Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))

sen bir de beni gör banlanıyorum evde terör estiriyorum
siz benim kim olduğumu biliyor musunuz diyorum sessiz sessiz
ya zaten banlandım git basımdan diyorum eşime
bana ufo görmüş masum köylü gibi bakıyor

banın süresi uzadıkca pamuk gibi oluyorum ama iyi geliyor bana

parkon nerde bu arada

9 senelik kk hayatımda hiç bu kadar siyasete girmemişdim:).Burda banlanmazsam herhalde banlanmam :)

şimdi atmıyor sinirini benden çıkarıyor en son konuşma telde şöyle idi bak sana hakkımı helal etmem oy vermezsen RTE.na

Tabii zaten son nokta odur hep jelocan , hakk helal etmeme noktasına vardıysa , sonrasında yavaş yavaş yumuşar teyzem , az kalmış .

bu topik herkese acıksa bende fikirlerimi söylerim arkadaşım banlamak onlara kalmış :) yokluğum hissediliyor mu ne

Az sonra hissedilecek sanki zeynep
Aleyküm selam...söylerim tabi kesin beni red eder seni evlat olarak kabul eder

canım hiç sorma aynı durum bizim evdede oluyor sinirlenince eşim hemen gene mi banlandın diyor
ama bir taraftanda iyimi oluyor ne ramazan hazırlıklarımı yaptım dolaba mantı yaptım koydum :)))

sabah uyanıyorum efsaayı görüyorum.mavi mavi gözleriyle bir fotoğraf ve gözlüklü ifade ile haber paylaşmış.(efsaa seviyorum seni ama epey derin nefes aldırdın bana,odalar arası voltaları saymıyorum bile.valla seviyorum.düşünmeye itiyorsun beni;=)

Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…