• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
$image.jpg

Böyle bir karakter Türk filminde konu edilse komedinin bile bir sınırı var derim.
Belediye Başkanı nerden saldıracağını bulamayıp moda editörlüğüne soyunmuş:ssz:
Şaka gibi:9:

Senin palan varsa bizim,sazımız, sözümüz,kalemimiz,türkülerimiz,şiirlerimiz,
danslarımız var.#GazdanAdamFestivali
$BOl8dv-CEAAeGiU.jpg

Bu adamı ciddiye alan var mı acaba:ssz::ssz:
Eki Görüntüle 750418

aa ben cok ciddiye alıyorum
arada tweetlerini okuyup karnım agrıyana kadar gülüyorum
hele de ona cevap veren orantısız zekalı capulcuları okuyunca gülmekten catlıyorum
ne de olsa son cırpınısları bunlar
korkunun ecele faydası yok en kısa zamanda kendisine Çelikten

güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle

sarkısını söylicez emin ol
o da sonunun geldiğini bildiği için
Ankaranın yarısına baskanlığı döneminde sahip olduğu için son cırpınıslarını yapıyor
ama nafile

Senin palan varsa bizim,sazımız, sözümüz,kalemimiz,türkülerimiz,şiirlerimiz,
danslarımız var.#GazdanAdamFestivali
Eki Görüntüle 750451

belediye otobüsleri ile değil kendi imkanlarıyla
parti baskanlıklarından gelen mesajlarla değil kendi sagduyularıyla gelen insanlar olunca toplanan kalabalıkta 3-5 kişi değil böyle harika bir kalabalık oluyor işte

kızlar cok merak ediyorum tamam bu melih çok komik gülüyorum egleniyorum da
belediye baskanı ayol bu adam hemde Ankara Büyüksehir belediyesi
hani 23 nisanlarda basbakanın yerine gecen cocuklar oluyor ya onlar bile daha ciddi daha oturaklı değil mi

benim merak ettiğim bu adama yahu ne yapıyosun baskanım kendine gel
senin işin takipçi toplamak, tweet atıp milleti eglendirmek değil
belediyenin işlerini yönetmek idare etmek diyen olmuyor mu
basbakan kendine ceki düzen ver diye hiç uyarmıyor mu bu adamı
cidden cok merak ediyorum

Son düzenleme:
Başbakan; İstanbul Kazlıçeşme'de halk 1.200.000 kişiyle bu oyunu altüst etti.
Demokrasi, medyayı arkasına alarak halka dayatma yapılacak bir rejim değildir.

tabi tabi 1200000 kişidir buna kim inanır Kadir İnanır
100 le carpınca belki o kadar olmustur belkide erzurum kayseri kazlıcesme sincan ve daha önce yaptığı bütün mitinglerdeki sayıyı söylemişlerdir basbakana:52::52::52::52:

Arkadaşlar 21 Temmuz da yapılacak tek bir sınavla teknik öğretmenlere mühendislik yolu açılıyor.
Bu sınava karşı olan mühendislerden ve özellikle ODTÜ ve İTÜ de bulunan akademisyenlerden rica ediyoruz;

"Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavına Karşıyım, Bu Sınav İptal Edilmelidir!"

Teknoloji Fakülteleri ve "uzaktan eğitim" gibi mühendislik öğretimi ve uygulamalarının temelini aşındıran düzenlemelerin ardından şimdi de teknik öğretmenlere "mühendis" ünvanı verilmek isteniyor.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'nun, 80 bin civarında olduğu belirtilen teknik öğretmenin mühendis unvanı almasına olanak sağlayacak bu uygulamaya karşı sesimizi duyuralım.

İmza ve Faks Metnini YÖK‘ün e-posta adreslerine ve faks numaralarına gönderebilir, Başbakanlık BİMER sisteminden iletebilirsiniz.
Yükseköğretim Kurulu Faks: 0 (312) 266 47 59 | Eposta: gokhan.cetinsaya@yok.gov.tr
Başkanlık İletişim Merkezi (BİMER)

kızlar cok merak ediyorum tamam bu melih çok komik gülüyorum egleniyorum da
belediye baskanı ayol bu adam hemde Ankara Büyüksehir belediyesi
hani 23 nisanlarda basbakanın yerine gecen cocuklar oluyor ya onlar bile daha ciddi daha oturaklı değil mi

benim merak ettiğim bu adama yahu ne yapıyosun baskanım kendine gel
senin işin takipçi toplamak, tweet atıp milleti eglendirmek değil
belediyenin işlerini yönetmek idare etmek diyen olmuyor mu
basbakan kendine ceki düzen ver diye hiç uyarmıyor mu bu adamı
cidden cok merak ediyorum

