9 senelik kk hayatımda hiç bu kadar siyasete girmemişdim:).Burda banlanmazsam herhalde banlanmam :)
neler oluyor bakim burada. banlanmaktanmı bahsediliyor.
amanın dağlara taşlara.
Aleyküm selam...söylerim tabi kesin beni red eder seni evlat olarak kabul eder
Ben puan konusuna hic girmeyeyim en iyisi
Ben artik bakiyorum, "hep ayni seyler dönüp duruyor yahu" deyip gülümsüyorum
Sonra ortam gerginlesince ortaya kardeslik ezgileri saciyorum
Bu ne yaw yine geyiğe dönmüş ortalık.Kavga yoksa ben de yokum hıh
gençlik mi oley oley oley
duydunmu kadiş
bende derin bir nefes alıp hızlı hızlı cevap yazıyorum
malum cevap yazarken nefes alıp vermek konsatremi bozmasın
Ben artik bakiyorum, "hep ayni seyler dönüp duruyor yahu" deyip gülümsüyorum
Sonra ortam gerginlesince ortaya kardeslik ezgileri saciyorum
Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım
Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım
Seninkiler yakında mürur-u zamana uğrayacak arkadaşım , tertemiz bir sayfa açılacak önüne
mune senin profil resimin rüyalarıma giriyor rica etsem değiştire bilirmisinKeşke şu topikte sizi hep keyifli görsem
Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
Helal olsun
Ayrı düşünsekte bunu güzelce söylesek kavga olmaz zaten
Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır
Keşke şu topikte sizi hep keyifli görsem
Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
Helal olsun
Ayrı düşünsekte bunu güzelce söylesek kavga olmaz zaten
Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır
Vallahi mi?
ramazanda yaklaştı birbirimize tarıflar verelim :)))Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır
ramazanda yaklaştı birbirimize tarıflar verelim :)))
su böreğini nasıl yapıyorsun, hamuruna neler koyuyorsun felan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?