Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kazen yazdığın yazıdan sonra bu topiğin neden açıldığını daha iyi anladım fakat söylemek ve polemiğe girmek istemiyorum. tarafsız kalmak çok zor değil mi
yani burada şu ünlü deyim var ya aynen o durum yaşanıyor" körler , sağırlar birbiriniz ağırlar " hesabı.

Son düzenleme:

bu konu da işte ben ders alamadım. Hala fenere kılım 2 sene ceza aldılar bir sevindim bir sevindim pehhhhhh, beter olsunlar...

Gösteri gayet barışçıldı yani kimsenin elinde silah benzeri şeyler yoktu saldırı da bulunmadılar ama ona rağmen iki kere şafak baskınına maruz kaldır

Hep derim bazen susmak taraf tutmaktır. Lakin bazen konuşmakta taraf oluyor.

Neresi taraflı, yazı eylemi destekleyenleri de desteklemeyenleri de eleştirir nitelikte, eylemin ülkeye getirdiklerini götürdüklerini yazın kişilere takılı kalmayın diyor.

Bence en tarafsiz kanal flash tv idi. Tartismasiz halay ekibi ile protestoya ayri bir renk katti.

aynı msjı bir kaç sayfa önce ben yazmıştım

KAZEN BEY yazdığınız msjda garip bir şey yok ki neden göndermekten şüphe duydunuz? ben şahsım adına gayet insancıl,mantıklı bir yazı olarak gördüm.kışkırtma yok,asılsız asuçlama,iftira,takım tutar gibi siyasi demeç verme içermiyor.

Gormedim inan. Pisti olmusuz o zaman. :26: Neyse baska birsey yazmadan cikayim ben :)

gerçekten bende merak ettim neresi taraflı biraz önce ben yanlış anladım ama sordumda sorgulayın bence nereyi taraflı gördüğünüzü yazın yani hakkaten hiç anlam veremedim bende

hüküm vermek kolay ya yargılamak?

kadesa,
Kazen'i emekliye ayırdık, o artık tekaüt, koltuğunda oturup topikleri okuyor, birde hayali var, inşallah olur bir kızı olsun istiyor, onur üyesi yaptık kendisini, yazıp görüşlerini belirtiyor sağolsun

olan Türk futboluna oldu ama
Çarşı uefa ya karşı

fenerliydim ama çarşıya hayran olduktan sonra başiktaşlı oldum birden bire ama fenerden de vaz geçemiyorum :)

benim de hayalim bir kızımın olmasıydı ama iki oğlum oldu ,kısmet :) abla öyle bir bahsetmişsin ki sanki 60-70 yaşında,emekli olmuş bir insan bir de inzivaya çekilip bodruma yerleşecek de tam olsun :)

bence güzle yazmış,çekincesi olunca çok sert bir yazı gelecek diye düşünmüştüm.

ayrıca bizi öpecekmişsin doğru mu

Son düzenleme:

Lacey, eger ki Kazen`in eylemcilerden ve eylemcileri destekleyenlerden yana bir tavir cizdigini ima ediyorsan ve bu sebepten "körler sagirlar birbirini agirlar" diyorsan, ben de tam tersine Kazen`in yazdigi yazilarin büyük cogunlugundan aksi yönde hisler aliyorum. Hatta begenileri de cogunlukla bu hissiyatimi destekliyor :)
Ama yine de hic aklima "körler sagirlar birbirini agirlar" diye düsünmek gelmemisti.

Yine de salt son yazisini degerlendirirsek, bence iki tarafi da elestirmis kendi düsüncelerine göre, dogrulugunu yanlisligini tartismiyorum bak. Sadece iki tarafa da mesaj verdigini görüyorum.

Bunu onu savunuyorum olarak da algilama lütfen, aksine Kazen`le hem bazi bakis acilari hem de üslubu konusunda yildiz catismasi yasiyorum

Sadece senden ricam insanlari zan altinda birakcak sekilde ortaya atmaman bu mesajini. Bu sadece Kazen`i kapsamiyor cünkü.

ufak bir düzeltme beğendiğim mesajların kim olduğuna değil içeriklerine bakmanızı rica ederim. Hatta daha da önemlisi o kişilerin yazı üslubuna. Hatırlatırım daha 1 saat önce sizi beğenmiştim.

Hem fikir olamıyoruz ki ; şimdi ne yapmalıyız , nasıl bir yol izlemeliyiz diye düşünüp paylaşalım .Daha ne yazık ki ; kim haklı kim haksız aşamasındayız.Siyasette level atlamak kolay olmaz , sindire sindire , belki 3000. sayfada neden olmasın ?

Eeee biraz egomuzda baskın , savunduğumuz şeyi ispatlamak uğruna fazladan fazladan konuşuyoruz

Dün gece ki HES konusu cazip gelmediği için konu kısa sürmüş değildir bence , hemen herkesin ortak düşündüğü konular uzamaz forumlarda . Böyle sen / ben demek daha cazipdir.

Neyse , asıl mevzuya döneyim hemen . Ne diyorumdum , hıhh tamam tabii ki de FENERBAHÇE !

Bu arada kazen konumundan dolayı şanslısın sanırım , günler önce burada ; madem haklı olduğun dava uğruna sokaklardasın , o zaman direnişinin ruhuna ters düşme ve ama gaz bombası ama polis deme , direniyorsan gazam mübarek ola diyeceksin yazdığımda...neyse nokta nokta nokta işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…