• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke şu topikte sizi hep keyifli görsem:ssz:

Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
Helal olsun:46:
Ayrı düşünsekte bunu güzelce söylesek kavga olmaz zaten:34:

gençlik mi oley oley oley

duydunmu kadiş:27::27::27::27:

duydum tabi ki genciz güzeliz ha 29 ha 30 :9:

bende derin bir nefes alıp hızlı hızlı cevap yazıyorum
malum cevap yazarken nefes alıp vermek konsatremi bozmasın:52::52:

ben şu koca topikte sadece 2 kişiye çok sinirlenmiştim ama sinirimi yazamadan banlanmışlardı :5:

Ben artik bakiyorum, "hep ayni seyler dönüp duruyor yahu" deyip gülümsüyorum :52::52::52:
Sonra ortam gerginlesince ortaya kardeslik ezgileri saciyorum :52::52::52::52::52::52::52::52:

unutma mahsun abiden hepimiz kardeşiz bi de polatcığımdan bize nazar değdi inan ezgileri :7:

Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım

aynen..sakinimdir kolay kolay tartışmam ama çileden çıkarsam kendimi frenliyemem..

Bu ne yaw yine geyiğe dönmüş ortalık.Kavga yoksa ben de yokum hıh:63:

ban yolcusu belli oldu :9:

Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım

aslında bende polemiği hiç sevmem ama cezalarım hep polemikten :ssz:itiraz edeceğim direnişe geçeceğim :9:

Bu ne yaw yine geyiğe dönmüş ortalık.Kavga yoksa ben de yokum hıh:63:

:1: aslında en sevdiğim geyiktir k.k da ama son 1.ay da zevklerim renk değiştirdi siyasete geç ama hızlı girdim :23:

gel beraber kavga edelim camide kim içti :1:

Keske bunu söylemeseydin Aysegül :):):):):)
Bu insanlari "hirs" yapmaya itebilir :64::64::64::64::64::64: :28::28::28::28::28::28:

Bizim sinifta vardi bir kiz öyle sessiz sakindi cok hosgörülüydü, dur bakalim nerede patlayacak diye cok ugrasmisti bütün sinif :52::52::52::52:
Patlamadi, patlamadi mezun olurken birinin annesine attigi canta sacini bozdu, cok feci bagirmisti :52::52::52::52:

Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
mune senin profil resimin rüyalarıma giriyor rica etsem değiştire bilirmisin :17: :17:

Evet bunu inan dün düşündüm , yahu ben jelocanla hiç sataşmıyorum :52:
Demek aslında çoğumuz , birbirmizi az çok siyaset dışında da tanısak ; sevgi pıtırcığı , pambık gibi bir şeyler olacağız .
Hatta akil kk gezi parkı komitesi kurup , bu yaşananlara dur bile diyebileceğiz:31:

Teşekkürler bu arada munecim.

Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır:51:

Elif abla hemen yollar şimdi gör bak :1:

Muneye sor :ssz:

Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır:51:
ramazanda yaklaştı birbirimize tarıflar verelim :)))
su böreğini nasıl yapıyorsun, hamuruna neler koyuyorsun felan filan :37: :37:

Ben kamu yönetimi okudum derslerimiz de ağırlı olarak siyaset üzerindedir ben o sınıfta her ideolojiyi, her görüşü gördüm PKK 'yı savunanı bile gördüm siz düşünün sinir katsayılarımı o yüzden bu topikte en fazla 1-2 dakika sürüyor sinirim geçiyor sonra

ferhunde_su_boregi.JPG

zeytinyagli_yaprak_sarma.JPG

caylar1pu7ydff7.jpg

Afiyet bal seker olsun herkesee :16::16::16::16::16::16::16::16:
Ideoloji, etnik kimlik, din, renk, cinsiyet ayrimi olmadan kardes kardes özgürce doya doya yiyebilürüzzzzz :27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back