• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Medcezir boş ver sen redkek'ten koca olmaz topikten bi arkadaşın daha önce yazdığı gibi sen iyisimi bi devlet memuru bul.
demedi deme bizden abla tavsiyesi:51:

Bugün haberlerde öcalan'ın kardeşinin röportajını dinlerken ve pişkin pişkin 'abim 64 yaşına geldi, bari daha rahat bir yere geçsin, dört tarafı denizle çevrili adada ne yapacak artık' derken aklıma rahmetli M.Ali Birand'ın bölücü başıyla röportaj yaptı diye hayatına kast edildiği ve adamın ülkeyi terketmek zorunda kaldığı bir dönem olduğu ve üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin ölümünde bile dile getirildiği geldi..

düşündüm düşündüm, nereden nereye dedim..

Abbasağa formu , Kadköy' de Yoğurtçu parkı ile 2Temmuz Sivas Katliamını anmaya katılacaklar

Dedim ya neyse bugün değil başka bir zaman güleriz.
Videoyu sildim, kusura bakmayın!

Son düzenleme:
unutursak kalbimiz kurusun. SivasKatliamınıUnutmaUnutturma
$BOHpbXXCQAAGL7g.jpg

unutursak kalbimiz kurusun. SivasKatliamınıUnutmaUnutturma
Eki Görüntüle 746823

Bu dünyada hiç kimse azrail rolünü üstlenmemeli!
Kimsenin haddi değil.
Din , ırk , görüş adı altında yapılmamalı.
Bırakın bir otel dolusu insanı , canlı olan hiçbirşeyi yok etmeye , vadesinden önce erken vadeler yaratmaya dünya üzerinde
hiçbir canlının hakkı yoktur!
Dinine mi küfür ettiler , dinini savun !
Ülkeni mi talan ettiler ülkeni savun!
Atana hakaret mi ettiler , Atanı savun ..
Ama sakın ve sakın din adı altında insanları kışkırtma!
Bu canların vebalini bu dünyada vermediler! Kaçtılar ..
Sözde Allah için yaptıkları bu katliamın hesabı , öbür dünyada dirhem dirhem sorulacaktır!
İslamiyet hoşgörü dinidir , anlayıştır!
Allah Allah nidaları , Peygamber Muhammed diye çığlıkları ile yaptıkları bu caniliği İslamiyet'e mal etmek isteyen , yobazlar ve onların türevleri ..
Ne İslamiyet sizlere bırakılacak basit bir dindir , ne de hunharca öldürdüğünüz aydınların ışıkları sizin yangınızla sönecek kadar cılızdır !

Ve insan olmak demek , merhamet demektir , kıyamamaktır. Farklılıklarla , farksızlaşmaktır ..

Tarihin asla tekrar etmemesini diliyorum , nurlar içinde yatsınlar ..

Son düzenleme:
Madımak'ı konuşuyorduk ablamla :(
Polis o aydınlar cayır cayır yanarken nerdeydi ?
Peki insanların vicdanı nerdeydi :(

Polis 1960'larda neredeydi? Sokakta bir sagci bir solcuyu döverken polis izlerdi. Polis 1980'lerde neredeydi? Bir cok gencimiz hapiste onlarin yüzünden iskence gördüler. Peki polis simdi nerede? Gencleri dövüyorlar, kadin cocuk demeden biber gazi atiyorlar,...

Burada pek cok insan sasirmis oluyor polisin gezideki tavrindan. Sanki polis daha onceden halka cok nazik tavri varmis gibi. Tabi ben genel konusuyorum. Tabiki baze polis olan insanlar vardir, yürekli, vicdanli,.. ama dogruyu konusalim, polisin cogunlu hicte öyle degil maalesef.

İnanmıyorummmmmmmmmmm:53::53::53::53:
Ay kuzum nasıl sevindim ya, bak duygulandım da:43::43::43:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yarın bir ara çaldır da konuşalım, oy kuzum ya:48:
Amin canımmm, Allah razı olsun. Ben de hala inanamıyorummm :53::53::52: Müsait olunca ararım kuzum öptüm kocaman :54:
Hayırlı olsun çok sevindim :49: :nazar::nazar: sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik çapulçumuzu

Sağolasın keleş ablam :16: İnşallah inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back