- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
Bu konudaki yorumları beğenmeyince neden "eksi tacizi" oluyor, ben anlamadım
Yorumları beğenmeyince neden "eksi tacizi" oluyor, ben anlamadımEski alakasız yorumları bulup eksilememiş anladığım kadarıyla?
Beğenmediği için eksi atmış olamaz mı peki? Karşılıklı yazıştınız ve sen de onun söylediklerini beğenmedin (konudan engellemişsin), ne alaka ki taciz?Konudan engelledim diye tüm yorumlarıma eksi atıyor hırsından canım bu tacizdir
Kim kiNe istediği belli değil gibime geldi. Boşver. Nickinde değişince zor tanıdım seni.
Beğenmediği için eksi atmış olamaz mı peki? Karşılıklı yazıştınız ve sen de onun söylediklerini beğenmedin, ne alaka ki taciz?
G ile başlayan bir nicki vardı arkadaşın. Ama belki bilinmesin diye değiştirmiştir yazmayayım buraya.Kim ki
İyi misin
O dediğiniz geçmiş konulardaki beğenmedimler için geçerli. Yani güncel olmayan konulardan eski mesajlarınızı bulsa tamam. Aman bu konuşa fikrinize katılmamak en doğal hakkı.
Ne malatyaymış ya sanırsın manhattan2 ay cocuk evlilik mevzulari konusmak icin erken zaten once sizi tanimasi daha dogru. Birbirinize uyumlu degilmissiniz bu kadar uzulmenize degmez. Malatya dediginde bu kadar ustunuze alinmanizda tuhaf geldi.
Öğretmenim öğretmenim