Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla tarafsız kanal tabii ki var flash tv,lütfen es geçme o kanalı

Yok kuzum almayayım alana da mani olmayayım, televizyonu camdan atarım daha iyi, ben direk ekonomi ve belgesel kanallarını seyrediyorum, eylem penguenlere önyargı oluşturmadı bende, baba penguenlerin yumurtayı nasıl muhafaza ettiklerini, anne penguenin yumurtayı verirkenki nazlanışını seyrediyorum, muazzamlar

penguenler deyince gülme hissi uyanıyor bende nedense :)

“Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi uygulamasında polisin bir gösteriyi güç kullanarak dağıtabilmesi için ön şart o gösterinin barışçıl olmamasıdır. Bizde çok yanlış anlaşılan husus şu. Polis ‘dağılın’ uyarısı yaptıktan sonra göstericiler dağılmazsa, güç kullanmasının meşru olduğu sanılıyor. Oysa barışçıl gösteriye ‘dağılın’ uyarısı yapmak hukuka aykırı olduğu için bu uyarıya uymayana kullanılan güç hangi oranda olursa olsun orantısızdır. yani barışçıl göstericinin ister kolundan tutsun, ister gaz sıksın orantısız güçtür.

Bir başka ayrıntı toplantı ve gösteri hakkının içine toplantı gösterinin yapılacağı yeri belirleme hakkı da giriyor. Yani barışçıl gösteri yapmak kaydıyla kişiler uygun gördükleri yerde toplantı ve gösteri düzenleyebilirler. Barışçıl davranmak kaydıyla. ‘Yer gösterdik, o yerde yapmadıkları için bu gösteriyi dağıttık’ denilemez. Kanunları da AİHM ve AİHS’e uygun okumamız gerekiyor.”

Mune buraya bir mesaj yazdım yollamadan senin onayına yolladım bir baksana sana zahmet

kimler onlar belli mi peki ?
böyle bir haber mi var?
ya da sadece sizin düşünceniz mi?
kamera kayıtlarıyla tek tek tesbit edilip tutuklanıyor. daha sonrasında da hukuk mücadelesi başlayacak
Hayır efendim bizim gibi sade halkın cebinden ödenecek ve ben kendi payıma düşen her bir kuruşu haram ediyorum.

mesela ben sade vatandaş olarak eyleme destek vermedim. bende kırılan parçalanan kamu mallarının yeniden yapımı için tek kuruş ödemek istemiyorum ve yapanlara hakkımı haram ediyorum

hangi barışcıl gösteri bahsettiğiniz. ben seyrederken oradakilerin barışçıl hiç bir faaliyetlerini görmedim . yüzlerini saçma sapan çaputlarla bağlamış saldırgan ,gözü dönmüş insanlar nerede barışçıllık

Son düzenleme:
Gezi parkının en iyi sonuçlarından biri de taraftarları buluşturması oldu bence çünkü futbol terörü bu ülkede önemli bir sorundu futbol yüzünden insanlar ölüyordu, yaralanıyordu, derbi maçları sonrası onlarca otobüs, metrobüs, esnaf zarar görüyordu inşallah bu birleşmeleri daimi olur da futbol terörü de gezi parkıyla bitmiş olur.

Zaten bütün sorunları hallettik, tek sorunumuz cami de öpüşme kaldı. Biri öpüştü diyor, diğeri masum bir öpücük...

Tüm sorunlarımızı hallettik sadece bu konu kaldı. Biraz gerçekleri görün artık bırakın babanızdan kalma siyasi yaklaşımları.

Dışarıdan izleyenler inanın gülmüştür yahu konu öpüşmek miydi diye... Bazıları da vayyyyyy din elden gidiyor naraları attı sen nasıl cami de öpüşürsün. Cami kutsal bir alandır, saygı gösterilmesi gereklidir. Öpüşmüşler ne olacak ta diyemezsin öpüşür ne olacak ta. Katmayın artık bunu mesajlarınıza ...

Ölen bilmem ne örgütü üyesiymiş, yok örgüt üyesi değil orası askeriye imiş. Bana ne yahu bunlardan adam ölmüş. Bir can gitmiş ! Kimse giden canı konuşmuyor adamın siyasi görüşüne takıldık kaldık.

Sonuca bakın ? bilançoya bakın ? Ne kazanım oldu neler kaybedildi ? bana giden canları yazmayın, cami de öpüşmelerden bahsetmeyin, alkol içilmiş, yok adamlar masa kurmuş kafada 20 cm yarık adam oraya masaya kurmuş ooooh eller havaya, yan masada da öpüşüyorlar. Bunlar ne kadar ilginç yaklaşımlar, nereden buluyorsunuz bu konuları.

Orada yer alıyorsan sonuçlarına katlanacaksın, ölmeye geldim diyorsan kusura bakma öbür taraftan mail atıp beni polis öldürdü diyemezsin. Böyle açıklamalar yapıyorsa bu hükümet, o da sandıkta sonuçlarına katlanacaktır.

Mune sizi bir öpecek tam olacak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…