• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başbakan; İstanbul Kazlıçeşme'de halk 1.200.000 kişiyle bu oyunu altüst etti.
Demokrasi, medyayı arkasına alarak halka dayatma yapılacak bir rejim değildir.

Son düzenleme:
bu nasıl haksızlıktır ya
elinde palayla sopayla insanlara saldır canlarına kast et sonra elini sallaya sallaya gez
ama eylem,yürüyüş yaparsan göz altına alınırsın,tutuklanırsın,fişlenirsin
dünyanın çivisi çıkmış dedikleri bu olsa gerek

Kadıköy gazdan adam festivali
$BOlVBfsCQAMWsap.jpg
$BOlWx9SCcAAOMD7.jpg

Son düzenleme:
Ethem'in kafasına kurşun sıkan polis bile serbest kaldıktan sonra "Pala Remzi"nin ceza almasını beklemiyorduk zaten değil mi

ulusal kanal gazdan adam festivalini canlı veriyor çok kalabalık:)

Son düzenleme:
Ethem'in kafasına kurşun sıkan polis bile serbest kaldıktan sonra "Pala Remzi"nin ceza almasını beklemiyorduk zaten değil mi

benim anlamadığımda biz bu çifte standartı görüyoruzda neden diğer insanlar görmüyo yada görmek istemiyo
geziciler neden oraya buraya saldırmadı kurşun sıkmadı
ellerine palayı sopayı alıp kazlıçeşmeyi basmadı
yapmazlar çünkü zihniyetleri temiz,hepsi haktan özgürlükten yana
ama yok hala geziciler pis,kaka
katiller,caniler,hırsızlar cici
off adama kafayı yedirtir bunlar

arkadaşlar ehliyet değişim parası 15tlye düşmüş galiba
millet de helal olsun be 85tl indirdiler diyo
adamlardaki uyanıklığa bakarmısınız ağızlarını 100liradan açtılar sonradan 15liraya düşürdÜler sevimli gözükeceklerya basında
bunlar halka iyiden iyiye saf beyinsiz muamelesi yapmaya başladılar

Başbakanın konuşmasından bir ayrıntı;

"Evet… Siz hukuka ters bir iş yaparsanız polisin üç yolu vardır. Önce uyarır sonra suyu sıkar sonra da biber ağzını sıkar.
Ama polis bunu yaparken o eylemcilerin içinden silahla benim polisime ateş edenleri, nereye koyacaksın."

Ve işte ateş eden halk;

Eki Görüntüle 750409

Su silahından bahsediyor heralde.:44:

Kişinin serbest bırakılması yargılamanın bittigini göstermez...

Kanunlarda kımın tutuklu yargılanacagı kımın tutuksuz yargılanacagı bellıdır...

Hemen serbest kalmasıyla bu ülkede adalet yok dıye soylemenınde anlamı yok...

Kanunlarda yetersızlık oldugu kesın..Tum kanunlarıda bu hukumet çıkarmadı.....

Polısın müdehale etmemesıne bende cok kızdım...İhmal varsa gereken işlem haklarında yapılır inşanlah..

Ama polısın gezı parkındakı eylemelere mudahelesını eleştırenlere ben hep yazdım bu polıs hepımıze lazım...

Eylem esnasında elınde palalı bırı ortaya cıkınca herkes polıs nerde neden mudahele etmıyor dıye tepkı verıyor..

Polıs elınde pala olan kısının uzerıne atamaz kendını onunda canı var...

Gereklı mudehaleyı yapmalıydı

Polıste bır ınsan...Oda hata yapabılır..

O gunkı eylemde su savaşı yapıldı başında polıs mudahele etmedı sonrasında başladı mudahele kapalı olan parka gıtmek ısteyınce..oldu herhalde.Eylemın ıcınde olan bırı varsa yanlışsa düzeltsın...

Keske bu olaylar hıc olmasa...

Ben şiddetin her turlusune karşıyım..Şiddeti kım kıme yaparsa kınarım..

Ama eleştırırken herkesın ınsan oldugunu duşunerek eleştırıyorum...

arkadaşlar ehliyet değişim parası 15tlye düşmüş galiba
millet de helal olsun be 85tl indirdiler diyo
adamlardaki uyanıklığa bakarmısınız ağızlarını 100liradan açtılar sonradan 15liraya düşürdÜler sevimli gözükeceklerya basında
bunlar halka iyiden iyiye saf beyinsiz muamelesi yapmaya başladılar

Yok be canım ne sevimli görünmesi.. İşin suyunu çıkardılar bir de yandaşları da ödeyecek bu parayı yazık onlara.. :ssz:

yoksa sanmıyorum bize şirin gözükecek olsalar insanları nişan alıp vurdurmazlardı.. Lobnaydı adı sanırım konuşma yeteneğini kaybetti vücudunun yarısı felçli.. hayatı karardı.. Allah yardımcısı olsun.. :ssz:

Yok be canım ne sevimli görünmesi.. İşin suyunu çıkardılar bir de yandaşları da ödeyecek bu parayı yazık onlara.. :ssz:

yoksa sanmıyorum bize şirin gözükecek olsalar insanları nişan alıp vurdurmazlardı.. Lobnaydı adı sanırım konuşma yeteneğini kaybetti vücudunun yarısı felçli.. hayatı karardı.. Allah yardımcısı olsun.. :ssz:

Bugün Ayşe Armanın Lobna'nın kardeşiyle yaptığı röportajı okuduğumda çok kötü oldum:((

zaten canım adamın bizi halkından gördüğümü varki biz onun düşmanlarıyız
bizim için parmağını kıpırdatmaz bunu öğrendik artık
ama birde onun kör,sağır yandaşları,Kılları var onlara sevimli gözükmek amaçları bize değil

zaten canım adamın bizi halkından gördüğümü varki biz onun düşmanlarıyız
bizim için parmağını kıpırdatmaz bunu öğrendik artık
ama birde onun kör,sağır yandaşları,Kılları var onlara sevimli gözükmek amaçları bize değil

Doğru söze ne hacet... :ssz:
şu cümleleri yazıyoruz ya.. ne günlere kaldık.. :ssz:

arkadaşlar gazdanadam festivalindeki kalabalığı görünce bu işin daha bitmemiş olduğunu herkes gördü bence görmek istemeyenler kendi derdine yansın
aklıma grup yorumun şarkısındaki şu dizeler geldi
"savrulur ovaya inen bulutlar
muştusudur kopacak fırtınanın
o büyük günün görkeminde
çocuklar halaya duracak"
rte sen direnişci halka kafa tutmaya devam et şimdi değilse bile seçimlerde göreceksin çalmak çırpmak neymiş,Atatürk'e halka hakaret etmek neymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back