GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile

gidi vaser lipisaksinda 2.5 ay oldu ..havalarin isinmasiyla odemlerim bayagi indi.artik cok memnunum.iyiki yaptirmisim diyorum..benim gidim cok buyuktu..bayagi farkettii...sorularinizi cevaplayabilirimm...

Kızlar boyun botoksu yaptırdım, Dr Cengizhan Ekizceli'ye yaptırdım arada kaz ayağı kırışıklıklarıma da yaptı, konu açtım

aaaaaaaaaa ben bunu yeni gördüm.. Cengizhan beye burun ameliyatimi oldunuz? memnunmusunuz?

gidi sonucu muhtesem bu arada kendinizle bu kadar ilgilenmeniz de cok güzel bir sey, insanin kendine yatirim yapmasi, kendisini mutlu etmesi herseyden önemli

Boyun botoksu yaptırdım, 4.gün, böyle olması normal mi? Boyun bantları çok gergin diye yaptırdım, şu anda yumuşak ve böyle görünüyor. 4. Gün böyle bir etki olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr Cengizhan Ekizceli'ne burun estetiği oldum alçılarım çıktığından beri burumun 2 yeri belirgin olarak daha fazla şişti Cengizhan beye sorduğumda "ödem 6 aya geçicek" dedi 6 ay boyunca hiç geçmedi 6. Ay kontrolüme gidince "hocam bu ödem ne zaman geçicek" diye sorduğumda "6 aya ödem kalmaz" dedi burnuma baktı ve "2 tane kıkırdak kaldığını" söyledi iğne yaptı "bu geçiricek mi diye bakalım" dedi 1 hafta bekledim sonra düzeltmesini istemek için hastaneye gittim "bana senin burnunda bir şey yok ödemdi ve geçti" dedi "hocam bakın geçmedi" dedim yüzüme bakmadan "hayır senin burnun ödemdi iğne yaptım ve geçti" dedi fotoğrafları açıyorum "hocam bakın geçmedi" diyorum fotoğraflara bakmadan "hayır senin burnun geçti senin burnun teşekkürlük bir burun bana teşekkür etmen gerekirken beğenmediğini söylüyorsun" dedi
Hem maddi hem manevi olarak beni ve ailemi yıprattı keşke kendisini hiç tanımasaydım şimdi revizyon olmak için doktor arayışındayım bende çok büyük korku yarattı kendisi
Fotoğraflarımı farklı açılardan çekerek paylaşıyorum

Eklentiler

• 075FEC2E-BA35-4D07-A4C5-EC03BD54F630.png
    485,3 KB · Görüntüleme: 207
  • 426B4EA1-7740-47AA-B660-5EB848FC60A5.png
    393,9 KB · Görüntüleme: 189
  • 985F25E2-ABF3-4F23-8AB1-C1020CFC44DA.png
    419,6 KB · Görüntüleme: 174
  • 8C862698-D476-45CF-AF89-FFFBE5844BFE.png
    563,9 KB · Görüntüleme: 180
  • 1F4DA35A-D56C-4CD4-B74A-A59EF502ED66.png
    478,6 KB · Görüntüleme: 198
Çok geçmiş olsun, evet ben de kendisi ile ilgili sıkıntılar yaşadım, Dr özay özkaya yı tavsiye ederim. Ben, düzeltme ameliyatlarımı bu hanına yaptıracağım, ben de de çok sıkıntı var

Çok geçmiş olsun, evet ben de kendisi ile ilgili sıkıntılar yaşadım, Dr özay özkaya yı tavsiye ederim. Ben, düzeltme ameliyatlarımı bu hanına yaptıracağım, ben de de çok sıkıntı var
Sizede çok geçmiş olsun, tavsiye ettiğiniz doktoru not aldım teşekkür ederim

Sizede çok geçmiş olsun, tavsiye ettiğiniz doktoru not aldım teşekkür ederim
Ben görüşmeye gittim Dr özay özkaya ile, 350 muayene ücreti verdim, instagrama hiç resim koymadığı için ameliyat sonrası hastaların durumunu görmemiştim. Orada gösterdi, çok ahım şahım değildi, ben çok süper sonuçlar bekliyordum. 46 bin fiyat çıkarttı, ona gitmeyi düşünmüyorum. Soğuk konuşuyor bence. Ümit vermiyor. Isterseniz görüşün.

Çok geçmiş olsun canım, ben bel bölgeme yaptırmıştım şimdi de gıdım için yaptırmayı düşünüyorum ama vaser mi lazer mi yoksa normal liposuction mı yaptırsam karar veremiyorum.

Arkadaşlar, 14 Ağustos ameliyat günüm, 360 karın germe ve fleur-de-lys beraber yapılacak, Dr murat sarıcı yani önceki Dr'um yapacak. Çok dolaştım, ondan iyi dikiş atanı bulamadım

Arkadaşlar, Ben cumartesi günü Dr Serdar Altun 'a 360 derece karın ve bel germe yani kuşak ameliyatı oldum. Diğer adıyla beltpektomi yada 360 body lifting.

Doktoru çok aradım ,hem tüp mide ameliyatı sonrası sarkan deride uzman olsun hem de ilgili ve işini takip eden biri olsun istedim.

Konu açacağım

Bunun için İstanbul'dan Elazığ' a uçtum.1 hafta hastanede tutuyor. Şu anda yatıyorum. İlk gün zor geçti tabii ama şu anda hafif ağrı sızı da olsa kendi başıma kalkıp tuvalete gidiyorum, zaten İlk 2 gün narkotik ilaçlar veriyorlar. Şu anda zorlayan tek şey karnımın gerginliği. Ameliyat çok başarılı geçti. Dr serdar Altun simetriyi çok iyi tutturdu. Dikişleri incecik attı ve karnımdan çıkan parçaları popoma ekledi, böylece sıkı, sert ve kalkık oldu.dr biraz inip daha oturacağını söyledi,şu anda yatakta yazıyorum.resim ekleyeceğim

Cesaretinize hayran kaldım üst üste bu kadar ameliyata asla cesaret edemezdim konuları dolaşıp cesaret toplamaya çalışırken gördüm konunuzu. Sabrettiginize değmiş gerçekten çok güzel olmus burun ve gıdınız, burunda sıkıntı var demişsiniz o nedir kaçırmışım orayı sanırım ? Diğer konularıniza da bakıcam. Soyle komple bir once-sonra fotoğrafı paylaşın nolur

Bu arada 46 bin hangi işlem için fiyat verdi? çok fazla gerçekten.

360 karın germe için verdi,ona olmadım, Elâzığ da dr serdar Altun a oldum şu anda 10.günüm, dışarıda yemeğe çıktık,çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…