GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile

Ne güzel yazmışsın, ben de senin sayende anladım zaten, yoksa daha kafam karışıkdı. Senin bir kaç saat sürdüğüne sevindim. Benim 6 aydır var, inşallah kalıcı olmaz. Belki çoktu ama hem masaj hem korse taktığım için belli olmadı, anlayamadım. Bu arada bilgi için teşekkürler, ben de okurum yazıyı. Zaten ay ay paylaşım yapıyorum, gelişmeleri beraber görürüz, bu arada 25 martta, kol germe ve meme dikleştirme protezli olarak ameliyatı oluyorum. İnşallah herşey yolunda gider. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Suanda nasil oldunuz ..

Suanda nasil oldunuz ..
Merhaba,çenem daha iyi, gören tüm Dr'lar gün gün düzeliyor korkma dedi zaten çok hafif. Evdekiler bile anlayamıyor. Bu arada ben Dr Murat Sarıcı'ya ameliyat oluyorum. yarın sabah 8 de olacak, kol germe ve meme dikleştirme ikisi bir arada protezli, geniş taban, dual plan, mentor 350-400 cc arası. Çok heyecanlıyım

Merhaba,çenem daha iyi, gören tüm Dr'lar gün gün düzeliyor korkma dedi zaten çok hafif. Evdekiler bile anlayamıyor. Bu arada ben Dr Murat Sarıcı'ya ameliyat oluyorum. yarın sabah 8 de olacak, kol germe ve meme dikleştirme ikisi bir arada protezli, geniş taban, dual plan, mentor 350-400 cc arası. Çok heyecanlıyım
Komple bastan asagi yenileniyorsunuz masalhhh

Kol germe ameliyatı ve meme dikleştirme protezli ameliyatım için konu açtım

merhaba doktorunuzun adı nedir ve ne kadara yaptırdınız acaba
Kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı Dr murat sarıcı yaptı (30 bin)
Burun ameliyatı Dr nihat kaya yaptı (13 nin)
Gıdı vaser liposuction Dr cengizhan ekizceli yaptı (6 bin)
Param çıkışsaydı hepsini Dr Murat Sarıcı'ya yaptırırdım.

(nihat hoca iyidir, kızımın burnunu da yaptı, mükemmel oldu, bende yaş itibariyle düşme oldu, 15.ay ücretsiz revizyon yapacak) 🌸🌸🌸

5 günlük ameliyatlı gıdımı, ameliyatsız gıdı ile karşılaştırdım
Merhaba,bem de gıdım için gittim. Mini lifting önerdi doktorum. Bugün 2.haftam ve çok gergin, his kaybı da var. Sizin 5.gün ve çok güzel görünüyor, size de geçmiş olsun. Şişlik tamamen inmesi ve his kaybının geri gelmesi kaç ay sürdü sizde.

Merhaba,bem de gıdım için gittim. Mini lifting önerdi doktorum. Bugün 2.haftam ve çok gergin, his kaybı da var. Sizin 5.gün ve çok güzel görünüyor, size de geçmiş olsun. Şişlik tamamen inmesi ve his kaybının geri gelmesi kaç ay sürdü sizde.
Benim gıdım 7.aya girdi. Burnum da öyle. O kadar iyi olmadı bence. Şişler 3 ayda iniyor, his kaybı 5. aya kadar sürüyor, daralarak, küçülerek kayboluyor, geçmiş olsun, korkmayın geçiyor, kalmıyor öyle 🌺🌺🌺🌺🌺

Korseyi takmalı mıyım sizce. Masaj falan hiçbirşey anlatmadı dr um
Tabi, kesinlikle korse tak, dikiş olmasın korsede, eğer dikişli almak zorunda kalırsan gıdına önce pamuk koy sonra korseyi geçir, oluklaşma ve dalgalanma olmasın, mutlaka yüz ve boyun masajı yap, otursun, sarı kantoron yağı ile yapılır, bana Dr'um bunları verdi. Korse 3 hafta gece gündüz takılıyor, ihmal etme 🌺

Korseyi takmalı mıyım sizce. Masaj falan hiçbirşey anlatmadı dr um
Ben hergun 4/5 kere kantoron yagi ile masaj yapiyorum.benim islrm gidi vazer liposaksin..1 hafta hiccc korseyi cikarmadim.sacimi yuzumu bile yakamadim.2. hafta korseyi hic cikarmadim sadece banyo ve masaj zamani cikardim..3.hafta sadece geceleri taktim..ama benim his kaybi 10.gunde gecti...sagli solllu iki tarafta buldog cikintilari olustu alttan bakinca belli oluyor .dslga gibi..umarim gider..50 gun oldu ama korkuyorum gitmez diye...dik durursam veya yan profilden iyi ama alttaan bakinca komik

Kızlar, bugün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum hazır pandemi varken aradan çıktı. Konu açtım resimli

Bu arada, Ben 45 yaşımdayım, 25 yaşında bir kızım var.Burnumdan memnunum. Fakat gıdı için biraz tedirginim. Dün Dr Cengizhan bey kontrol etti ve normal herşey yolunda dedi. 9. günüm bugün, biliyorum çok erken. İlk başta boynumun sol tarafı çok şişti, 2.gün indi ve boğazımı iple sıkmışlar gibi mordu. Korse takıyorum, gün gün düzeliyor. Benim cildim de oldukça kalitesiz. Dr un dediğine göre sarkma fazla olduğu için çok uğraşmışlar. Şimdi o morluklar epey geçti, genel görünümünden memnunum ama boynumun çene altı hizasında 5 tane çökme gibi, dalga gibi bir şey var. En az 3 ayda boyun düzeliyormuş. Kızım ilk günden beri sabah akşam korseyi çıkarıp, boynumu havalandırıyor ve 10 dakika masaj yapıyor, bu masada doktorun verdiği merhem ve sarı kantoron yağına ek, ben soğutucu krem ve Vela contour denilen bir serum da kullanıyorum. Bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar bir şeyler yazsın lütfen. Şimdi ilk yapıldığı ilk üç gün ve bugün çekilen fotoları paylaşacağım, zaten hemen anlaşılıyor
Merhaba yine ben. Bu arada yeni operasyon olmuşsunuz, geçmiş olsun. Bende de boynumda ve yanak kısmımda kırmızımsı morarmalar vardı.onlar geçti sarı renk oldular ve 1 ay doldu hala geçmedi. Sizde de bu kadar uzun muydu bu süreç. Bir de dr un güneşe çıkma demesi morarmalar tamamen geçmeden mi çikmiyacağım. Azminize hayranım tekrar geçmiş olsun

Merhaba yine ben. Bu arada yeni operasyon olmuşsunuz, geçmiş olsun. Bende de boynumda ve yanak kısmımda kırmızımsı morarmalar vardı.onlar geçti sarı renk oldular ve 1 ay doldu hala geçmedi. Sizde de bu kadar uzun muydu bu süreç. Bir de dr un güneşe çıkma demesi morarmalar tamamen geçmeden mi çikmiyacağım. Azminize hayranım tekrar geçmiş olsun
Merhaba, çok teşekkür ederim😍evet morarmalar cilt yapısına göre 1 ayı bulabiliyor, endişelenmeyin. Morarmalar geçse de, eğer dikiş varsa yada cilt hassas ise, iz kalmaması ve cildin güzelce sıkılaşması için direkt güneşle temas etmeyin 2 ay daha. Maske ile kapatabilirsiniz. Güneş kremi kullanın, çok faydası olur, geçmiş olsun 🌸🌿🌸🌿

Merhaba, çok teşekkür ederim😍evet morarmalar cilt yapısına göre 1 ayı bulabiliyor, endişelenmeyin. Morarmalar geçse de, eğer dikiş varsa yada cilt hassas ise, iz kalmaması ve cildin güzelce sıkılaşması için direkt güneşle temas etmeyin 2 ay daha. Maske ile kapatabilirsiniz. Güneş kremi kullanın, çok faydası olur, geçmiş olsun 🌸🌿🌸🌿

X