Hosbulduk ben de seni taniyabilirmiyim acaba ?Yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz beybilerimm..
Hosbulduk ben de seni taniyabilirmiyim acaba ?
Allah gonlune gore versin insallh ...Valla iyi cesaret ben 2.yi bile dusuneniyorumTabiki 33yasinda tontis bi hatunum
87 kg 79.5 düştüm dususum bir yil olacak ama ben tam ramazandan sonra sıkı gevşek derken bu haldeyim ama yeniden sıkı diyete basladim kilo verince hedefim var tüp bebek yaptiracagim ve ayriyetten dunyslar tatlisi iki cocugum bi kiz bi oglan var hedefim 70 bi gorum hemenn doktora bebegime kavusmaya :)))
Görürsün canım neden olmasın ben gördüysem sende görürsünAy ne guzel bi gun bende tartida bu rakami gorebilecekmiyim acaba ?
Ana bir tek ben artıdayım tebrik ederimrukgus (85,8 / 84,6 / -1,200)
miyav_su (70,6 / 71,0 / +400 )
elifimm39 (95,2 / 94,6 / -600 )
mislisse (85,0 / 84,9 / -100 )
Selcanmehmetcan (79.2/79.0)
Süpersin canım
Çok güzel bir rakamGünaydın kızlar
Geçen hafta 95.2
Bu hafta 94.6
geçen çarşamba çok yedim perşembe cuma anca toparladım hafta sonu yerinde saydı kilom so iki günde ancak 600 gr gitmiş bunada şükür
Toparlarsın canım merak etme gecen hafta senin baya stresli geçti normal böyle çıkmanGünaydın,
Ben geçen hafta ile aynıyım. 85.5
Dün abartınca bu sabah bu sonuç iyi bile sayılır.
Umarım bu hafta toparlarım.
İnşallah canım vereceksin ben inanıyorum kolay gelsin bende doktordayım sonuçlarımı bekliyorumEvetbir bucuk haftada giden kilo 2 ne hikmetse gitti böyle inş hep gider yarabbimbebelerimi uyuyor faha kqldiramda yemek faslina gecemm aciktim yahu oglen oldu okula gideklecek bugun yine işler yogun isim bitice donerim opuldunuz..
Toparlarsın canım merak etme gecen hafta senin baya stresli geçti normal böyle çıkman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?