• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gidiyorum...Allahım yardım et..

ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..

Ohhhh hemde Çanakkale hani derdimki imkanı az olan bi yer olsa azda olsa gözün korksun hazırlıklı ol falan ama bence korkma sen öyle yazınca bende dedim istanbuldan sonra sıkıntı çekermi diye araba varmı varsa süper herşey bence dediğim gibi herşey doğal oralarda öyle amannnnn şunun bilmem nesine bak hiç şık değil amannnnnn şunun şusuna bak çok rüküş der gibi bakan olmaz trafik sıkıntısı yok ohhhh missss küçücükte olsa bahçe imkanın varsa mutlaka bişeyler ek onları taze taze toplamak o kadar güzel ki sanırım tek sorun sizin için ısınma sorunu olur kışın doğalgaza alışıksınız muhtemelen bide öyle çok iyi durumda evler beklemeyin tek sorun bunlar olur bence inşallah gelişmiş bi Köydür insanları iyi insanlardır o zaman görev bittiğinde ayrılmak istemeyeceksiniz oradan ağlayanları bilirim haberin olsun:1: sonra kendi kendine gülersin düşüncelerin için :52:

ben istanbulda yaşiyorum. eşimin işi dolayısıyla bir köye atandık. eşim az önce aradı ve gidiş tarihimizi kararlaştırdık. hayatım boyunca hiç köy görmedim hayvanlara karşı aşırı bir korkum var. ailemden ayrılmak istemiyorum. küçücük bebeğim var. hayat tecrübem yok. gitmekten başka çaremiz de yok. çok korkuyorum. heyecandan ve korkudan kalbimin atışlarını bile duyabiliyorum. bu kadar korktuğumu, güçsüzlüğümü eşime belli etmek istemiyorum. ailemi, istanbulumu çok özlicem. dayanabilecek miyim? aynı durumda olup atlatan arkadaşlar var mı? ben de alışabilecek miyim? insanız nihayetinde.. insan herşeye alışır! değil mi?

Canım ben de cok sehır degıstrdım aılemın ısı unıversıte ıs hayatı derken..Köy e yerlesmedıma am gurbet gurbettır Sakın uzulme sonucta esınle sen bı aılesın anne babanı ozlersın ıstnbulu ozlersın belkı ama cıkar gelırsınız sık sık ucak var otobus yolculugu seversen saatler gozunde buyumuyor Orada sızın gıbı tayın nedenıyle gelen kısılerle cevre edınırsın ınternet baglntını hemen yapttrrsn zaten beebgın var beebklı olana zaman cok cabuk gecıyor ...Bunları dert etme alısırsın zaten gecıcıdır hayat boyu kalcak degılsınız sakın kötü düşünme belki hiç olmadıgın kadr mutlu hzurlu olcaksın

abe trakyaymış hemde bee ,:9:ben bir trakyalı olarak çook çabuk alışacağına eminim ,insanları harikadır :1:o kadar güzel yere düşmüşsün ki istanbula çok yakın hafta sonları geliverirsin yine ,ayrıca çanakkale çok güzledir ,gez gez heryerinden tarih fışkırır ,hafta sonları merkeze inersiniz ,yazın denizi harikadır ,tatile gitmeye gerek bile yok ,çok şanslısın keşke ben yaşasam oralarda ..
evet ilimiz ilçemiz çok güzel gerçekten de.. beni korkutan köy hayatı.. bu arada güldürdün beni.. tambir trakyalı havası var sen de.. hayat dolu:46:

şimdi diğer sayfalara baktım da canakkale lapsekının koyu demıssın harıka yerlerdır oraları sakın dert etme ıstnbula da cok uzak degılsın ben mısafrden basımı kaldramıyorum oyle ısterdım kı esımle uzaaaak dıyarlarda bı kac yıl yaşıyım :1::1::1::1::1::1::1:

