Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her dakka önüme cıkıyor benimde
kk bize hiç unutturmuyor ki
ceza puanınız 10 puan
ceza puanınız 20 puan
ceza puannız 30 puan
ceza puanınız 40 puan
...
.....
..........
biri beni durdursun
yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))a desen ceza almazsın vardır uygunsuz yazın ondandır cezan yoksa ben hep ceza alırdım ay yazarak başlıyorum hep :))
Müdire odasının kapısına tabela astım, " banlanmayı merak edenlere öğretilir, itinayla ceza puanı verilir."
her dakka önüme cıkıyor benimde
kk bize hiç unutturmuyor ki
ceza puanınız 10 puan
ceza puanınız 20 puan
ceza puannız 30 puan
ceza puanınız 40 puan
...
.....
..........
biri beni durdursun
Ben onu duymustum, hani bizim ya aslinda nasil bilecek nereden duyacak dedigimiz seyleri bildigini
Ama hic hos degil
ceza puanı nasıl öğreniliyor yaww?
yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))
yaştaşım,bandaşım benim de 40 pointim var çalıştım kazandım
AYŞEGÜL nazar etme ne olur çalış senin de olur hep böyle bansız kalman o sayfanın bembeyaz kalması dileğimle
Ayy çok güldüm yorumlarınıza kendimi de saf hissettim baya
size ceap olarak cok seyler söylemek isterim ama gerek yok :) benim tavrım ortada kim düzgün kim yamuk belli
yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))
Zaten bu topikte bir sen birde holy vardı, şimdi niki değişti, koalina mı ne öyle birşey oldu, ikiniz banlanmadınız burada hayret verici bir durum
Arada yazdınızda ben mi gözden kaçırdım
Zeynep , en son Jelesec in annesine karpuz kabuğu takviyesi yapıyordun
Sonra bir baktım yoksun Sana bu başlık yaramıyor , bak sonra diyet takımından da uzak kalıyorsun
Zeynep , en son Jelesec in annesine karpuz kabuğu takviyesi yapıyordun
Sonra bir baktım yoksun Sana bu başlık yaramıyor , bak sonra diyet takımından da uzak kalıyorsun
Zaten bu topikte bir sen birde holy vardı, şimdi niki değişti, koalina mı ne öyle birşey oldu, ikiniz banlanmadınız burada hayret verici bir durum
şimdi atmıyor sinirini benden çıkarıyor en son konuşma telde şöyle idi bak sana hakkımı helal etmem oy vermezsen RTE.na
Aaa dememişsin canım, bildiğin yamuk demişsin insanlara
Neyse geçmiş olsun, çıkmışsın mapıstan
yaştaşmı üstüme iyilik sağlık
sen ablamsın 30 değil misin
ben daha 29um
eylül ayı gelir yaştaş oluruz orasını çaktırma