• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu inan dün düşündüm , yahu ben jelocanla hiç sataşmıyorum :52:
Demek aslında çoğumuz , birbirmizi az çok siyaset dışında da tanısak ; sevgi pıtırcığı , pambık gibi bir şeyler olacağız .
Hatta akil kk gezi parkı komitesi kurup , bu yaşananlara dur bile diyebileceğiz:31:

Teşekkürler bu arada munecim.

Elif abla hemen yollar şimdi gör bak :1:

Muneye sor :ssz:
Yok yedik bitirdik:)

ferhunde_su_boregi.JPG

zeytinyagli_yaprak_sarma.JPG

caylar1pu7ydff7.jpg

Afiyet bal seker olsun herkesee :16::16::16::16::16::16::16::16:
Ideoloji, etnik kimlik, din, renk, cinsiyet ayrimi olmadan kardes kardes özgürce doya doya yiyebilürüzzzzz :27::27::27::27::27:

diyetteyim kızlar şimdi yaptıgınız revamı :37: :37:
diyetisyenim bir öğün serbestsin canın ne istiyorsa ye dedi ben 50 kuruşluk simit yedim :))))
80 kilodan bu hafta 58 gördüm :) kilolu bayanlar zayıflama topiklerine gelin misafirimiz olun :))

zeytinya%25C4%259Fl%25C4%25B1%2Bbiber%2Bdolma.jpg

Biri dolma yapip bana gönderse ne sevinirim, buradaki pirincten bir türlü tutturamadim yaaa :43::43::43::43::43::43::43::43:
Türk marketinin dahi pirinci güzel degildi :43::43::43::43::43::43::43::43:

COK canim cekiyor, buna da bir son verecek cözüm istiyorum :52::52::52::52::52:

Evet bunu inan dün düşündüm , yahu ben jelocanla hiç sataşmıyorum :52:
Demek aslında çoğumuz , birbirmizi az çok siyaset dışında da tanısak ; sevgi pıtırcığı , pambık gibi bir şeyler olacağız .
Hatta akil kk gezi parkı komitesi kurup , bu yaşananlara dur bile diyebileceğiz:31:

Teşekkürler bu arada munecim.

Rica ederim ne demek, gördüklerimi söylüyorum, siyasi farklılıklar arkadaşlıkları, hatta akraba ilişkilerini bozmamalı, farklı düşünmek suç olmamalı.
Birgün toplum olarak bizde farkına varacağız ve düşüncelerimizi güzelce dile getirip hak vermesekte saygı duymasını bileceğiz umarım.

diyetteyim kızlar şimdi yaptıgınız revamı :37: :37:
diyetisyenim bir öğün serbestsin canın ne istiyorsa ye dedi ben 50 kuruşluk simit yedim :))))
80 kilodan bu hafta 58 gördüm :) kilolu bayanlar zayıflama topiklerine gelin misafirimiz olun :))

Bak simdi diyetteyim diyene bizim buralarda ne deniyor????????????????

Bir kereden bir sey olmaz Zeynep yaaaa, ye gitsin, pazartesi devam edersin :)

mis gibi siyaset topiği, altın günü kıvamına girmiş oh oh :27: Mune bugün bansız geçecekse bir iki konu var yazıp hıncımı alsam didim :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back