9 senelik kk hayatımda hiç bu kadar siyasete girmemişdim:).Burda banlanmazsam herhalde banlanmam :)
Isin kotusu geyikten gidicez simdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 senelik kk hayatımda hiç bu kadar siyasete girmemişdim:).Burda banlanmazsam herhalde banlanmam :)
neler oluyor bakim burada. banlanmaktanmı bahsediliyor.
amanın dağlara taşlara.
![]()
Aleyküm selam...söylerim tabi kesin beni red eder seni evlat olarak kabul eder![]()
Ben puan konusuna hic girmeyeyim en iyisi![]()
Ben artik bakiyorum, "hep ayni seyler dönüp duruyor yahu" deyip gülümsüyorum
Sonra ortam gerginlesince ortaya kardeslik ezgileri saciyorum![]()
Bu ne yaw yine geyiğe dönmüş ortalık.Kavga yoksa ben de yokum hıh![]()
gençlik mi oley oley oley
duydunmu kadiş![]()
bende derin bir nefes alıp hızlı hızlı cevap yazıyorum
malum cevap yazarken nefes alıp vermek konsatremi bozmasın![]()
Ben artik bakiyorum, "hep ayni seyler dönüp duruyor yahu" deyip gülümsüyorum
Sonra ortam gerginlesince ortaya kardeslik ezgileri saciyorum![]()
Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım
Ben gündelik hayatımda da oldukça sakinim hiç gelemem polemiğe, tartışmaya falan beni çilden çıkarmak için baya uğraşmak lazım
Seninkiler yakında mürur-u zamana uğrayacak arkadaşım , tertemiz bir sayfa açılacak önüne![]()
mune senin profil resimin rüyalarıma giriyor rica etsem değiştire bilirmisinKeşke şu topikte sizi hep keyifli görsem
Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
Helal olsun
Ayrı düşünsekte bunu güzelce söylesek kavga olmaz zaten![]()
Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır![]()
Keşke şu topikte sizi hep keyifli görsem
Takdir ettiğim arkadaşlıklarda var, onları da söylemezsem içimde kalır Jelesec ve Ausencia başka bir topikte yazan iki iyi arkadaş, siyasi tavırları farklı ama bu topikte hiç karşılıklı tartışmadılar, ayrıldıkları noktaları çok güzel dile getirdiler.
Helal olsun
Ayrı düşünsekte bunu güzelce söylesek kavga olmaz zaten![]()
Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır![]()
Vallahi mi?![]()
ramazanda yaklaştı birbirimize tarıflar verelim :)))Haftasonuna girdik, topikte vur patlasın çal oynasın yapalım, gelsin sarmalar börekler, amannn hep kavga edecek değiliz ya, hem oynamak stres alır![]()
ramazanda yaklaştı birbirimize tarıflar verelim :)))
su böreğini nasıl yapıyorsun, hamuruna neler koyuyorsun felan filan![]()
![]()