Bunu ben de merak ediyorum :1: adam başbakan konuşma yaparken arkasında duruyor orada bile elinde telefon habire yazıyor :9:

Ankara zaten kendi halinde.. 1yıl oturdum böyle bir şehir görmedim.. dikmende yollar patates tarlası gibiydi sonra bir gün bir caddeyi cillop gibi asfaltlamışlar hayırdır dedim meğer milletvekili mi bakan mı ne taşınmış oraya :31: Kızılay desen ayrı facia, minibüsler çarpışan otolar gibi birbirlerini iterek ilerliyor..Sıkıştırmıyor bildiğiniz tamponu dayıyor öndeki araca ittiriyor :53: :37: gözlerimle gördüm :1:

selam tweet hesabım yok ama galiba bi modacı bizi öküzler yönetiyor diye tweet atmıştı sanırım ona verdiği cevap melih gökçeğin nette denk gelmiştim bende ne bi başkan böyle işlerle uğraşmalı nede bi vatandaş öküz diye hakaret etmeli her ikiside yanlış.....

Arkadaşlar 21 Temmuz da yapılacak tek bir sınavla teknik öğretmenlere mühendislik yolu açılıyor.
Bu sınava karşı olan mühendislerden ve özellikle ODTÜ ve İTÜ de bulunan akademisyenlerden rica ediyoruz;

"Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavına Karşıyım, Bu Sınav İptal Edilmelidir!"

Teknoloji Fakülteleri ve "uzaktan eğitim" gibi mühendislik öğretimi ve uygulamalarının temelini aşındıran düzenlemelerin ardından şimdi de teknik öğretmenlere "mühendis" ünvanı verilmek isteniyor.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'nun, 80 bin civarında olduğu belirtilen teknik öğretmenin mühendis unvanı almasına olanak sağlayacak bu uygulamaya karşı sesimizi duyuralım.

İmza ve Faks Metnini YÖK‘ün e-posta adreslerine ve faks numaralarına gönderebilir, Başbakanlık BİMER sisteminden iletebilirsiniz.
Yükseköğretim Kurulu Faks: 0 (312) 266 47 59 | Eposta: gokhan.cetinsaya@yok.gov.tr
Başkanlık İletişim Merkezi (BİMER)

Hiç şaşırmadım.. Sınıf öğrt. savcı olur(!) bu ülkede.. Memlekette mühendis mi kalmamış..

Öğretmenlere kadro vereceklerine ne yapıyorlar! hey Allah'ım :37:

Yalnız dikkatimi çeken bir şey var...Herkes sevinçle ehliyet değişim ücretinin 100 liradan 15 liraya düşüşünü konuşuyor da bir insan da çıkıp demiyor ki "Kardeşim durup dururken niye değiştiriyoruz şimdi biz bu ehliyetleri?O 15 liranın içinde rant yok mu peki?" diye...

Bunu ben de merak ediyorum :1: adam başbakan konuşma yaparken arkasında duruyor orada bile elinde telefon habire yazıyor :9:

Ankara zaten kendi halinde.. 1yıl oturdum böyle bir şehir görmedim.. dikmende yollar patates tarlası gibiydi sonra bir gün bir caddeyi cillop gibi asfaltlamışlar hayırdır dedim meğer milletvekili mi bakan mı ne taşınmış oraya :31: Kızılay desen ayrı facia, minibüsler çarpışan otolar gibi birbirlerini iterek ilerliyor..Sıkıştırmıyor bildiğiniz tamponu dayıyor öndeki araca ittiriyor :53: :37: gözlerimle gördüm :1:

aynen özellikle basbakanın gezi olaylarından sonra taaa 2014 seçim mitingi(!) diye yaptığı gövde gösterisinde arkasına bütün bakanları kurmayları belediye baskanlarını toplamıstı herkes dinliyor
bizim ki 15 yasındaki cocuklar gibi elinde telefon oyun oynuyor

Yalnız dikkatimi çeken bir şey var...Herkes sevinçle ehliyet değişim ücretinin 100 liradan 15 liraya düşüşünü konuşuyor da bir insan da çıkıp demiyor ki "Kardeşim durup dururken niye değiştiriyoruz şimdi biz bu ehliyetleri?O 15 liranın içinde rant yok mu peki?" diye...