Bilmiyorum senin çocukluğun nasıl geçti ama düşünsene bebeğini dışarıya gönül rahatlığıyla çıkarıp oynatabileceksin ben istanbulda yaşasam kapının önüne göndermem onu çocuk topraklada yeri gelecek hayvanlarlada ( sende korkma bence alışılsın seversin bile) oynayabilecek yapay şeylerden çok doğal şeyleri bilecek mutlu olmalısın bence şanşlısın bu konuda bi arkadaş demiş Trakya diye bende aynı fikirdeyim güzeldir oranın insanı bi Ata demirerden dinle derim ben :34:

evet ilimiz ilçemiz çok güzel gerçekten de.. beni korkutan köy hayatı.. bu arada güldürdün beni.. tambir trakyalı havası var sen de.. hayat dolu:46:

aman bre kızanım ,yakında bizim dilimize de alışırsın oralarda ,çok şanslısın,aynı benim gibi hayat dolu insanları ,hele ki düğünleri ,ah olsada şimdi oynasam bi roman havası be :)))

bir hafta sonra 1 yıl dolacak buraya geleli..ve bir arkadaşım yok!
çok istiyorum,yaşıma yakın birileriyle arkadaşlık kurmayı,ama yok..
eşimin iş yerinden bir aileyle görüşüyoruz bazen,onlar da nerdeyse annem babam yaşındalar,iyiler ama...
tek tesellim eşim,hem çok vakit geçirebiliyoruz,hem de iyiyiz şükür..

benim henüz bebeğim de yok,olursa farklı olur diye ümit ediyorum,bence senin bebeğinden dolayı sıkılmaya vaktin kalmaz,eşinle de iyimişsin,çok geçmeden alışırsın inşallah,tüm kalbimle diliyorum bunu,çünkü benzer durumdayız..

Allah başka sıkıntı dert vermesin,bu da bizim kaderimiz demekki,böyle düşün..istanbulda otursan ama evinde mutsuz olsan daha kötü ya,en önemlisi ailenin huzuru..ve artık senin ailen eşin ve bebeğin...
eğer çocuk düşünüyosan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. dediğin gibi burda sıkılmaya zamanım kalmıyo bakalım orda ne olacak.. rabbim yardımcımız olsun

bende evlendiğimde şehir değiştireceğim orada kimsem olmasa da eşim bana yeter diye düşünüyorum. sonuç olarak ben oraya onun için gidiyorum dolayısıyla ne çevre ne sokaklar ne oradaki insanlar umrumda olmaz.. yeter ki eşimle huzurum, mutluluğum olsun her yer aynı..

eğer çocuk düşünüyosan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. dediğin gibi burda sıkılmaya zamanım kalmıyo bakalım orda ne olacak.. rabbim yardımcımız olsun

Allah razı olsun,duan için,çocuk düşünüyorum..bu dileğin beni çok mutlu etti ravza...
Allah yardımcımız olsun,başka memleketlerde de olsak evimizde mutlu sağlıklı neşeli güzel bir hayat geçirelim inşallah..
Allaha emanetsin..

şöyle düşünün; siz gene çok uzak sayılmazsınız, ülke değiştirenler var :) rabbim yardımcınız olsun, iyi insanlar çıkarsın karşınıza :)

ben istanbulda yaşiyorum. eşimin işi dolayısıyla bir köye atandık. eşim az önce aradı ve gidiş tarihimizi kararlaştırdık. hayatım boyunca hiç köy görmedim hayvanlara karşı aşırı bir korkum var. ailemden ayrılmak istemiyorum. küçücük bebeğim var. hayat tecrübem yok. gitmekten başka çaremiz de yok. çok korkuyorum. heyecandan ve korkudan kalbimin atışlarını bile duyabiliyorum. bu kadar korktuğumu, güçsüzlüğümü eşime belli etmek istemiyorum. ailemi, istanbulumu çok özlicem. dayanabilecek miyim? aynı durumda olup atlatan arkadaşlar var mı? ben de alışabilecek miyim? insanız nihayetinde.. insan herşeye alışır! değil mi?

Evet insan herşeye alışıyor..
Bu bir elveda değil,sadece bir hoşçakal üstelik..
Değişik bir deneyim olarak bakın olaya..
Eşiniz,bebeğiniz ve siz.. Tam bir aile olacaksınız.. Bunun keyfini çıkarın..
Büyükler gelir,siz gider görürsünüz.. Allah sağlık versin yeterki..
Orayı da sımsıcak bir yuva yapabilirsiniz.. Bu sizin elinizde..
Tekrar çıkacak elbette tayininiz.. Kimbilir,belki de o küçük köyü özleyeceksiniz..
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır der eskiler..
Mutluluklar..

