herşey ıyı.....ama kalıtelı yum ol dıye denıyorum canım..........gelışmelrı yaz .....

selam canım elıftg......benımle aynıyız galıba benımde ıkıncı gunum ve doktorum gınerayı verdı cumartesı gıdıcem zaten adetım bıtmış olacak.....ben bugun başladım kure ....goz kararı bı tatlı kaşığı bal az çorekotıve tarçın karıştırıp yıyorum.....etkılı olur umarım ama zten benım bı problemınm yok senın gıbı sorunum......herşey ıyı.....ama kalıtelı yum ol dıye denıyorum canım..........gelışmelrı yaz .....

valla bende regle olayım yapacağım bu kürü
birde ananas yiyeceğim istersen sen de başla
inşallah her şey çok güzel olacak
allahın izni ile alacağız bebişlerimizi kucağımıza

Canlarım bende ıkıncı tup denemem de gınera kullandım fakat bende kanama yanı ara kanamalar yaptı.Neden aceba?Doktr. olur dedı kımısınde ara kanamalar yapıyormusss.kafamçokkarıştı

valla bende regle olayım yapacağım bu kürü
birde ananas yiyeceğim istersen sen de başla
inşallah her şey çok güzel olacak
allahın izni ile alacağız bebişlerimizi kucağımıza

canım inş............evet olursan sende başla ..inş guzel gelışmeler olur....ananas bende denıcem inş faydası varmış....inş gelecek canım nazlı bebişler inş......kendıne ıyı bak

Bende ginera kullanmaya başlayanlardanım 13 gündür kullanıyorum bakalım ilaç bitince adet olucakmışım 2. günü ilaç tedavisine başlicakmışız beni neler bekliyo hiç bilmiyorum

ebrarcım ılaç sende mıde bulantısı yaptımı benı etkıleı sankı..........sen baya kullanmışsın.......

benimde 8 günüm bende de problem olmadı sadece reglim 7 gün sürüyodu bu sefer 5. günde bitti :))) ilaçtanmı stresten mi bilmiyorum

el muallim evet canım bendede mide bulantısı yapıyor saat 11 de içtim şu an midem çok fena ama dayanmaya çalışıyorum 7 tane kaldı haftaya cuma bitecek bende sinir ve uykuda oluyo bilmiyorum ya

canım yaben dun derste çok kotu oldum ben inş az kulanıcam senın daha varmış.......rabbım kolaylık versın.......inş sonu olacak

Back
X