Mapusa don gönderecek yardımsever arkadaşlar, miamore'nin doğacak kızına da minik don gönderin şöyle dantelli fırfırlı şipşirin bir don olsun
Hatun kararlı kızı mapusta doğuracak, o içerdeyken birkaç kişiyi daha yollayalım bebenin doğumuna yardım ederler
Bunda ne kötülük var anlayamadim,Gelismenin nesi kötü,bunu avrupadan ve ya baska bir yerden örnek alabilirsin.Sizin sorununuz avrupadan örnek alinmasimi sadece.Yani arap ülkelerinden örnek alinirsa sorun kalkiyormu anlayamadim...
Türkiyeninde iyi yönlerini konusalim,avrupada bunlari örnek alsin diyelim.Bundada kötülük yok ayrica.Lütfen bir yerde saplanip kalmayalim..
Ayrica avrupaya bu kadar alerjik yaklasirken, Avrupa birligine bu kadar girme istegi nedir,bunuda cözemedim.Arada bir celiski yokmu sizcede.. (bunu genel olarak yaziyorum )
cigara ciss...kadin hamile yanliz,süt falan götürsek
tabiki örnek alabiliriz ama abartmadan onlar şöyle biz değiliz onlar böyle biz değiliz diyerek değil kendi ülkenin doğrularını gözardı ederek değil,neden bizim doğrularımız anlatılmıtor onlarda bizden örnek alsın ozaman başta kendine güveneceksinki üstüne bişey katabilesin gelştirebilesin
cigara ciss...kadin hamile yanliz,süt falan götürsek
Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.
süt icemiyorum da karbonat ve damla sakizi yeterli.. aaa kiraz da olabilir.. ufff aciktim yaa:)) mutfak da isci var, duvar kagitlarini söküyor...
Çaktırma medim
Sütler hazır cigara filan d,ğer mapısdaşlara gidecek
Ben bi kız daha mı dğursam
Benimki büyüdü bunları giydiremem ama canım çok çekti
Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.
Bunda ne kötülük var anlayamadim,Gelismenin nesi kötü,bunu avrupadan ve ya baska bir yerden örnek alabilirsin.Sizin sorununuz avrupadan örnek alinmasimi sadece.Yani arap ülkelerinden örnek alinirsa sorun kalkiyormu anlayamadim...
Türkiyeninde iyi yönlerini konusalim,avrupada bunlari örnek alsin diyelim.Bundada kötülük yok ayrica.Lütfen bir yerde saplanip kalmayalim..
Ayrica avrupaya bu kadar alerjik yaklasirken, Avrupa birligine bu kadar girme istegi nedir,bunuda cözemedim.Arada bir celiski yokmu sizcede.. (bunu genel olarak yaziyorum )
Zaten biz kötüyüz onlar iyi veya tam tersi denilemez.
Doğrularda konuşuluyor,yanlışlarda.
Aslında bu forumda değiştirebileceğimiz bazı şeyleri konuşmayı isterdim.
Yanlış politikaların düzeltilmesi için veya doğru olanların daha da geliştirilmesi için neler yapabilirizi.
Bir taraf yanlış diyor,diğer taraf doğru.
Sonuçta elimizde hiç birşey yok.
Burda her meslekten kadın var ,öğretmenlerimiz eğitim sistemiyle ilgili aksaklıkları yazsa,bir çözüm aransa veya enazından bilinçlensek toplum olarak.
Veya avukatlarımız toplumsal konularda nasıl hareket edebiliriz,hukuki haklarımız nelerdir konularında bizleri aydınlatsalar çok güzel olur.
Bu kadar kadın biraraya gelmişken birbirimizi eleştirmek yerine çözüm odaklı bir platform oluştursak.
Mevcut hükümetin gerçekleştirdiği, sosyal devlet projelerine bir iki örnek verebilirmisiniz? Rica etsek!
Ayrıca kimse Türkiye Cumhuriyetini eleştirip, karalama kampanyası yapmıyor, böyle bişey kimsenin haddine düşmez zaten. BUrda sadece, Türkiye Cumhuriyetini yönetmeye çalışan hükümetler eleştiriliyor.
Ben bi kız daha mı dğursam
Benimki büyüdü bunları giydiremem ama canım çok çekti
ayyy isisirimm ben onun poposunuuuuuuu....
Benim kızı yollayım sana biraz byük ama idare edersin
Isırmak serbest demiii bebe dediğin öyle sevilirr işte
aynennnnnn. isircam yugurcan koklucan öpcen... mis mis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?