Gezi parkının en iyi sonuçlarından biri de taraftarları buluşturması oldu bence çünkü futbol terörü bu ülkede önemli bir sorundu futbol yüzünden insanlar ölüyordu, yaralanıyordu, derbi maçları sonrası onlarca otobüs, metrobüs, esnaf zarar görüyordu inşallah bu birleşmeleri daimi olur da futbol terörü de gezi parkıyla bitmiş olur.
hangi barışcıl gösteri bahsettiğiniz. ben seyrederken oradakilerin barışçıl hiç bir faaliyetlerini görmedim . yüzlerini saçma sapan çaputlarla bağlamış saldırgan ,gözü dönmüş insanlar nerede barışçıllık
kazen yazdığın yazıdan sonra bu topiğin neden açıldığını daha iyi anladım fakat söylemek ve polemiğe girmek istemiyorum. tarafsız kalmak çok zor değil mi
yani burada şu ünlü deyim var ya aynen o durum yaşanıyor" körler , sağırlar birbiriniz ağırlar " hesabı.
kazen yazdığın yazıdan sonra bu topiğin neden açıldığını daha iyi anladım fakat söylemek ve polemiğe girmek istemiyorum. tarafsız kalmak çok zor değil mi
yani burada şu ünlü deyim var ya aynen o durum yaşanıyor" körler , sağırlar birbiriniz ağırlar " hesabı.
Bence en tarafsiz kanal flash tv idi. Tartismasiz halay ekibi ile protestoya ayri bir renk katti.
aynı msjı bir kaç sayfa önce ben yazmıştım
KAZEN BEY yazdığınız msjda garip bir şey yok ki neden göndermekten şüphe duydunuz? ben şahsım adına gayet insancıl,mantıklı bir yazı olarak gördüm.kışkırtma yok,asılsız asuçlama,iftira,takım tutar gibi siyasi demeç verme içermiyor.
bu konu da işte ben ders alamadım. Hala fenere kılım 2 sene ceza aldılar bir sevindim bir sevindim pehhhhhh, beter olsunlar...
bu konu da işte ben ders alamadım. Hala fenere kılım 2 sene ceza aldılar bir sevindim bir sevindim pehhhhhh, beter olsunlar...
olan Türk futboluna oldu ama
Çarşı uefa ya karşı
kadesa,
Kazen'i emekliye ayırdık, o artık tekavüt, koltuğunda oturup topikleri okuyor, birde hayali var, inşallah olur bir kızı olsun istiyor, onur üyesi yaptık kendisini, yazıp görüşlerini belirtiyor sağolsun
Lacey, eger ki Kazen`in eylemcilerden ve eylemcileri destekleyenlerden yana bir tavir cizdigini ima ediyorsan ve bu sebepten "körler sagirlar birbirini agirlar" diyorsan, ben de tam tersine Kazen`in yazdigi yazilarin büyük cogunlugundan aksi yönde hisler aliyorum. Hatta begenileri de cogunlukla bu hissiyatimi destekliyor :)
Ama yine de hic aklima "körler sagirlar birbirini agirlar" diye düsünmek gelmemisti.
Yine de salt son yazisini degerlendirirsek, bence iki tarafi da elestirmis kendi düsüncelerine göre, dogrulugunu yanlisligini tartismiyorum bak. Sadece iki tarafa da mesaj verdigini görüyorum.
Bunu onu savunuyorum olarak da algilama lütfen, aksine Kazen`le hem bazi bakis acilari hem de üslubu konusunda yildiz catismasi yasiyorum
Sadece senden ricam insanlari zan altinda birakcak sekilde ortaya atmaman bu mesajini. Bu sadece Kazen`i kapsamiyor cünkü.
kadesa,
yok kardeş yaşlı demedim, dersem taş olurum aynı yaşlardayız çünkü
Mune Abla
aynı yaşta mıyız ? pardon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?