Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

soguk olur uyku tutlumu, badiler, kilotlu corap, tulumlar olsun. kusmuk bezleri de olsun lütfen.:))

Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.

Zaten biz kötüyüz onlar iyi veya tam tersi denilemez.
Doğrularda konuşuluyor,yanlışlarda.

Aslında bu forumda değiştirebileceğimiz bazı şeyleri konuşmayı isterdim.
Yanlış politikaların düzeltilmesi için veya doğru olanların daha da geliştirilmesi için neler yapabilirizi.
Bir taraf yanlış diyor,diğer taraf doğru.
Sonuçta elimizde hiç birşey yok.
Burda her meslekten kadın var ,öğretmenlerimiz eğitim sistemiyle ilgili aksaklıkları yazsa,bir çözüm aransa veya enazından bilinçlensek toplum olarak.
Veya avukatlarımız toplumsal konularda nasıl hareket edebiliriz,hukuki haklarımız nelerdir konularında bizleri aydınlatsalar çok güzel olur.
Bu kadar kadın biraraya gelmişken birbirimizi eleştirmek yerine çözüm odaklı bir platform oluştursak.

Birligin cöktügü falan yok. Yuanistan a yine para gitti. Merkel zaten istemiyordu Türkiye yi birlikte simdi bahanesi de oldu.. Almanya ayakta kaldigi sürece avrupaya bisey olmaz...

Almasınlar bizi birliğe hiç gerek yok..
Hala medeniyet nedir bilmiyoruz,bırak insan haklarını hayvan haklarına bile daha sahip çıkamaışken birlik bizi ne yapsın..
Ülkemizde cezalar bile cydırıcı değilki hala ..

mesele avrupa değil benim takıldığım nokta başka ülkeleri överken ( avrupa veya arap ülkesi hiç farketmez)kendi ülkemizi yermek rahatsız etti ,bunun neresi örnek almak

Ah parkon ben boğazımı paralarken nerdeydin
Sürekli aynı şeyleri konuşup eleştirmek kısırdöngüden başka birşey değil dedim kaç kere, hatta h0ly vardı şimdi kullanıcı adı değişti, öğretmen kibela gibi, h0ly birleştirilmiş derslikte eğitim vermeye çalışan genç bir arkadaşımız, çocukların sorunlarını öğretmenlerinn sıkıntılarını dile getirmişti.

Biz artık bunları konuşmalıyız, hala yok derdiniz 3-5 ağaçtı madem vs denmemeli, sorunlar konuşulmalı.

Genel konuşmayalım sevgili gunnur , haddine düşenler de var ne yazık ki . T.C ni karalamam , mevcut hükümetin eksikliklerini eleştiririm dersen aynı cenahtayız zaten .

Ama madem bu kadar sıkı sıkıya eleştiriyorsunuz , bir araştırıverin neler yapıyor bu devlet ?

Bakınız , devletin bir arpa boyu yol almadığı , Türkiye 'nin 3. dünya ülkesi modelleri ile bir tutulduğu , giderek batağa saplandığı senaryolarınadır benim cevabım .

Hiçbirşeyi körü körüne sahiplenmem.Ülkemde neler eksik gedik görebiliyorum . Ama bunlar daha önceden var idi de şimdi mi kaybettik bunları ?

Geriye gitmek budur işte.

Şimdi ben size , 18 yaşına kadar devlet güvencesinde sağlık hizmetinden bahsetsem (koşulsuz şartsız) tek bir örnek işte , yeni geçen bir tasarı ve sosyal devlet gereği.

Ama ben bunu yazınca bana cevaben sağlık sektöründeki diğer eksikler yazılılıyor nedense . Oysa ben sağlık sektörümüz mükemmel diyor muyum ? Demiyorum .

Ben ne diyorum ?

Ge-li-şi-yo-ruz !

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…