• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neresi taraflı, yazı eylemi destekleyenleri de desteklemeyenleri de eleştirir nitelikte, eylemin ülkeye getirdiklerini götürdüklerini yazın kişilere takılı kalmayın diyor.

Yok yok taraflı yazı :ssz: bana gönderme yapmış masum öpücük dedim ya :))

ufak bir düzeltme beğendiğim mesajların kim olduğuna değil içeriklerine bakmanızı rica ederim. Hatta daha da önemlisi o kişilerin yazı üslubuna. Hatırlatırım daha 1 saat önce sizi beğenmiştim.

Elbette iceriklerini okuyorum önce, sonradan kim olduuguna bakiyorum.
Begendiginiz bir yazi hatirlamiyorum, begenildigim listeme geri dönüp baktim, begendiginiz herhangi bir yazim yok.

Bunu tartismaya dönüstürmeye de gerek yok zaten de, benim Lacey`e vermek istedigim mesaj: insanlarin mesajlarindan farkli tespitlerde bulunabiliriz. Sen Kazen`i eylemci yanlisi görüyor olabilirsin ama bana tam tersi görünüyor diyerek, subjektif yargilarin nasil farkliliklara sebebiyet verecegini göstermek istememdi.

Ve aslinda bir mesajla sadece Kazen`i degil, Kazen`in tarafinda gördügü herkesi zan altinda birakmis oldugunu belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Siyasette fanatik degilimdir. Ama FENERBAHCE ye gelince isin rengi degisir
Dikkat edelim:23:

ah bu fenerliler kız erkek hepsi mi fanatik olur yahu
baş fanatikte bizim evde
beni bile fenerli yaptı ya ne diyim
beşiktaslıyken derya baykal gibi çimenler ne güzel yeşilmiş diye izlediğim macları,şimdi fenerli olduktan sonra uğurlu koltuğuma yapısıp totem yaparak izliyorum
bazen ayagımla gol atmaya calıstığım bile oluyor

2-1 ceza verdiler zaten
zaten moralim bozuk

Son düzenleme:
Yok yok bana da gönderme yapmış, ben de dedim:ssz:
Bence bize gıcık jelo:ssz:

Bu arada kazen bey bence de emekliye ayrılsın, ceza falan vermesin mesela:19:

Ceza puanın kaç senin :63: en çok ben ceza aldım bana daha çok gıcık :ssz:

ahahahahah konu camiden çıktı şükür cezaya geldi

kimin canı yanarsa beni karşı taraf belliyor...

bir unutmadan gene yazayım unutmayın ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum...

Bu ara çok mu banladım seni kuzuuuum, psikolojin bozuldu, bu benim suçum:ssz:

abla en son cübbeli konusunda banlamıştın ellerin dert görmesin :14:

bence tam tersi uzun süre banlanmadım ya o yüzden psikoloğum bozuldu :30:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back