Evlenince adam atsın kardeş ana baba zaten.
Kardeşi üniversite okuyormuş abisi de para gönderiyormuş ve burda da haklısınız diye çok yorum geleceği için rahatsınız.
Bazı insanların duygularına şaşırıyorum.
Şoka sokuyor beni burası.
Size birşey diyeyim mi eşiniz de para olmasa kardeşine yok der . Abisi cebinde ver ki sorun etmiyor gönderiyor.
Ah böyle eşler yok mu ?
Eşim üniversite okuyan kardeşine para gönderiyor değil kardeşi para istiyor. Nalet kız birde denmiş ki fena görümceye çarptın.
El insaf be kız okuyormuş belki babadan olsada istiyemiyor.
Niyetler ne kadar kötü .
Hayatta bitanecik abim var allahıma şükür yengem ki abla derim sizler gibi değil.
Kendi hesabından bile para gönderdiğini bilirim , bu arada evleneli 3 ay oldu.
Abimden de sıkıştığımda istediğim olur eğer yoksa yok abicim elimde karttan al sen der.
Kardeşlerne gizli gizli para akıtan bayanlar yok mu burda acaba.
Kardeşiniz istese ne hoş değil mi ?
Ama adamın kardeşi de kimmiş.
Eğer burada ki konu ''Üniversite okuyan kadeşİm benden para istiyor ama eşim vermeme kızıyor '' olsaydı gelecek yorumları tahmin edebiliyorum.
''Olur mu öyle şey , o kardeşiniz tabi '' , '' Kardeşinizin yanında olun ihtiyacı olmasa istemez '' , '' Tavrınızı koyun , rest çekin ''
Düşmanımın başına vermesin sizin gibisini.
daha öncede dediğim gibi insan sorumluluklarını bilmeli. kızın ailesinin durumu iyiymiş. zaten bir baba kızını asla aç açıkta bırakacığını düşünmüyorum. bence tamamen görümcenin şımarıklığını. insan istiyo ama hiç düşünmüyo. bana 50 100 ne kadarsa artık istedim gönderdi acaba zor durumdamı kaldılar. paraları varmıydı diye. ben ailemden para isterken bile utanırım isteyemem. o yüzden ailemde bana istememe gerek kalmadan her ayın belli tarihinde para gönderiyo. o yüzden aramızda hiç para konusu acılmıyo.
bazı arkadaslar gönderecek tabi abisi demiş. tamam abisi göndersin ama tüm parasını gezmeye eğlenmeye süslenmeye harcıyacaksa yazık değilmi abiye de. benim eski ev arkadaşım vardı o da görümcenşz gibi abisinden sürekli bişeyler isterdi. üsteli abisi yeni evliydi ve eşi hamileydi. kaç kere erkek arkadaşıyla gece dışarı çıkmak için kitap alcam bahanesiyle abisinden para istediğine şahit olmuşumdur. sınıfı geçtiğinde pahalı bi telefon istemişti. ben olsam isteyemezdim hem yengen belki kızar dediğimde abim değilmi yapacak hem yengem ne karısır demişti
ihtiyacımız olduğunda tabi ki insan ister ama keyfi nedenler için istenmemeli. görümcesinin gercekten ihtiyacı olduğu düşünseydi eminim konu sahibi eşinin gödermesini ister destek olurdu.
tarıelansarcım durum evlenınce anneyı babayı kardesı yok saymak atmak degıl.Evlenince adam atsın kardeş ana baba zaten.
Kardeşi üniversite okuyormuş abisi de para gönderiyormuş ve burda da haklısınız diye çok yorum geleceği için rahatsınız.
Bazı insanların duygularına şaşırıyorum.
Şoka sokuyor beni burası.
Size birşey diyeyim mi eşiniz de para olmasa kardeşine yok der . Abisi cebinde ver ki sorun etmiyor gönderiyor.
Ah böyle eşler yok mu ?
Eşim üniversite okuyan kardeşine para gönderiyor değil kardeşi para istiyor. Nalet kız birde denmiş ki fena görümceye çarptın.
El insaf be kız okuyormuş belki babadan olsada istiyemiyor.
Niyetler ne kadar kötü .
Hayatta bitanecik abim var allahıma şükür yengem ki abla derim sizler gibi değil.
Kendi hesabından bile para gönderdiğini bilirim , bu arada evleneli 3 ay oldu.
Abimden de sıkıştığımda istediğim olur eğer yoksa yok abicim elimde karttan al sen der.
Kardeşlerne gizli gizli para akıtan bayanlar yok mu burda acaba.
Kardeşiniz istese ne hoş değil mi ?
Ama adamın kardeşi de kimmiş.
Eğer burada ki konu ''Üniversite okuyan kadeşİm benden para istiyor ama eşim vermeme kızıyor '' olsaydı gelecek yorumları tahmin edebiliyorum.
''Olur mu öyle şey , o kardeşiniz tabi '' , '' Kardeşinizin yanında olun ihtiyacı olmasa istemez '' , '' Tavrınızı koyun , rest çekin ''
Düşmanımın başına vermesin sizin gibisini.
tarıelansarcım durum evlenınce anneyı babayı kardesı yok saymak atmak degıl.
maddi imkanı olmayınca elbette yardımcı olunur .ama burada kı kızkardesın durumu yanı babasının durumu
konu sahıbının esınden cok daha ıyı .gorumcenın durumu olmadıgından degıl tamamen sımarıklıktan ıstıyor .
babasından ısteyemıyebılır o yuzden abısınden ıstıyordur dıyorsun da ,ben de burayı anlayamıyorum .
babasından ısteyemeyıp de nasıl evlı barklı olan abısınden ıstıyor kı .
yanı yengem sorun eder mı etmez mı dıye hıc mı cekınmıyor .hadı varsayalım kı yengesı kavgacı bır tıp .
esı kardesıne para verdı dıye belkı de tartısacaklar ,hıc yokdan yere araları bozulacak huzursuzluk olacak belkı de .
yanı bunları dusunebılmelı yetıskın bır bırey .
sahsen ben ablamdan borc para ısterken cok cekınırım .ablam ve enıstem lafnı yapacak ınsanlar degıl ama ,cekınırım .
abısının durumu olmasa zaten para vermez demıssın de tatlım ,oyle olmuyor ıste .
abıler olmasa da yaratıyor cunku kıramıyor gururuna da yedıremıyor .
kendımden ornek vereyım; abımden ne zaman para ıstesem hep verır "bu arada evlı degıl" .
hıc yok demez.kıramaz cunku .bigun yıne hıc sormadan etmeden cocuktan para ıstedım o da kırmadı verdı .
sonra annem de geldı bana kızdı ,"abın de zaten o kadar para vardı sen ne dıye alıyorsun o cocuktan gel bızden ıste"dedı .
ben de "ne bılıyım olmadıgını ben ıstedım o da yok demedı verdı "dedım .abım de tum parasını bana verdıgı ıcın ,ıkına sıkına annemden yol parası ıstemıs .yanı burada ben cahıllık yapıyorum ,var mı yok mu dıye sormadan para ver demem terbıyesızlıktı .
yanı tatlım kısacası abıler kardeslerını kıramıyorlar yok dıyemıyorlar.
siz de çalışıyomuşsunuz ve maaşınızı ortak harcıyormuşsunuz yeni okudum. bence haklısınız...
Çalışmasa bile yine haklılık payı olur, evlilikte senin paran benim param olmaz, eve giren para ortaktır. Erkek ikide bir sana ne sen mi kazanıyorsun diye dayılanacaksa o evlilikte huzur ne gezer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?