Allah razı olsun,duan için,çocuk düşünüyorum..bu dileğin beni çok mutlu etti ravza...
Allah yardımcımız olsun,başka memleketlerde de olsak evimizde mutlu sağlıklı neşeli güzel bir hayat geçirelim inşallah..
Allaha emanetsin..
amiiin. çocuk için dua edicem .sen de allaha emanet ol

bende evlendiğimde şehir değiştireceğim orada kimsem olmasa da eşim bana yeter diye düşünüyorum. sonuç olarak ben oraya onun için gidiyorum dolayısıyla ne çevre ne sokaklar ne oradaki insanlar umrumda olmaz.. yeter ki eşimle huzurum, mutluluğum olsun her yer aynı..
aslnda düşüncen çok doğru ama bunu hayata geçirmek kimileri için zordur. sana eşinle mutluluklar dilerim..

Evet insan herşeye alışıyor..
Bu bir elveda değil,sadece bir hoşçakal üstelik..
Değişik bir deneyim olarak bakın olaya..
Eşiniz,bebeğiniz ve siz.. Tam bir aile olacaksınız.. Bunun keyfini çıkarın..
Büyükler gelir,siz gider görürsünüz.. Allah sağlık versin yeterki..
Orayı da sımsıcak bir yuva yapabilirsiniz.. Bu sizin elinizde..
Tekrar çıkacak elbette tayininiz.. Kimbilir,belki de o küçük köyü özleyeceksiniz..
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır der eskiler..
Mutluluklar..

çok haklısınız tebdili mekanda ferahlık vardır.. bu söz çok hoşuma gitti. çok teşekkür ederim

Kolay olmayacak ama Allah sağlık ve huzur versin gerisi gelir bir şekilde bence..
Bebeğin de küçükmüş en azından ortam sorunu da olmayacak. Belki huzuru bulacaksın köyde..
Nerenin köyü o da önemli tabi ama her şey organik, hava güzel, kentlerin sıkıntısı yok tabi asabiliği de.. hayırlara vesile olmasını diliyorum üzülme bence… bir eşin ve bir çocuğun var birlikte olduğunuz..

ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..

Süpermiş.hayırlı olsun. Bizim de hayalimiz oralara taşınıp bahçeyle falan uğraşmak.ben de istanbulda yaşıyorum ama böyle bir fırsatım olsa hiç durmam giderim.ne kadar şanslısın ki çocuğun olabilecek en sağlıklı şekilde büyüyecek.

gitmek zorunda iseniz eğer bunu iyice kötüleştirmenin anlamı yok değil mi
bunun yerine güzellikleri görmeye çalışın çocuğunuz daha doğal beslenecek köy havasında büyüyecek taş değilde çamur içinde oynayıp eğlenebilecek trafik yok gürültü yok..
eşiniz çocuğunuz ve siz birliktesiniz yine yanyanasınız ailenizi de bu kadar sık olmasa da görebileceksiniz
ilk evden uzun süreli ayrılışım üniversite hayatım oldu yanımda başka kimse de yoktu kocaman bi şehirden ufacık bi şehire gittim
gittiğim her gün mutsuz oldum ama zaman geçtikçe öyle alıştım ki şimdi orayı bile özlüyorum
zamanla her şeye alışırsınız yeter ki huzurunuz,aşkınız,sağlığınız yerinde olsun.
umarım kısa sürede alışırsınız.

sevdiğin yanındaysa aranız iyiyse en güzel yer orası olur canım merak etme bebeğinde varmış onla ilgilenirken farketmeden alışırsın gönlünü ferah tut :16:

İnsan eşiyle,evliliğinde gerçekten mutluysa her yerde mutlu olur,her yere alışır bence..
Tek olmayacaksınız. Eşiniz olacak ve bu geçici bir süreç böyle düşünüp rahatlayın..
Belli olmaz belki çok seversiniz orayı..

eneeeeeeem bende sandıydım iklimi, insanı, doğası herşeyi farklı bir yere gidiyorsunuz. Çanakkale güzeldir ya inşallah mutlu olursun :nazar: Hem istanbul çokta uzak değil en kötü ayda bi gidersin. İlk zamanlar hızlı hayattan çıktığın için afallarsın ama o durgunluk dinginlik seni rahatlatır bebeğinede yansır

kızlar sözleriniz bana o kadar güç verdi ki.. içim rahatladı. artık daha az endişe ediyorum. desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:16:Allah evlerimizden huzuru eksik etmesin..

Back