• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her dakka önüme cıkıyor benimde
kk bize hiç unutturmuyor ki
ceza puanınız 10 puan
ceza puanınız 20 puan
ceza puannız 30 puan
ceza puanınız 40 puan
...
.....
..........
biri beni durdursun

yaştaşım,bandaşım benim de 40 pointim var çalıştım kazandım :6:

AYŞEGÜL nazar etme ne olur çalış senin de olur:27: hep böyle bansız kalman o sayfanın bembeyaz kalması dileğimle :21:

Ben onu duymustum, hani bizim ya aslinda nasil bilecek nereden duyacak dedigimiz seyleri bildigini :16::16::16:
Ama hic hos degil :20::20::20::20: :1::1::1::1::1::1::1::1:

Unutmayın "iki kişinin bildiği sır değildir !" Sizin yakın dostum dediğiniz kişi sizi değilde başkasını yakın dost görüyorsa yapacak bir şey yok malesef...

ceza puanı nasıl öğreniliyor yaww?

CEZA yaz 2222'ye gönder...

yok yok aaaa diyorum sonra bir bakıyorum bir hafta banlanıyorum :))))

Zeynep , en son Jelesec in annesine karpuz kabuğu takviyesi yapıyordun :52:

Sonra bir baktım yoksun :1: Sana bu başlık yaramıyor , bak sonra diyet takımından da uzak kalıyorsun :34:

yaştaşım,bandaşım benim de 40 pointim var çalıştım kazandım :6:

AYŞEGÜL nazar etme ne olur çalış senin de olur:27: hep böyle bansız kalman o sayfanın bembeyaz kalması dileğimle :21:

yaştaşmı üstüme iyilik sağlık
sen ablamsın 30 değil misin
ben daha 29um
eylül ayı gelir yaştaş oluruz orasını çaktırma:27::27:

Zaten bu topikte bir sen birde holy vardı, şimdi niki değişti, koalina mı ne öyle birşey oldu, ikiniz banlanmadınız burada hayret verici bir durum:ssz:
Arada yazdınızda ben mi gözden kaçırdım:51:

Bence organik beslenenler banlanmıyor.

Bazı mesajlara sağlam sinir gerekiyor çünkü:ssz:

Sonra bir baktım yoksun :1: Sana bu başlık yaramıyor , bak sonra diyet takımından da uzak kalıyorsun :34:

:1::1::1: şimdi atmıyor sinirini benden çıkarıyor :ssz: en son konuşma telde şöyle idi bak sana hakkımı helal etmem oy vermezsen RTE.na :1:

bu topik herkese acıksa bende fikirlerimi söylerim arkadaşım :34: banlamak onlara kalmış :) yokluğum hissediliyor mu ne :32: :32:

yaştaşmı üstüme iyilik sağlık
sen ablamsın 30 değil misin
ben daha 29um
eylül ayı gelir yaştaş oluruz orasını çaktırma:27::27:

şimdi ikimiz de 50 point olacağız :9: ablan kurban olsun sana :27:

Zaten bu topikte bir sen birde holy vardı, şimdi niki değişti, koalina mı ne öyle birşey oldu, ikiniz banlanmadınız burada hayret verici bir durum:ssz:

abla ben de burada hiç banlanmadım biliyorum sana inanılma zgeliyor ama gayet nirvanaya ulaşmış bi biçimde sakinliğimi korudum tansiyon haplarımı içip içip geldim bu topiğe :ssz:

Rica ederim gezi parkında 150 mesajıma mukabil benimde cezam yok :ssz:

Zaten hepi topu 10 puanım var , o da sistem hatası :1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back