rant olmaz mı.. üstelik süresiz değil,5 yılda bir yenilenecek ehliyetler... canım hangi birini soralım durduk yere ogs ler yenilendi, kgs kalktı hgs geldi.. sonrada daha yeni aldığımız ogs de kalkıyor o da hgs oluyor..değişimler ücretsiz değil! birileri de rantın alasını götürüyor.. :ssz:

kızlar rant demişken bize eczacı odaları bir ara tutturdu 3 senelik e imza almak için isim topladılar
ben istemedim
bircok arkadasım aldı
3 senelik e imza bedeli 150tl civarıydı
ne masraf yapılıyor e imza verilirken
onu geçtim hanginize lazım oldu e imza şimdiye kadar dedim hiçbirine
ama herkes alıyor diye aldılar nerdeyse 1 sene oldu 1 kişi daha kullanmadı o e imzalarını

heryerde her meslekte bir şekilde rant dönüyor
tiksiniyorum bu iğrenclikten

basbakan kendini Monako basbakanı falan sanıyor olucak ki bugün metro acılısında şöyle tarihi(!) bir konusmaya imza atmıs gene

bırakın beş yıldızlı otelleri, oturun komşularınızla beraber

herkes evlerine dağılsın kimseyi 5 yıldızlı otellerde görmicem:52::52:

kızlar rant demişken bize eczacı odaları bir ara tutturdu 3 senelik e imza almak için isim topladılar
ben istemedim
bircok arkadasım aldı
3 senelik e imza bedeli 150tl civarıydı
ne masraf yapılıyor e imza verilirken
onu geçtim hanginize lazım oldu e imza şimdiye kadar dedim hiçbirine
ama herkes alıyor diye aldılar nerdeyse 1 sene oldu 1 kişi daha kullanmadı o e imzalarını

heryerde her meslekte bir şekilde rant dönüyor
tiksiniyorum bu iğrenclikten

Canım ben bu aralar yeni eczacı olacak arkadaşlara çok üzülüyorum.
Artık her isteyen istediği yere eczane açamayacak sanırım, baya kurallar getirildi yeni mezun olacaklara .
Bu uygulamayı çok doğru bulan eczaneler var ama çok yüksek puan alıp eczacılık fakültesine giren öğrencilerin çoğunun haberi yok başlarına geleceklerden.
Ne zaman başlıyor bu uygulama veya başladı mı?

Canım ben bu aralar yeni eczacı olacak arkadaşlara çok üzülüyorum.
Artık her isteyen istediği yere eczane açamayacak sanırım, baya kurallar getirildi yeni mezun olacaklara .
Bu uygulamayı çok doğru bulan eczaneler var ama çok yüksek puan alıp eczacılık fakültesine giren öğrencilerin çoğunun haberi yok başlarına geleceklerden.
Ne zaman başlıyor bu uygulama veya başladı mı?
evet canım uygulama basladı
bizleri etkilemiyor
1 hakkımız var daha doğrusu nakilde
o hakkımızı kullanırsak bizi de etkiliyor
bu sene sınavı kazananları etkiliyor okuyan öğrencilerin hakları saklı onlarda sıkıntı yok,tabi onlarında sadece 1 hakkı var nakil için
ama yeni gelenlere sırayla eczane acılmasına müsaade edicekler ve belli yerlere acabilecekler
asıl düşen ilaç fiyatları bizi cok rahatsız ediyor
elbette düşsün ama bir gecede %30 indirim olduğunu bilirim ve bir eczanede ortalama 250bin mal olur düşün edilen zararları
bu zararlarımızı telafi etmeye fırsat veren de yok
zaten eczacılık fak puanları da cok düşmüş
ben kazandığım sene ilk 5000 içindeydim
şimdi eczacılıklara ilk 20000dekiler girebiliyor
artık seçilecek meslek değil

evet canım uygulama basladı
bizleri etkilemiyor
1 hakkımız var daha doğrusu nakilde
o hakkımızı kullanırsak bizi de etkiliyor
bu sene sınavı kazananları etkiliyor okuyan öğrencilerin hakları saklı onlarda sıkıntı yok,tabi onlarında sadece 1 hakkı var nakil için
ama yeni gelenlere sırayla eczane acılmasına müsaade edicekler ve belli yerlere acabilecekler
asıl düşen ilaç fiyatları bizi cok rahatsız ediyor
elbette düşsün ama bir gecede %30 indirim olduğunu bilirim ve bir eczanede ortalama 250bin mal olur düşün edilen zararları
bu zararlarımızı telafi etmeye fırsat veren de yok
zaten eczacılık fak puanları da cok düşmüş
ben kazandığım sene ilk 5000 içindeydim
şimdi eczacılıklara ilk 20000dekiler girebiliyor
artık seçilecek meslek değil

Evet ilaç fiyatlarında sürekli oynuyorlar,görümcem eczanesini bayağı bir borçla kapatmak zorunda kaldı.
Şuan çok iyi yerde eczanesi olanlar para kazanıyor.
Yeni kazananlar pek farkında değil olayın, bu uygulamayla mezun olduktan sonra hiç eczacılık okumamış olmayı tercih edecekler, birde mevcut sıkıntılarınız eklenirse vay hallerine:5:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back