ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..
ben istanbulda yaşiyorum. eşimin işi dolayısıyla bir köye atandık. eşim az önce aradı ve gidiş tarihimizi kararlaştırdık. hayatım boyunca hiç köy görmedim hayvanlara karşı aşırı bir korkum var. ailemden ayrılmak istemiyorum. küçücük bebeğim var. hayat tecrübem yok. gitmekten başka çaremiz de yok. çok korkuyorum. heyecandan ve korkudan kalbimin atışlarını bile duyabiliyorum. bu kadar korktuğumu, güçsüzlüğümü eşime belli etmek istemiyorum. ailemi, istanbulumu çok özlicem. dayanabilecek miyim? aynı durumda olup atlatan arkadaşlar var mı? ben de alışabilecek miyim? insanız nihayetinde.. insan herşeye alışır! değil mi?
evet ilimiz ilçemiz çok güzel gerçekten de.. beni korkutan köy hayatı.. bu arada güldürdün beni.. tambir trakyalı havası var sen de.. hayat doluabe trakyaymış hemde bee ,ben bir trakyalı olarak çook çabuk alışacağına eminim ,insanları harikadır o kadar güzel yere düşmüşsün ki istanbula çok yakın hafta sonları geliverirsin yine ,ayrıca çanakkale çok güzledir ,gez gez heryerinden tarih fışkırır ,hafta sonları merkeze inersiniz ,yazın denizi harikadır ,tatile gitmeye gerek bile yok ,çok şanslısın keşke ben yaşasam oralarda ..
evet ilimiz ilçemiz çok güzel gerçekten de.. beni korkutan köy hayatı.. bu arada güldürdün beni.. tambir trakyalı havası var sen de.. hayat dolu
eğer çocuk düşünüyosan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. dediğin gibi burda sıkılmaya zamanım kalmıyo bakalım orda ne olacak.. rabbim yardımcımız olsunbir hafta sonra 1 yıl dolacak buraya geleli..ve bir arkadaşım yok!
çok istiyorum,yaşıma yakın birileriyle arkadaşlık kurmayı,ama yok..
eşimin iş yerinden bir aileyle görüşüyoruz bazen,onlar da nerdeyse annem babam yaşındalar,iyiler ama...
tek tesellim eşim,hem çok vakit geçirebiliyoruz,hem de iyiyiz şükür..
benim henüz bebeğim de yok,olursa farklı olur diye ümit ediyorum,bence senin bebeğinden dolayı sıkılmaya vaktin kalmaz,eşinle de iyimişsin,çok geçmeden alışırsın inşallah,tüm kalbimle diliyorum bunu,çünkü benzer durumdayız..
Allah başka sıkıntı dert vermesin,bu da bizim kaderimiz demekki,böyle düşün..istanbulda otursan ama evinde mutsuz olsan daha kötü ya,en önemlisi ailenin huzuru..ve artık senin ailen eşin ve bebeğin...
eğer çocuk düşünüyosan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. dediğin gibi burda sıkılmaya zamanım kalmıyo bakalım orda ne olacak.. rabbim yardımcımız olsun
ben istanbulda yaşiyorum. eşimin işi dolayısıyla bir köye atandık. eşim az önce aradı ve gidiş tarihimizi kararlaştırdık. hayatım boyunca hiç köy görmedim hayvanlara karşı aşırı bir korkum var. ailemden ayrılmak istemiyorum. küçücük bebeğim var. hayat tecrübem yok. gitmekten başka çaremiz de yok. çok korkuyorum. heyecandan ve korkudan kalbimin atışlarını bile duyabiliyorum. bu kadar korktuğumu, güçsüzlüğümü eşime belli etmek istemiyorum. ailemi, istanbulumu çok özlicem. dayanabilecek miyim? aynı durumda olup atlatan arkadaşlar var mı? ben de alışabilecek miyim? insanız nihayetinde.. insan herşeye alışır! değil mi?
amiiin. çocuk için dua edicem .sen de allaha emanet olAllah razı olsun,duan için,çocuk düşünüyorum..bu dileğin beni çok mutlu etti ravza...
Allah yardımcımız olsun,başka memleketlerde de olsak evimizde mutlu sağlıklı neşeli güzel bir hayat geçirelim inşallah..
Allaha emanetsin..
aslnda düşüncen çok doğru ama bunu hayata geçirmek kimileri için zordur. sana eşinle mutluluklar dilerim..bende evlendiğimde şehir değiştireceğim orada kimsem olmasa da eşim bana yeter diye düşünüyorum. sonuç olarak ben oraya onun için gidiyorum dolayısıyla ne çevre ne sokaklar ne oradaki insanlar umrumda olmaz.. yeter ki eşimle huzurum, mutluluğum olsun her yer aynı..
Evet insan herşeye alışıyor..
Bu bir elveda değil,sadece bir hoşçakal üstelik..
Değişik bir deneyim olarak bakın olaya..
Eşiniz,bebeğiniz ve siz.. Tam bir aile olacaksınız.. Bunun keyfini çıkarın..
Büyükler gelir,siz gider görürsünüz.. Allah sağlık versin yeterki..
Orayı da sımsıcak bir yuva yapabilirsiniz.. Bu sizin elinizde..
Tekrar çıkacak elbette tayininiz.. Kimbilir,belki de o küçük köyü özleyeceksiniz..
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır der eskiler..
Mutluluklar..
ne güzel anlatmışsın. inşallah bana da böyle güzel insanlar denk gelir. görev yerimiz çanakkale lapsekinin bir köyü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?