bence haksızsınız,abi kardeşin arasına girmeyin.sonuçta istediği Prada değil ya,altı üstü giyecek 1-2 parça...
bence haksızsınız... sonucta abi kardes onlar... keske benim de abim olsaydı da ondan ben de isteyebilseydim. abiden istemek baskadır onun aldığı daha tatlı gelir ya da bir kardesin... istedikleri milyarlar tutmuyordur herhalde ! bu yuzden ne eviniz için biriktirdiğiniz paraya büyük bir yıkım olur, ne de abi kardesin arasına girmenizde bir anlam olur. bence cok abartıyorsunuz. tabi bu benim fikrim !
bence haksızsınız... sonucta abi kardes onlar... keske benim de abim olsaydı da ondan ben de isteyebilseydim. abiden istemek baskadır onun aldığı daha tatlı gelir ya da bir kardesin... istedikleri milyarlar tutmuyordur herhalde ! bu yuzden ne eviniz için biriktirdiğiniz paraya büyük bir yıkım olur, ne de abi kardesin arasına girmenizde bir anlam olur. bence cok abartıyorsunuz. tabi bu benim fikrim !
sadece kıyafet istemiyor ki, para da istiyor. daha 10 gün önce para gönderdi eşim. şimdi de kıyafet istiyor. ben sıkarken onun bu rahatlığı hoşuma gitmiyor. Eğer babasının durumu olmasaydı ben kendim derdim alalım diye ama durumu kötü de değil.
karı koca olduykan sonra abi kardeşten ziyade abiyenge - kardeş ilişkisi vardır bence sonucta eşinin kardeşi seninde kardeşin olur.. benimde abim cok alır bana ama cok üzülürüm aman almasın parasını tutsun kendisi karısıyla kirada oturuyo biran önce ev alsınlar diye .. ttabi istedikleri milyarlar tutmaz ama damlaya damlaya da göl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?