Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben yokken amma yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü Mune Bu ehliyetin 101 liradan 15'e düşmesine ne demeli yaa madem 15 liraydı maliyeti niye bize başta 101 liraya vermeye kalktın demez mi bu insanlar sesimizi çıkarmasaydık o 86 lira farkı ne yapacaklardı acaba?

Konu dışı mesajda banlanma nedeni yaşadığım kadarıyla, keşke konu dışı mesajlar olmasa da
konuyu takip edebilsek ! Konuyu geyiğe çevirmek normal ise vay benim aldığım cezalara o zaman.

eylem bitti. konu mu kaldı? 2 dk sohbet edelim dedik tatlı tatlı konuşuyoruz aman baltalayın. sakın gelip sizde muhabbete girip eğlenmeyin.

mesele avrupa değil benim takıldığım nokta başka ülkeleri överken ( avrupa veya arap ülkesi hiç farketmez)kendi ülkemizi yermek rahatsız etti ,bunun neresi örnek almak
eksiklikleri göstermek neden rahatsiz etsin sizi.Hersey dört dörtlük demek dahami dogru sizce..

örnek vereyim size.bir mahallede 2 cocuk düsünün,biri cöpü yere atiyor,digeri cöp kutusuna.sizce hangisi dogru davraniyor ? cöpü yere atana cocugum sende cöp kutusuna at demezmisiniz..

bu birini överken digerini yermek degildir,birinin digerini örnek almasi demektir...lütfen birbirine karistirmayalim...

Son düzenleme:
miamore kendine mapus çetesi oluşturdun, konuyu sulandırmaktan atacağım hepinizi
yaaa tamam cok aciktim ben cikayim, arka bahcedeki marullarimdan terem den maydonozumdan ve soganimdan topalyim bir kisir yapayim. Nerden geldi aklima bilmem ama canim acaip cekti. Mutfakta isci var onada vereyim, Alaman olarak bir Türk yemegi yesin...Misyonu bozmam hic bir yerde..

aksama görüsürüz...Yagmur rüzgar disarinin hic tadi yok zaten..

AB , özellikle de Almanya gibi bazı AB ülkeleri bizim AB ye girişimize sürekli engeller oluşturdu değil mi ?
Nedenleri ayrıca konuşalım , konu dağılmasın .
Türkiye AB birliğinin kapısında bekledi resmen desek yanlış bir benzetme olmaz , onlar da hep bir şeyler ileri sürdüler.
Şimdi bu noktada kalkıp bu adamlara , beni AB ye almamak için 40 takla atan sen , hayırdır ne oldu da gezi parkı sürecini pek bir alakalı izler oldun ,hadi izlemeni anladım , adayım ya ; yakından takibe aldın ... Ama karışmak ve direktif vermek neyin nesi ? şimdi de sen öte dur , işime karışma demenin nesi mantık dışı ki ?
Yok kardeşim ben istemiyorum birliğinizi denmiyor , çünkü birliğe girmek isteniyor .Hem isteniyor hem de dalkavukluk olsun da belki işe yarar diye ''buyrun karışın işime , tabii tabii ne demek '' denilmiyor , bence gayet yerinde bir tavır.

Ne güzel demişsin parkon ...

Ama bunu gerçekleştirebilmek için salt gerekli olan siyasetten sıyrılmak .

Particilik oynamamak , yermek ve övmek yerine ; sadece Türkiye 'yi konuşabilmek .

Bugün böyle ama dün şöyleydi diyerek hedef aramaktansa aslında ne yapılsa diye düşünmek , kim bilir belki de bu fikir paylaşımlarımızı daha yüksek makamlara iletebilmek varken ...

Bu zekada kadınlarız şükür ama nedense hep yanlış gösteriline aklama ışığında geçiyor mesajlaşmalarımız.

Objektifilik yerleşmedikçe de böyle devam edecek gibi...

Kolay gelsn..

Bende kalkayim ya,kuzularim acikti..
geyikten ceza yemeyelim...
cam agaci plastikten yapiliyor lütfen

Çekilemeyiz ki Mune AB'ye uyum sağlamak için o kadar sözleşme yapıldı, bölgesel, kentsel gelişme planlarımız AB ye yönelik, hedeflerimiz onlara paralel belirlendi tabi bunların çoğu uygulamada görülmüyor ama çıkıpta adaylıktan çekiliyorum demek de kolay olmuyor işte... AB bizi almaya pek niyetli hele bu kriz de hiç almaz ekstra yük oluruz onlara

Son düzenleme:

Hep geç saatte konuşuyorsunuz ama, ben uyuyorum
Eğitim sistemini konuşsam susmam ben zaten.
Burda yarım kalıyor, eğitim başlıklarıda bomboş,konuşacak kimseyi bulamıyorum.
Bu kadar öğretmenimiz var forumda, bir toplansak neler yaparız biz.

eksikler rahatsız etmiyor doğruların gözardı edilmesi rahatsız ediyor,eksikler varsa doğrularda var,verdiğiniz örnekte çocuğa çöpü çöp kutusuna at derken üslupta çok önemli tabi onada bi çöp gibi bakmamak lazım dimi ama

Son bir cümle; Ehliyet yenileme parasinin makul bir fiyata indirgenmesini kim sagladi, Halk; nasil sagladi, sesini yükselterek...Basarabiliriz...

eylem bitti. konu mu kaldı? 2 dk sohbet edelim dedik tatlı tatlı konuşuyoruz aman baltalayın. sakın gelip sizde muhabbete girip eğlenmeyin.

Hımm demek neden sadece eylemdi, gezi parkıydı, durduk durduk patladık dediğiniz mevzular değildi,
özgürlüklerimiz nerede dediğinizkonular değildi, şikayet ettiğiniz ülke sorunları değildi,
ne güzel o zaman ülke sorunları da yok, eylemde bitmiş, ohh ne güzel.
Eylem bittiyse, geyik topikleri var, buyurun orda eğlenin, ben konuyu takip etmeye
çalışıyorum, bana uysun uymasın okuyorum, öğreniyorum, hak veriyorum ya da vermiyorum.
Kurallar gereği (ki keşke bu kurallar herkese uygulansa, burada ki bazı arkadaşlar kurallara dahil değil heralde)
ve benim kişisel hakkım olan konuyu takip etme hakkım olarak, eğlencenize başka yerde devam etmenizi önerebilirim,
ne var bunda.

eger dikkat ettiyseniz önceki mesajimda "Türkiyeninde iyi yönlerini konusup,avrupada örnek alsin diyelim,bundada sorun yok" demistim

Zaten akli basinda olan insan üslubunu ona göre ayarlar

ben bunu mu söylemek istedim şimdi? anlamak istediğin gibi anlıyorsun diyeceğim ama ondan değil yaran var belli. ama neyse aynı sayfa içinde 2 dk konuşmuş bulunmak hata. sana iyi günler. kurallarda sıkıntı yok merak etme. bence ceza alacağım muhtemelen bunu yazdığım için. için rahat olsun!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…