Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben şu anda çok güvenilir bir aile buldum. babaları 1 yıl önce vafet etti. 4 çocuk 4üde okuyor anne çalışmıyor küçük çocuklar var evleri kira. vicdanım rahat.

yani biraz caba , arastirma lazim.. Bende yoldan gecen dilencinin ne oldugunu bilemem..Ama zaten yüreginde yardim istegi varsa basarirsin.. Eger benim cevrem de yok diyorsaniz " zihinsel engelliler" yurtlari aciliyor anadoluda. Kiyafet yemek yardimi kabul ediyorlar, para da tabii. ama ben para yardimi yapmamayi ögrendim. Ermenek ( Karaman) de bir tanesini biliyorum. arastirin bakin.

ayrica param yok kendime yetiyorum ben diyorsaniz, bazi yaslilar yurdunda mavi melek olabilirsiniz. Yaslilar ile vakit gecirip kitap okuyorsunuz...Ayrica ahstanelerde refakjatcisi olmayan kimsesizler var. yani arastirmak lazim...

tabiki örnek alabiliriz ama abartmadan onlar şöyle biz değiliz onlar böyle biz değiliz diyerek değil kendi ülkenin doğrularını gözardı ederek değil,neden bizim doğrularımız anlatılmıtor onlarda bizden örnek alsın ozaman başta kendine güveneceksinki üstüne bişey katabilesin gelştirebilesin

Soralım turizmci arkadaşlara Türkiye'ye gelen turistler

bunlardan hangi statüsü Türkiye'ye tatile geliyor ve 5 yıldızlı ultra lüks otellerde kalıyor ?

ben biliyorum bakalım gelen cevap ne olacak ?

Kazen Maldivler Miami Havai İbiza gibi yerlere gidiyorlar ben sana söyliyim

bizim ülkemize gelen turistlerde en alt sınıfta var orta sınıfta
ama en üst sınıf gelmiyor

anlamadımki neyin tartısması bu

Türkiye vatandaslığından banlanıcam diye düşünmeye basladım
sizin gözünüzle ülkemiz mükemmelden de öte olabilr ama gelgelim öyle değil
ülkemi sevmem baska eleştirmem baska
ben ikisini de yapabiliyorum
yürürken sakız da çiğneyebiliyorum

ergen genclerin ıphone almasını elestirdim diye vatan haini ilan edilicem nerdeyse
siz doğru buluyor olabilirsiniz ama ben maasının bir iki katı olan bir telefonu altı üstü bir telefonu bu kadar cılgınca alınmasını doğru bulmuyorum

Yine gülüyor yahu, senin ceza puanın kaçtı bebeni diyorum mapus damında doğuracaksın diyorum kardeş
Birde arkasından adam sürüklüyor

30... ama ama ama ben bak geyige sardim... biraktim ciddi konulari... ortaligi yumusatiyorumm. Hem mapusluk yalnizlik nasil bisi, gecen seferde yanimda sadece med vardiii:)) iyi geyik ceviriyor ne yalan söyleyim:)))

Müne hanim bu yorumun bir yerine gülebilir miyim? cok zekice bir espiri var??:)

Mapusa don gönderecek yardımsever arkadaşlar, miamore'nin doğacak kızına da minik don gönderin şöyle dantelli fırfırlı şipşirin bir don olsun
Hatun kararlı kızı mapusta doğuracak, o içerdeyken birkaç kişiyi daha yollayalım bebenin doğumuna yardım ederler

Mapusa düşenler mi olacak yine don yollanır sarma sarılır cigara isteyene kartonla yollarız aman dikkat hanımlar mapısa düşmeyin orada klimada yok havasız bir yer zaten

Hanım abla 9-18 vapurunda gördüm götürmüşsün rakıları, çaktırmadan yolla bize de, ayyaşlığımızın hakkını verelim

Müdürüm saygılar

Yok mapıslık güzel olmuyor hiç

Şimdi planı açıkıyorum, sen muneyi lafa tutuyosun, ben arkadan çok özlemiş gibi sarılırken mapıs anahtarlarını çaktırmadan çalıyorum

ahahahahah iyiki plan yapmissin.. kimseler duymadan halledelim bari:))) Ben hizli hareket edemem ona göre tüm is sende, kocaman göbegim var:)))

yaşadığımız ülkenin gelişmesi için avrupaya bakıcakmışız onların iyilerini görüp onlardan örnek alıp kendimizi geliştirecekmişiz canım
Bunda ne kötülük var anlayamadim,Gelismenin nesi kötü,bunu avrupadan ve ya baska bir yerden örnek alabilirsin.Sizin sorununuz avrupadan örnek alinmasimi sadece.Yani arap ülkelerinden örnek alinirsa sorun kalkiyormu anlayamadim...

Türkiyeninde iyi yönlerini konusalim,avrupada bunlari örnek alsin diyelim.Bundada kötülük yok ayrica.Lütfen bir yerde saplanip kalmayalim..

Ayrica avrupaya bu kadar alerjik yaklasirken, Avrupa birligine bu kadar girme istegi nedir,bunuda cözemedim.Arada bir celiski yokmu sizcede.. (bunu genel olarak yaziyorum )

Bu nasıl

Bende belgelerle fotoraflarım bu anı

Bide çapulcu, ayyaş bi yoldaş olcan hanım abla ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…