Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım 28 nisanda ilk adetimin başlamasıla 3. gününde gineraya başladım ama neden böyle başladık bilmiyorum sen biliyor musun 2. adte görmem lazımmış tüp bebek koymak için senin tedavin ilk mi probleminiz neydi aklımda biçok soruyla başladım bakalım alalh bütün isteyenlerin emek verenlerin karşılığını boşa çıkarmasın tedavi hakkında bildiğin varsa anlatırmısın
bende ginerayla tedaviye başladım salı günü test günüm inşallah pozitif sonuç alırım sizede moral olur
canım bizide yni ne bende ne eşimde aslında problem bulamıyorlar
ben geçen sene kendiliğinden maıs ayında hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasın aralıklarla 2 defa aşılama yaptırdım sonuç negatif
yaşım 39 olduğu için artık vaktim yok gibi o yüzden tüp bebek tedavisine başlayacağım
rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
aminnnnnnnnnn inşallah allah isteyen herkese versin bizede 2 şer 3 er tane![]()
ya bende transfer anından korkuyorum nasıl olacak o kadar sıkışıkken bilmiyorum tutabilirmiyim
merhabalar bende ginera ile başladım tedaviye ama bende kist olduğu için verdi doktorum şu an transferim yapıldı bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun