- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
miamore kendine mapus çetesi oluşturdun, konuyu sulandırmaktan atacağım hepinizi
ben kib yapar sana yardımcı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miamore kendine mapus çetesi oluşturdun, konuyu sulandırmaktan atacağım hepinizi
ben kib yapar sana yardımcı olurum
cukkaaArkadaşlar ben yokken amma yazmışsınız oku oku bitmedi bir türlü Mune Bu ehliyetin 101 liradan 15'e düşmesine ne demeli yaa madem 15 liraydı maliyeti niye bize başta 101 liraya vermeye kalktın demez mi bu insanlar sesimizi çıkarmasaydık o 86 lira farkı ne yapacaklardı acaba?
Tenhada kıstırırım seni
cukkaa
senden küçüğüm kaçarımkiii
eksiklikleri göstermek neden rahatsiz etsin sizi.Hersey dört dörtlük demek dahami dogru sizce..mesele avrupa değil benim takıldığım nokta başka ülkeleri överken ( avrupa veya arap ülkesi hiç farketmez)kendi ülkemizi yermek rahatsız etti ,bunun neresi örnek almak
yaaa tamam cok aciktim ben cikayim, arka bahcedeki marullarimdan terem den maydonozumdan ve soganimdan topalyim bir kisir yapayim. Nerden geldi aklima bilmem ama canim acaip cekti. Mutfakta isci var onada vereyim, Alaman olarak bir Türk yemegi yesin...Misyonu bozmam hic bir yerde..miamore kendine mapus çetesi oluşturdun, konuyu sulandırmaktan atacağım hepinizi
Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.
Zaten biz kötüyüz onlar iyi veya tam tersi denilemez.
Doğrularda konuşuluyor,yanlışlarda.
Aslında bu forumda değiştirebileceğimiz bazı şeyleri konuşmayı isterdim.
Yanlış politikaların düzeltilmesi için veya doğru olanların daha da geliştirilmesi için neler yapabilirizi.
Bir taraf yanlış diyor,diğer taraf doğru.
Sonuçta elimizde hiç birşey yok.
Burda her meslekten kadın var ,öğretmenlerimiz eğitim sistemiyle ilgili aksaklıkları yazsa,bir çözüm aransa veya enazından bilinçlensek toplum olarak.
Veya avukatlarımız toplumsal konularda nasıl hareket edebiliriz,hukuki haklarımız nelerdir konularında bizleri aydınlatsalar çok güzel olur.
Bu kadar kadın biraraya gelmişken birbirimizi eleştirmek yerine çözüm odaklı bir platform oluştursak.
Kolay gelsn..yaaa tamam cok aciktim ben cikayim, arka bahcedeki marullarimdan terem den maydonozumdan ve soganimdan topalyim bir kisir yapayim. Nerden geldi aklima bilmem ama canim acaip cekti. Mutfakta isci var onada vereyim, Alaman olarak bir Türk yemegi yesin...Misyonu bozmam hic bir yerde..
aksama görüsürüz...Yagmur rüzgar disarinin hic tadi yok zaten..
Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.
Ah parkon ben boğazımı paralarken nerdeydin
Sürekli aynı şeyleri konuşup eleştirmek kısırdöngüden başka birşey değil dedim kaç kere, hatta h0ly vardı şimdi kullanıcı adı değişti, öğretmen kibela gibi, h0ly birleştirilmiş derslikte eğitim vermeye çalışan genç bir arkadaşımız, çocukların sorunlarını öğretmenlerinn sıkıntılarını dile getirmişti.
Biz artık bunları konuşmalıyız, hala yok derdiniz 3-5 ağaçtı madem vs denmemeli, sorunlar konuşulmalı.
eksiklikleri göstermek neden rahatsiz etsin sizi.Hersey dört dörtlük demek dahami dogru sizce..
örnek vereyim size.bir mahallede 2 cocuk düsünün,biri cöpü yere atiyor,digeri cöp kutusuna.sizce hangisi dogru davraniyor ?, cöpü yere atana cocugum sende cöp kutusuna at demezmisiniz..
bu birini överken digerini yermek degildir,birinin digerini örnek almasi demektir...lütfen birbirine karistirmayalim...
eylem bitti. konu mu kaldı? 2 dk sohbet edelim dedik tatlı tatlı konuşuyoruz aman baltalayın. sakın gelip sizde muhabbete girip eğlenmeyin.
eger dikkat ettiyseniz önceki mesajimda "Türkiyeninde iyi yönlerini konusup,avrupada örnek alsin diyelim,bundada sorun yok" demistimeksikler rahatsız etmiyor doğruların gözardı edilmesi rahatsız ediyor,eksikler varsa doğrularda var,verdiğiniz örnekte çocuğa çöpü çöp kutusuna at derken üslupta çok önemli tabi onada bi çöp gibi bakmamak lazım dimi ama
Hımm demek neden sadece eylemdi, gezi parkıydı, durduk durduk patladık dediğiniz mevzular değildi,
özgürlüklerimiz nerede dediğinizkonular değildi, şikayet ettiğiniz ülke sorunları değildi,
ne güzel o zaman ülke sorunları da yok, eylemde bitmiş, ohh ne güzel.
Eylem bittiyse, geyik topikleri var, buyurun orda eğlenin, ben konuyu takip etmeye
çalışıyorum, bana uysun uymasın okuyorum, öğreniyorum, hak veriyorum ya da vermiyorum.
Kurallar gereği (ki keşke bu kurallar herkese uygulansa, burada ki bazı arkadaşlar kurallara dahil değil heralde)
ve benim kişisel hakkım olan konuyu takip etme hakkım olarak, eğlencenize başka yerde devam etmenizi önerebilirim,
ne var bunda.