- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.307
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Serdar altun ne kadara yaptı peki? Karın germeyi annem için soruyorum o çok istiyor360 karın germe için verdi,ona olmadım, Elâzığ da dr serdar Altun a oldum şu anda 10.günüm, dışarıda yemeğe çıktık,çok memnunum
20 bin ... Emin olana kadar beni hastanede tutuyor. İstanbul da olsa 3. gün yollarlardı. Döner dönmez gün gün resimleri koyacağımSerdar altun ne kadara yaptı peki? Karın germeyi annem için soruyorum o çok istiyor
Çok güzel görünüyor yeni hali bende gıdı yaptırdım 3. Gün bu gün şiş halen5 günlük ameliyatlı gıdımı, ameliyatsız gıdı ile karşılaştırdım
Teşekkürler,3 aydan önce tam sonuç yok 6 aya iyice güzelleşiyor, sakın takılmayın yani, geçmiş olsunÇok güzel görünüyor yeni hali bende gıdı yaptırdım 3. Gün bu gün şiş halen
Çok güzel görünüyor maşallahMerhaba, bugün 50. günüm, boynum oldukça düzeldi, sertlik, oluklaşma gitti, boynu geri atamama hafif var, daha iyi oluyor %95 düzeldi. Burnum çok iyi gidiyor, maşallah diyorum
Size son halimi atayım 1.yılTeşekkürler,3 aydan önce tam sonuç yok 6 aya iyice güzelleşiyor, sakın takılmayın yani, geçmiş olsun
Teşekkürler,1 yıl yeni bittiÇok güzel görünüyor maşallah
Valla çok güzel bütün ameliyatlarınızı oldunuz bayıldımSize son halimi atayım 1.yıl
Teşekkürler,1 yıl yeni bitti
Merhaba,ben onu ameliyat sırasında yaptırdım,karın yağımdan dudağıma koydurdum ama o kadar az istedim ki, hemen eritti vücut.doktorda uyardı az bu diye ama eşim istemiyordu sadece kırışıklıklar için kök hücre tedavisi amaçlı koydu. İşe de yaradı.şimdi ince yine ama kırışıklık yokValla çok güzel bütün ameliyatlarınızı oldunuz bayıldımbirazcıkta dudak dolgusu yaptırın bence ben yaptırdım bu zamana kadar neden yaptırmamışım diyorum
Valla çok güzel bütün ameliyatlarınızı oldunuz bayıldımbirazcıkta dudak dolgusu yaptırın bence ben yaptırdım bu zamana kadar neden yaptırmamışım diyorum
Çok teşekkür ederimbayıldım size her anınızı paylaşarak bilgi vermeniz çok ama çok güzel ve her şey çok güzel olmuş sağlıklı keyifli güzel yıllarınız olsun ve bu yıllarda hep böyle taze ve genç kalın
Merhaba, gidi lipo sonrasi yüzde asimetri olur mu? Benim çok bariz fark var iki yanımda. Hatta göz ameliyatı olmuştum, onlar da farklı.Teşekkürler,3 aydan önce tam sonuç yok 6 aya iyice güzelleşiyor, sakın takılmayın yani, geçmiş olsun
Son halimi atayımMerhaba, gidi lipo sonrasi yüzde asimetri olur mu? Benim çok bariz fark var iki yanımda. Hatta göz ameliyatı olmuştum, onlar da farklı.
Merhaba, gidi lipo sonrasi yüzde asimetri olur mu? Benim çok bariz fark var iki yanımda. Hatta göz ameliyatı olmuştum, onlar da farklı.
Daha sonuç belli olmaz, üzülmeyin boşunaTeşekkürler, sizinki güzel olmuş, benim 3 ay olacak neredeyse hala sis gibi.
kol germeden memnun kaldınızmı kime yaptrdınız fazla bılgıbulamadm nette bendedüşünüyorum 55 kıloyum ama sarkık kollarımNe güzel yazmışsın, ben de senin sayende anladım zaten, yoksa daha kafam karışıkdı. Senin bir kaç saat sürdüğüne sevindim. Benim 6 aydır var, inşallah kalıcı olmaz. Belki çoktu ama hem masaj hem korse taktığım için belli olmadı, anlayamadım. Bu arada bilgi için teşekkürler, ben de okurum yazıyı. Zaten ay ay paylaşım yapıyorum, gelişmeleri beraber görürüz, bu arada 25 martta, kol germe ve meme dikleştirme protezli olarak ameliyatı oluyorum. İnşallah herşey yolunda gider.
merhaba ne durumda gıdınız memnun kaldınızmıMerhaba yine ben. Bu arada yeni operasyon olmuşsunuz, geçmiş olsun. Bende de boynumda ve yanak kısmımda kırmızımsı morarmalar vardı.onlar geçti sarı renk oldular ve 1 ay doldu hala geçmedi. Sizde de bu kadar uzun muydu bu süreç. Bir de dr un güneşe çıkma demesi morarmalar tamamen geçmeden mi çikmiyacağım. Azminize hayranım tekrar geçmiş olsun