bana şimdi deseler köye tayinin çıksa yaşarmısın diye koşa koşa giderdim arkadaşım bi düşünsene hava bi kere mis gibi köyde yaşayanlar bu duyguya alıştıkalrı için farketmezler ama camı açtıgında mis gibi dağ kokusu yüzüne çarpcak bebişinin yanakları al al dolaşcak iyi yönlerini düşün sanırım tayinle gitceksiniz köy insanı gelen memuru bağrına basar sarar sarmalar korkma belki gerçketen saf sevgiyle arkadaşlıklar karşılaşcaksın
çogunun eğitim düzeyi sizinki kadar olmayabilir ama gerçekten özlediğiniz sevgiyi hatılatcaklarından eminim size hem herşeyin en doğalını en tazesini yiyceksin çocugun hayvan sevgisiyle büyücek şehirde görebilce hayvan karınca köpek kedi:)))) ama orda
parada biriktirirsin:))
böle anlatıosun kaldınmı diceksin kaldım 1.5 sene kaldım arkadaşım
tekirdağın bi köyünde kaldım ve çokda güzeldi:)))
sıkma canını herşeyde hayır var derler keşke senin yerine ben gitseydim çokda memnun olurdum hele bide netin olursa varyaa ohoooooo daha ne isterki insan mis mis:)))
tavuklarım bile vardı 3 tane:))) ki ben dokunamıodum ama besliodum onları sütümü taze taze alıodum sağlıkçı olunca köy halkı daha bi sıcak davranıo eşininde sağlık personeli oldugunu düşünüorum o zman varya etrafınızda dönerler:)))
tavukların mı vardı? sen bayağı adapte olmuşsun ne güzelsaçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum. sen tek mi kaldın köyde?
tavukların mı vardı? sen bayağı adapte olmuşsun ne güzelsaçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum. sen tek mi kaldın köyde?
aaah o hayvan korkusu yok muu.. Çekirge görsem korkudan titrerim demişsin o da iyi ben o an bayılırımKöy hayatı hep daha masum gelmiştir bana..
Hava doğal yediğin içtiğin doğal katkı yok birşey yok.
Yapabilirmiyim hayır yapamam köyde.
Aşırı hayvan korkum var çünkü.
Çekirge görsem korkudan titrerim o derece :18:
Köyde yaşayanlara da acayip saygım var o derece.
Çok taktir etmişimdir.
Sen de adapte olursun zamanla hiç endişelenme.
Eşinle sorunun da yokmuş maşallah subhanallah bebeğin de varmış.
Tek derdin bu olsun tatlım.
Allah başka dert vermesin.
Kaç yıl kalacaksınız orada?
İnsan nelere alışmıyor ki?
Zamanla her şey düzene girer.
Yeter ki evdeki huzur kaybolmasın.
Ben atandıgımdan bu yana 6 şehir gezdim.
Bunun 4 şehri eşimle :)
allaha şükür aile huzurumuz yerinde.. 6 şehir değiştirmek, 6 kez düzen değiştirmek.. her babayiğidin harcı değildir
saçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum.
Bişey unuttum yazmayı. Böcekler konusunda bende çok büyük konuştum hayatta yaşamam böcek olan evde dedim ama başımda şuan. Mutfağımda cirit atıyolar. İlk zamanlarda çıldırıyodum çığlık atıyodum ama şimdi yanımdan geçip gidiyolar ona da alıştım napim bitmiyolar gitmiyolar dedim onu da kabullendim. Birlikte yaşıyoruz musmutlu :)
ayy cnm güldürdün beni.ben de aynı durumdayım detan ın 6 ay etkili böcek ilacı işe yarıyor cnm dene bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?