- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
canım anneciğine benden cok selam söyle dicektim ki bir baktım banlıyım :) selamımı ileti ver olurmu :)
Aleyküm selam...söylerim tabi kesin beni red eder seni evlat olarak kabul eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım anneciğine benden cok selam söyle dicektim ki bir baktım banlıyım :) selamımı ileti ver olurmu :)
Bence organik beslenenler banlanmıyor.
Bazı mesajlara sağlam sinir gerekiyor çünkü
yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))
yamuk mu demiş kime demiş? Bi daha olmasın lütfen hepimiz insanız yamuğu ile düzü ile :))
şimdi ikimiz de 50 point olacağız ablan kurban olsun sana
abla ben de burada hiç banlanmadım biliyorum sana inanılma zgeliyor ama gayet nirvanaya ulaşmış bi biçimde sakinliğimi korudum tansiyon haplarımı içip içip geldim bu topiğe
Ben sayfayı kapatıyorum hatta bazen tam yazarken kapatıyorum derin derin nefes alıp sakinleşince açıyorum tekrar
Ben sayfayı kapatıyorum hatta bazen tam yazarken kapatıyorum derin derin nefes alıp sakinleşince açıyorum tekrar
şimdi atmıyor sinirini benden çıkarıyor en son konuşma telde şöyle idi bak sana hakkımı helal etmem oy vermezsen RTE.na
bu topik herkese acıksa bende fikirlerimi söylerim arkadaşım banlamak onlara kalmış :) yokluğum hissediliyor mu ne
Aleyküm selam...söylerim tabi kesin beni red eder seni evlat olarak kabul eder
sen bir de beni gör banlanıyorum evde terör estiriyorum
siz benim kim olduğumu biliyor musunuz diyorum sessiz sessiz
ya zaten banlandım git basımdan diyorum eşime
bana ufo görmüş masum köylü gibi bakıyor
banın süresi uzadıkca pamuk gibi oluyorum ama iyi geliyor bana
parkon nerde bu arada
bende derinn bir nefes alıyorum odalar arası dolaşıp geliyorum
genelde okuyup beğen butonuyla idare ediyorum
bende derin bir nefes alıp hızlı hızlı cevap yazıyorum
malum cevap yazarken nefes alıp vermek konsatremi bozmasın