canakkale lapsekı tarafı cok guzeldır. umarım hersey gonlunce olur. emın ol koy ortamı guzeldır heycanlanma dua et dogal ortam olan bı yerde cocuk buyutceksın bu acıdan dusun hormonsuz yıyecekler olacak :) sımsıcak koy ekmegı yıceksın her sabah horoz sesıyle uyancaksın bunlar bence cok cok guzel bısey bence koyde 1 yıl ogretmen olarak gorev yaptım yasadım yasadıgıma pısman degılm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gidiyorum...Allahım yardım et..
- Konu Sahibi ravza20
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
bana şimdi deseler köye tayinin çıksa yaşarmısın diye koşa koşa giderdim arkadaşım bi düşünsene hava bi kere mis gibi köyde yaşayanlar bu duyguya alıştıkalrı için farketmezler ama camı açtıgında mis gibi dağ kokusu yüzüne çarpcak bebişinin yanakları al al dolaşcak iyi yönlerini düşün sanırım tayinle gitceksiniz köy insanı gelen memuru bağrına basar sarar sarmalar korkma belki gerçketen saf sevgiyle arkadaşlıklar karşılaşcaksın
çogunun eğitim düzeyi sizinki kadar olmayabilir ama gerçekten özlediğiniz sevgiyi hatılatcaklarından eminim size hem herşeyin en doğalını en tazesini yiyceksin çocugun hayvan sevgisiyle büyücek şehirde görebilce hayvan karınca köpek kedi:)))) ama orda
parada biriktirirsin:))
böle anlatıosun kaldınmı diceksin kaldım 1.5 sene kaldım arkadaşım
tekirdağın bi köyünde kaldım ve çokda güzeldi:)))
sıkma canını herşeyde hayır var derler keşke senin yerine ben gitseydim çokda memnun olurdum hele bide netin olursa varyaa ohoooooo daha ne isterki insan mis mis:)))
tavuklarım bile vardı 3 tane:))) ki ben dokunamıodum ama besliodum onları sütümü taze taze alıodum sağlıkçı olunca köy halkı daha bi sıcak davranıo eşininde sağlık personeli oldugunu düşünüorum o zman varya etrafınızda dönerler:)))
çogunun eğitim düzeyi sizinki kadar olmayabilir ama gerçekten özlediğiniz sevgiyi hatılatcaklarından eminim size hem herşeyin en doğalını en tazesini yiyceksin çocugun hayvan sevgisiyle büyücek şehirde görebilce hayvan karınca köpek kedi:)))) ama orda
sıkma canını herşeyde hayır var derler keşke senin yerine ben gitseydim çokda memnun olurdum hele bide netin olursa varyaa ohoooooo daha ne isterki insan mis mis:)))
tavuklarım bile vardı 3 tane:))) ki ben dokunamıodum ama besliodum onları sütümü taze taze alıodum sağlıkçı olunca köy halkı daha bi sıcak davranıo eşininde sağlık personeli oldugunu düşünüorum o zman varya etrafınızda dönerler:)))
bana şimdi deseler köye tayinin çıksa yaşarmısın diye koşa koşa giderdim arkadaşım bi düşünsene hava bi kere mis gibi köyde yaşayanlar bu duyguya alıştıkalrı için farketmezler ama camı açtıgında mis gibi dağ kokusu yüzüne çarpcak bebişinin yanakları al al dolaşcak iyi yönlerini düşün sanırım tayinle gitceksiniz köy insanı gelen memuru bağrına basar sarar sarmalar korkma belki gerçketen saf sevgiyle arkadaşlıklar karşılaşcaksın
tavukların mı vardı? sen bayağı adapte olmuşsun ne güzelsaçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum. sen tek mi kaldın köyde?
Son düzenleme:
tavukların mı vardı? sen bayağı adapte olmuşsun ne güzelsaçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum. sen tek mi kaldın köyde?
Canım İstanbul'da korkmuyorsun da küçük köyde mi korkacaksın Köyler daha güvenli olur, herkes birbirini tanır zaten, merak etme.
- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
hayır iki kız kaldık:)) bekar iki genç kız düşünsene senin eşin var en azından yanında ama ben yanımda hep biber gazı taşıodum nolur nolmaz diye:)))) kapısı bile dogru dğzgğn tutmayan yerlerde kaldım ha kapısı daha iyi olsa herşey süper olcaktı ama oda kusuru olsun dedim:)))
şu an kalabalık bi şehirde oldugun için öle gelio ama emin ol gitcen yer şu an bulundugun yerden çok daha tehlikeli diil orda başına 50 şey gelebilcekken köyde 1 şey gelek
ben 1.5 see köyde yaşadım ve hiç korkmuodum inanki şimdi istanbulda yaşıorum sitedeyim hemd ekapısında güvenliği olan bi site eşimde iki gecede bir nöbetçi ben bu evde daha çok korkuorum((( üstelik köydeyken ev arkadaşımın nöbetleri oluodu ordada tek kalıodum:)))
canım hiiçç meraklanma ben de aynı eşimin atanması ile geldim bir köye. istanbul olmasada küçük istanbul derlerdi bizim oralara yani çok hareketli bi yaşantımız vardı eve uyumaya giderdik..ama gel gör ki evli oldugumuzu burda anladık başbaşa sadece ikimiz bi zorluk olsa o bana ben ona anlatıcam başka kim var daha da bağlandık..köye gelince o insanlar allah razı olsun öyle sahiplenirlerki bacanın dumanını takip ederler o derece ilgilenirler sütün yumurtan eksik olmaz ayrıca yabancı biri köylere giremez öyle elini kolunu sallayarak şehir daha tehlikeli buralarda herkes herkesi tanıyor kim nerden biliniyor...güzel düşün güzel olsun ben hiç köyde yaşamamış biri olarak çok kısa sürede alıştım umarım sende iyi olursun..
Köy hayatı hep daha masum gelmiştir bana..
Hava doğal yediğin içtiğin doğal katkı yok birşey yok.
Yapabilirmiyim hayır yapamam köyde.
Aşırı hayvan korkum var çünkü.
Çekirge görsem korkudan titrerim o derece :18:
Köyde yaşayanlara da acayip saygım var o derece.
Çok taktir etmişimdir.
Sen de adapte olursun zamanla hiç endişelenme.
Eşinle sorunun da yokmuş maşallah subhanallah bebeğin de varmış.
Tek derdin bu olsun tatlım.
Allah başka dert vermesin.
Çok taktir etmişimdir.
aaah o hayvan korkusu yok muu.. Çekirge görsem korkudan titrerim demişsin o da iyi ben o an bayılırımKöy hayatı hep daha masum gelmiştir bana..
Çok taktir etmişimdir.
Kaç yıl kalacaksınız orada?
İnsan nelere alışmıyor ki?
Zamanla her şey düzene girer.
Yeter ki evdeki huzur kaybolmasın.
Ben atandıgımdan bu yana 6 şehir gezdim.
Bunun 4 şehri eşimle :)
allaha şükür aile huzurumuz yerinde.. 6 şehir değiştirmek, 6 kez düzen değiştirmek.. her babayiğidin harcı değildir
allaha şükür aile huzurumuz yerinde.. 6 şehir değiştirmek, 6 kez düzen değiştirmek.. her babayiğidin harcı değildir
Maşallah
Öyle malesef :)
bortu bocekten bende cok korkarım acıkcası.tuttugunuz eve dıkkat edın camlarıda telleyıp evıde ılaclatın oyle gırın.mumkunsede 2. 3.kat tercıh edın derım ben.koy ınsanı deyıp gecmeyın onlarda gayet modernler.oyle dedıgınız ıcın demedım bu arada yanlıs anlamayın.anlasabılecegınız cok ınsan cıkacaktır.sadece ılk 6 ay ınsanları tanımaya calısın kımseye sırrınızı vermeyın ufacıkta olsa.tanıdıkca arkadas edınır ordan tayınınız cıkınca aglarsınız bıle bence.bız ne zaman bıyere tasınsak kafadan 1yıl gecıyor ne nerde kım nedır anlayana kadar.tasınacagım zamanda bısuru arkadasım oluyor su an bıle face te konusurum onlarla.zor ama ıyı yanlarıda var.sımdı dusunuyorumda seneye bızde yolcuyuz bakalım nereye gıdecez ama benı hıc korkutmuyor tasınmak alıstım artık ıyı yanlarının keyfını suruyorum acıkcası.
saçma gelebilir ama benim korkumun büyük sebebi şu.. köy nüfusları genelde az olur ya. sanki biri gece gelicekmiş bize bişey yapıcakmış kimse duymayacakmış gibi geliyo.. biliyorum çok saçma ama benim uyku problemim de var. hep aklıma kötü şeyler gelicek kafayı yicem diye korkuyorum.
İstanbul gibi düşündüğünüz için endişe ediyorsunuz,küçük yerler büyük illerden çok çok güvenlidir.
Kapıyı açıp yatacak değilsiniz elbet,yerleştiğiniz evi kendinizce güvenli hale getirirsiniz,içinizin rahat etmesi için
Ayrıca bulunduğun yeri güzelleştiren ve sevdiren tamamen orada birlikte olduğunuz insanlarla doğru orantılıdır.
Eşinizle mutluymuşsunuz ufak da bir çocuğunuz var,şu şartlarda nerede olsanız mutlu olursunuz,Çanakkale'ye hiç gitmedim bilmiyorum (oralara giden hayran kalıyor hep) ama hangi köy olursa olsun ön yargılı olmamaya çalışın...
