Kusura bakma canım Yeni gördüm mesajını malesef işler çok durgun ya çok kötü
Hemen kendimi tanitayim o zaman 29 yasinda 158 boy 85 kgdayim 19 aylik bi prensesim var ...Gecen sene yine bu forumda 2-3 ayda 10 kg verip 91 den 81 e dusmustum sonra son aylarda bazi ozel durumlardan dolayi hoop aldim geri kglalari ama kacirdim ipin ucunu ve geri toparlamak burada buldum kendimi bende kendime yoldas ariyorum sizin gibi ...carsamba gununuz sanirim tarti gununuz birde menu paylasiminiz var ...Seninle ayni yas ve ayni boydayiz sanirim ...hoşgeldin canım tabiki alırız
Aramıza hoşgeldin canımHemen kendimi tanitayim o zaman 29 yasinda 158 boy 85 kgdayim 19 aylik bi prensesim var ...Gecen sene yine bu forumda 2-3 ayda 10 kg verip 81 e dusmustum sonra son aylarda bazi ozel durumlardan dolayi hoop aldim geri kglalari ama kacirdim ipin ucunu ve geri toparlamak burada buldum kendimi bende kendime yoldas ariyorum sizin gibi ...carsamba gununuz sanirim tarti gununuz birde menu paylasiminiz var ...Seninle ayni yas ve ayni boydayiz sanirim ...
HosbuldukAramıza hoşgeldin canım
Yaşım 32 6 yıllık evliyim henüz çoçuğum yok boyum 1.62 insülin direnci ve tip 2 diyabet yani obezim 98 kg dan 70 kg düştüm zor veriyor hemen alıyorum malesefHosbulduk)Sizlerde kendinizi tanitirsaniz cok memnun olurum yas boy kg coluk cocuk vs.
Cok guzel kg vermissiniz tebrik ederim masallah darisi basima insallah...Ben de bi 70 e dussem insallah daha ne isterim...Nasil ve ne kadar surede verdiniz peki ?Yaşım 32 6 yıllık evliyim henüz çoçuğum yok boyum 1.62 insülin direnci ve tip 2 diyabet yani obezim 98 kg dan 70 kg düştüm zor veriyor hemen alıyorum malesef
Senin menülerde çok iyi canım afiyet olsunDünki menüm:
Sabah: Şekersiz aşure
Öğle : 3 Köfte , 2 dlm ekmek
Akşam : Yoğurt çorbası, Taze fasülye
Ara: Mandalina
Canım hoş geldin gözümüz gönlümüz arıyor seniDiyet iş özel herşey karışık sorma of darlandım akşama salonda olucam sabah zaten önceden minibüse biniyordum diğer taşıtın durağına kadar eşimde Yok ya bin diyordu hem paradan hem hareket için bugünden itibaren yürümeye başladım bugünde salondayım dün şekersiz aşure ve tost yedim stresden içinin hamurunu çıkardım ama yinede artı çıkarım
Seninkiler ayrı güzel canım ya ben beğeniyorum dengeli gidiyorsun maşallahın varSenin menülerde çok iyi canım afiyet olsun
Evet canım insülin direnci var ya zor veriyor hemen geriye hop alıyorum dikkat etmezsem malesefCanım hoş geldin gözümüz gönlümüz arıyor seni
Canım bu kadar kaçamak hemen artımı oluyor sana
Canım hoş geldin beni diğer topikten biliyorsun zatenHosbulduk)Sizlerde kendinizi tanitirsaniz cok memnun olurum yas boy kg coluk cocuk vs.Birde burda toplamda kac kisisiniz acaba ?
evet canim biliyorum seni sizlerin iradeli olmasi ve bu zamana kadar bayagi kg vermis olmaniz cekti zaten beni bu topigeCanım hoş geldin beni diğer topikten biliyorsun zaten
Canım valla ne zormuş senin işin çok iyi kilo vermişim sen senin bu kaçamak olarak yediklerini ben diyette yiyorum sen benim kaçamak yaptığımda yediklerimi görsen yuh dersin vallaEvet canım insülin direnci var ya zor veriyor hemen geriye hop alıyorum dikkat etmezsem malesef
Estafurullah asla yuh demem beni hasta ediyor çikolata yedim hastanelik oldum şekerimde çıkıyor ayrıca oda var bak ekmek yedim uykumu bile etkilediCanım valla ne zormuş senin işin çok iyi kilo vermişim sen senin bu kaçamak olarak yediklerini ben diyette yiyorum sen benim kaçamak yaptığımda yediklerimi görsen yuh dersin valla
Ne guzel bende bi ara 2.yi dusunuyodum simdi dusunmuyorum cok zor cocuk buyutmek ya ;( Biz daha kendimize yeni yeni geliyoruz birde elimden kolumdan tutan da yok malesef senin ilk cocuk kac yasinda? Rabbim once seninki olmak uzere hepimizinkini bizlere bagislasin..Benim de 1.73 boyum kilom 96 evlendiğimde 69 kiloydum o kiloya inmek istiyorum. 2 çocuğum var 2.si daha 52 günlük 28 yaşındayım allah nasip ederse yavrularıma sağlık versin daha çocuk düşünmüyorum ve artık kilo vermeye hazır hissediyorum.sezeryan olduğum için 6 ay spor yasak dendi.ama o süre dolsun ilk işim spora gitmek olacak. Çok tatlı çikolata yiyorum canım çekiyor emziriyorum süte faydası yok ama yemek istiyorum.besin olarakta belli başlı şeyleri tüketiyorum peynir zeytin sebzeler yemiyorum kahvaltı alışkanlığım yok patates kızartması kuymak saralle ekmek hep kilo yapan şeyler yiyorum nasıl çeki düzen versem nereden başlasam hiç bi fikrim yok ekmeği kessem aç kalırım gibi hep aynı yemekleri yiyorum bana da bi el atın dabi yol gösterin biyerden başlayayım:)
Yaş ve kg kısmı aynı tatlım benim boyum 1,68Hemen kendimi tanitayim o zaman 29 yasinda 158 boy 85 kgdayim 19 aylik bi prensesim var ...Gecen sene yine bu forumda 2-3 ayda 10 kg verip 91 den 81 e dusmustum sonra son aylarda bazi ozel durumlardan dolayi hoop aldim geri kglalari ama kacirdim ipin ucunu ve geri toparlamak burada buldum kendimi bende kendime yoldas ariyorum sizin gibi ...carsamba gununuz sanirim tarti gununuz birde menu paylasiminiz var ...Seninle ayni yas ve ayni boydayiz sanirim ...
Canım ben ekmek çok seviyorum çikolata ya bayılırım ay canım benim Rabbim kolaylık versin sanaEstafurullah asla yuh demem beni hasta ediyor çikolata yedim hastanelik oldum şekerimde çıkıyor ayrıca oda var bak ekmek yedim uykumu bile etkiledi
Sağol canım amin inşallahCanım ben ekmek çok seviyorum çikolata ya bayılırım ay canım benim Rabbim kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?