• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ilaç fiyatlarında sürekli oynuyorlar,görümcem eczanesini bayağı bir borçla kapatmak zorunda kaldı.
Şuan çok iyi yerde eczanesi olanlar para kazanıyor.
Yeni kazananlar pek farkında değil olayın, bu uygulamayla mezun olduktan sonra hiç eczacılık okumamış olmayı tercih edecekler, birde mevcut sıkıntılarınız eklenirse vay hallerine:5:

aynen doğru diyorsun
ama suan mesleğinden memnun olan bir meslek grubu kaldı mi ki
herkes gün gectikce daha kötüye gidiyor

$480421_10151740337714801_511234697_n.jpg

Biz nerde yaşıyoruz,insanmıyız................
:4: :4: :4: :4::4: :4::4:

Yalnız dikkatimi çeken bir şey var...Herkes sevinçle ehliyet değişim ücretinin 100 liradan 15 liraya düşüşünü konuşuyor da bir insan da çıkıp demiyor ki "Kardeşim durup dururken niye değiştiriyoruz şimdi biz bu ehliyetleri?O 15 liranın içinde rant yok mu peki?" diye...

Değişim ücreti konusunda nabız yoklandı sanırım, tepki görünce 15 TL dendi, ehliyetlerin 5-10 yılda bir yenilenmesine karşı değilim, her seferinde ücret talep edilmesi trtışılır, aslında ehliyet sahipleri her ehliyet yenileme zamanı yeterlilik testine tabii tutulup en azından bir göz muaynesinden geçmeli, bu ülkede 30 yıl önce ehliyet almış, yıllar içerisinde görme sorunları yaşayanlar, doğru dürüst kurallara uymayanlarda araba kullanıyor, testi geçemeyenlerin ehliyetleri yenilenmesin iptal edilsin ama ama'sı var, bunu rant kapısı yapmasınlar, para karşılığı sağlık rağoru alınmasın, rüşvet dönmesin.

aynen doğru diyorsun
ama suan mesleğinden memnun olan bir meslek grubu kaldı mi ki
herkes gün gectikce daha kötüye gidiyor

Halinden çok memnun bir yüzde elli var,unutmayalım.
Acaba daha çok hangi meslek grupları?:44:
Merak ettim şimdi:26:

Çipli ehliyete geçiş sebebi sahteciliğin önüne geçmekmiş sanırım.
Yüksek güvenlikli imiş ve AB standartlarında:ssz:

Bugünkü gazdanadam festivaline katılan varsa izlenimlerini alabilir miyim? Ben mi haksızlık ediyorum acaba cumhuriyet mitingleri gibiydi diye?

Halinden çok memnun bir yüzde elli var,unutmayalım.
Acaba daha çok hangi meslek grupları?:44:
Merak ettim şimdi:26:

çiftçiler doktorlar eczacılar öğretmenler.....
fındıkla uğrasan çiftçilerde var sanıyordum ki öyle değilmiş son secimde gayet memnun olduklarını anladım

Bugünkü gazdanadam festivaline katılan varsa izlenimlerini alabilir miyim? Ben mi haksızlık ediyorum acaba cumhuriyet mitingleri gibiydi diye?

Sen ordamıydın pin?
Ben hiç takip etmedim festivali , niye böyle düşündün merak ettim ama.

Son düzenleme:
Bugun Almanya Düsseldorfta Demokrasiye saygı mitingi düzenlendi ve büyük coğunluğu genclerden oluşan
Gurbetciler Başbakan Erdoğan için tek yürek oldu... Ve sevgilerini dile getirdiler...

Plankartlara yansımış bir kaç yazı aktarıyorum;

Mesele gezi parkı olayı değilmiş Yeğen! hala anlamadın mı mesele darbeymiş! ( bu plankart amcalarımızın elinde) :)

'Senin kıymetini ancak biz 'Almancılar' biliriz, sayende gurbette başımız dik yürüyoruz, sende orda dik dur Başkanım!'

'Merkel ve benzerleri! siz ülkenizde ki NSU katliamlarıyla meşgul olun! Türkiye ile değil!

' Ta gurbetten bizler seninleyiz seni yedirmeyiz!

We are with you Erdoğan! '

Dik Dur Eğilme Delikanlı Türkler Seninle!