Oraya gitmek ve orada yaşamanız gerekiyorsa güzel yanlarını görmeye çalışın,mutlaka İstanbul'a göre artıları olacaktır,özellikle doğal yaşam..
Dönerken güzel anılarla döneceğinizden eminim,hatta belki özleyeceksiniz bile...
Son düzenleme:
- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
benim de koy kulturum yok hayvanlardan herseyden korkarim ama koyun canakkaleye bagli olmasi biraz daha durumu guzellestiriyor.insanlarinin aydin oldugunu dusunuyorum.guvenlik konusunda ise evinizi demir panjurlarla kaplatip cantaniza biber gazi atabilirsiniz ki bu bence istanbul icin lazim.istanbul ortamindansa koy ortami gida ve havadan bahsediyorum hem size hem cocugunuza daha iyi gelir.kolay gelsin
- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
benim de köyüm yok köye gitmişliğimde yoktu hiç.5 yıllık evliyim eşim askeri personel daha yolun başındayız ama pek parlak yerler görmedik.şuanda güya 'batı' tayininde bir köydeyiz.ilk defa köyde yaşıyorum.zor mu evet zor ama benim için önemli olan sağlık ve huzurumuz sevgimiz, saygımız...insan herşeye alışıyor varlığa da yokluğa.iyi tarafından görmek lazım herşeyi.siz eşinizle mutluysanınz nerde yaşadığınızın bir önemi kalmıyor bir noktadan sonra Allah sağlık versin
- 26 Şubat 2012
- 214
- 46
- 118
Cnm bende 4 ay önce evlendim. Merkezi bi yerde iyi bi çevrede oturuyodum bekarlığımda. Annemlerin tüm ısrarlarına ve olmazlarına rağmen ben evlendikten sonra nişanlımın yanına gidicem diye tutturdum. (Nişanlım urfanın bi ilçesinde öğretmen) Neyse evlendik ve kendimi orda buldum. Özellikle ilk ay her gece her gün ağladım. Uyandım ben nerdeyim dedim ağladım yemek yaparken temizlik yaparken ağladım da ağladım. Eşimden nefret ettiğimi düşündüğüm zamanlarım oldu sanki beni ailemden koparmış gibi düşünüyodum. Yaşadığımız yer de sıfır sosyal hayat yapacak hiç bir şey yok evde oturmaktan başka. Gerçekten zor oldu ama alıştım alışabileceğime asla inanmazdım bana 2-3 ay önce sorsaydınız. İnsan zamanla herşeye alışıyo herşeyi benimsiyo kabulleniyo. Şimdi çok mutluyuz çok şükür. Eşinle huzurlu bir yuvan varsa sevdiklerin sağlıklıysa şükret ve bugünü yaşa benim hayat felsefem oldu.
Sana da zor gelecek ama umarım çabuk atlatırsın bu süreci. Allah yardımcınız olsun. Ben hayata dair çok şey öğrendim hayatımda belki hiç göremeyeceğim yerler gördüm insanlar tanıdım. Hiç pişman değilim. Bu bizim için güzel bi deneyim inşallah sizin için de öyle olur.
Sana da zor gelecek ama umarım çabuk atlatırsın bu süreci. Allah yardımcınız olsun. Ben hayata dair çok şey öğrendim hayatımda belki hiç göremeyeceğim yerler gördüm insanlar tanıdım. Hiç pişman değilim. Bu bizim için güzel bi deneyim inşallah sizin için de öyle olur.
- 26 Şubat 2012
- 214
- 46
- 118
Bişey unuttum yazmayı. Böcekler konusunda bende çok büyük konuştum hayatta yaşamam böcek olan evde dedim ama başımda şuan. Mutfağımda cirit atıyolar. İlk zamanlarda çıldırıyodum çığlık atıyodum ama şimdi yanımdan geçip gidiyolar ona da alıştım napim bitmiyolar gitmiyolar dedim onu da kabullendim. Birlikte yaşıyoruz musmutlu :)
- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Bişey unuttum yazmayı. Böcekler konusunda bende çok büyük konuştum hayatta yaşamam böcek olan evde dedim ama başımda şuan. Mutfağımda cirit atıyolar. İlk zamanlarda çıldırıyodum çığlık atıyodum ama şimdi yanımdan geçip gidiyolar ona da alıştım napim bitmiyolar gitmiyolar dedim onu da kabullendim. Birlikte yaşıyoruz musmutlu :)
ayy cnm güldürdün beni.ben de aynı durumdayım detan ın 6 ay etkili böcek ilacı işe yarıyor cnm dene bir.
ayy cnm güldürdün beni.ben de aynı durumdayım detan ın 6 ay etkili böcek ilacı işe yarıyor cnm dene bir.
peki fareler için bir önerin var mı?:18: