kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterim ama buna imkan yok..hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız..kiminiz kızmışsınız bana abarttığı için ama haklısınız gerçekten..fakat bend ememnun değilim bu tavırlarımdan inanın..ama elimde değil..2 saat önce yanından ayrıldım onun.iftar yemeği yedik..buradaki yazılanları okuduktan sonra ona destk olacağım dedim bu akşam kendi kendime .. ama yanına gidince yine yapamadım...lütfen elinden geleni yap ve burada öğren gitmemeye çalış aşkım dedim..ama bu sefer bağırıp çağırmadım en azından..of Allahım ben neden böyleyim..tekrar sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için :)
ben geçen seferki gitme ihtimali konusunu hatırlıyorum sanırım. yani ay durumda başka bir arkadaş da olabilir ama senin adın tanıdık geldi arkadaşım. o zamanki düşüncelerim devam ediyor. Ayrıca iipek arkadaşımız her şeyi çok güzel özetlemiş, o konuda başka söze gerek yok.
Ben şahsen artık askerlik olsun dil kursu olsun, ayrı kalmanızın senin için çok iyi olacağını düşünüyorum. Yalnız olarak (ki manen birlikte olacaksınız, sadece mekan ayrılığı) da hayatına güzel şekilde devam ettiğini görmen ve kendine güvenmen lazım.
kıvılcım arkadaşım merhaba.üzgün bir halde olmana gerçekten çok üzüldüm.canım bence kafana takma çok.hem ilişkiniz uzun bir ilişki yani başlamış değilsiniz.sonuçta ona karşı güvenin var.bence hiç kıskanma.erkekler kıskanılmayı seviyorlar ama sıkıldıklarında bunu güvensizliğe vuruyorlar.sen bana güvenmiyosun diyolar ve o zamanda iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.bence ona destek olur.zaten gideceği kesin değil.belkide gitmez.sen zaten gitmemesini istediğini belirtmişsin.mğmkün olduğunca burda halletmeye çalış demişsin.yani bir insan hem kursa gitcek olmadı özel ders alcak ve hala daha yetmezse yurtdışına gideyim diycek.aslında erkekleri anlamıyorum ya.valla doyumsuzlar.ne iş yapıyorki bu erkek arkadaşın?baktınki gitti kıskandığını çok belli etme.ona güven.sıkma canını arkadaşım.inan sıkıntılı haline çok üzüldüm.(beni hatırladın dimi?)
evet cnm o bende olabilirm çünkü dediğim gibi daha önce de böyle bir konu açmıştım..daha öncede gitme ihtimali oldu hatta pasaportunu almaya beraber gittik..ağlayarak gitmiştim rsmen..cafede otururken söylemişti onu bana..şoka girmiştim..ama sonra vaz geçti gitmedi..tekrar bir kursa yazılırım dedi..artık gitmicem dedi..çok sevindim..herkese söyledim , yurt dışı olayı kapandı kesin gitmiyor dedim..ama iki gün önce dururp dururken bir msj aynen şöyle'' aşkım ya şu ingilizce olayın halletmem lazım,o şirkete girmem lazım,kursa gidicem olmadı özel ders alıcam ama yine yeterli olmazsa en fazla 3 ay yurt dışı olması lazım bitanem''..hiç beklemediğim bir msj dı ve şok oldum..anında otomatikman akmaya başladı göz yaşlarım..sanki çeşmeyiaçarsınız da su akar ya onu gibi..2 gündür öyleyim...ama dün akşamdan beri birz daha rahatım..en azından artık gözümde okadar çok büyütmüyorum..tabi sizler sayesinde...Şeniz
kıvılcım bizim durum imrenilecek bir durum değil.bence sizin yaptığınız daha güzel.dşünsene 15-20 gün birbirimizden haber alamıyoruz.o gururundan aramıyor ben ise sinirli olduğunu bildiğim için korkumdan.....ama inan çok zor oluyor.günlerce ağlıyorum bazen.hatta ayrıldık falan diyorum.ama birmüddet sonra barışıyoruz.ne o bensiz ne de ben onsuz yapamıyoruz ama kavga etmeden de yapamıyoruz :) arada böyle şeyler oluyor işte.
sağol canım .. haklısın.bu hayatta kimseye aşırı derecede bağlanmıcaksın..hele sevgiline hiç..ama ben okadar bağlandım ki artık çok geç..hayatın ne getireceği belli olmuyor..hiç olmadık ayrılıklar ölüm vs..bukadar bağlanınca insan bu tür ayrılıklar dünyanın sonuymuş gibi geliyor..bazen kendimi işime bile veremiyorum..of ya keşke bukadar bağlanmasaydım..zamanla alışkanlık haline dönüşüyor gerçekten..Sevgine aşırı derecede bağlanmışsın.Çok yanlış bu bence
Kariyeri söz konusu ve buna sabredemem diyorsun
benim sevgilim askerde ve bizde az değil 3 yıldır birlikteyiz
şimdi 15 ay ondan ayrı kalmak zorundayım
üstelik saat başı arayıp konuşma,msnde görüşme vs gibi lükslerim yok ne yazık ki..
Bencil düşünmemeye çalış onu da düşün ve kendini sınırlamya çalış
yoksa ikiniz içinde zor olur.Hakıında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?