Büyük oyunu bozan büyük lider seni çok seviyoruz!

Başbakanım fethettiğin gönüllerdeki bayraği kimse indiremez!

Bu vatan besmele çekerek kurtarıldı!

We Love Erdoğan

Dedelerimiz Menderesle, babalarımız Özal'la bizlerde seninleyiz ey gönüller Kralı!

You will never walk alone erdoğan

Biz demokrasimizide, liderimizide seçtik!

Dik Dur eğilme Ahiska Türkleri seninle!

Başbakanımıza selam durmak yok yola devam!

BBC CNN stern WDR siz nerdesiniz? biz burdayız! Biz Erdoğana karşı değiliz Biz Erdoğanlayız!

Durmak yok yola devam AKP ile gurur duyuyoruz!

Sonuna kadar seninleyiz Büyük Usta!

Avrupa! Haddini Bil!

Ey başbakanım gördüğün hiç birşeyden korkmazsın biliriz ama heybetini gizli tut, yürüyüşün dünyayi titretiyor

Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir

Başbakanım ayasofya yı açta yer yerinden oynasın !

Mısır değil yedirmeyiz!

Dik Dur eğilme Gurbetciler seninle!

diye devam ediyor Başakanımıza olan sevgi dolu ifadeler...

Gördüğüm kadarıyla başka ülkelerden de akın akın gelmişler

Müthiş bir dayanışma, Güzel bir atmosfer herkez gönül gönüle vermiş müthiş bir birlik ve beraberlik

Yürekten tebrik ediyorum gurbetci arkadaşlarımızı...

Son düzenleme:
Bugun Almanya Düsseldorfta Demokrasiye saygı mitingi düzenlendi ve büyük coğunluğu genclerden oluşan
Gurbetciler Başbakan Erdoğan için tek yürek oldu... Ve sevgilerini dile getirdiler...

Plankartlara yansımış bir kaç yazı aktarıyorum;

Mesele gezi parkı olayı değilmiş Yeğen! hala anlamadın mı mesele darbeymiş! ( bu plankart amcalarımızın elinde) :)

'Senin kıymetini ancak biz 'Almancılar' biliriz, sayende gurbette başımız dik yürüyoruz, sende orda dik dur Başkanım!'

'Merkel ve benzerleri! siz ülkenizde ki NSU katliamlarıyla meşgul olun! Türkiye ile değil!

' Ta gurbetten bizler seninleyiz seni yedirmeyiz!

We are with you Erdoğan! '

Dik Dur Eğilme Delikanlı Türkler Seninle!

Büyük oyunu bozan büyük lider seni çok seviyoruz!

Başbakanım fethettiğin gönüllerdeki bayraği kimse indiremez!

Bu vatan besmele çekerek kurtarıldı!

We Love Erdoğan

Dedelerimiz Menderesle, babalarımız Özal'la bizlerde seninleyiz ey gönüller Kralı!

You will never walk alone erdoğan

Biz demokrasimizide, liderimizide seçtik!

Dik Dur eğilme Ahiska Türkleri seninle!

Başbakanımıza selam durmak yok yola devam!

BBC CNN stern WDR siz nerdesiniz? biz burdayız! Biz Erdoğana karşı değiliz Biz Erdoğanlayız!

Durmak yok yola devam AKP ile gurur duyuyoruz!

Sonuna kadar seninleyiz Büyük Usta!

Avrupa! Haddini Bil!

Ey başbakanım gördüğün hiç birşeyden korkmazsın biliriz ama heybetini gizli tut, yürüyüşün dünyayi titretiyor

Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir

Başbakanım ayasofya yı açta yer yerinden oynasın !

Mısır değil yedirmeyiz!

Dik Dur eğilme Gurbetciler seninle!

diye devam ediyor Başakanımıza olan sevgi dolu ifadeler...

Gördüğüm kadarıyla başka ülkelerden de akın akın gelmişler

Müthiş bir dayanışma, Güzel bir atmosfer herkez gönül gönüle vermiş müthiş bir birlik ve beraberlik

Yürekten tebrik ediyorum gurbetci arkadaşlarımızı...

Bende tebrik ediyorum
Ne kadar eglenceli pankartlar hazirlamislar
Bundan sonra leman uykusuz yerine miting pankarti okuycam

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back