Yasalmış ne yasalından bahsediyorsunuz.Orda yasalsızlığa tepki vardı zaten.Devlet yasal olmayan bir şey başlattı.Halk buna tepki verdi.
İzin almaları gerekirdi biz size ve yaptıklarınıza karşı eylem yapacağız onlarda buyur yap diyeceklerdi.Siz düşünceden yatanları bilmiyorsunuz herhalde.Bu ülkede düşünmek yasak,hele icraate geçirmek külliyen yasak.
Bu arada yeteri kadar süre dediğiniz 10 dk.3000-4000 kişi toplanıp konuşur bir karara varırdı on dk içinde yapmayın lütfen.
Valla darlaniyrum yeter ula...
Gezinin amacı bellidir bu kadar sade vatandaş günlerce sokaklara sırf gaz yiyelim diye zevkine çıkmadı...
Sürekli dış güçlerin oyunu,komplo,bilmem ne örgütü bunlar,diğer yakıştırmalar vs.....uzar gider....
Rahmetli olmuş kişinin arkasından gerçek dışı söylemler...
Camide şunlar oldu diye orda bizzat bulunmamış insanlarından kulaktan dolma ifadeler...Cami müezzini olmadı demesine rağmen yok efenim ahlak dışı illaki bişeyler olmuştur diye ısrar etmeler..
Daha bir sürü şey...
Israrla amacımız başka gösterilmeye çalışılsada öyle olmadığını bence herkes görüyor ama kabullenmek istenmiyor...
Bu halk direnişini tarih yazmıştır herkes mesajı almıştır bence iktidarından muhalefetine nokta...
Bezmi Alem Camisi'ndeki öpüşme görüntüleri
"İçki içildi" tartışmalarının odağındaki camiden yeni görüntüler yayınlandı.
Yeni Şafak'ın internet sitesi, Dolmabahçe'de bulunan Bezmi Alem Camisi'ndeki güvenlik kameralarından yeni görüntüleri yayınladı. Görüntülerde doktorların bir bölümü yaralıları tedavi ederken uzun süre öpüşen genç çift de dikkat çekiyor. Polis müdahalesi karşısında camiye sığınan gençlerden ikisi, önce caminin duvarına yaslanarak sonra ise ayakta uzun süre öpüşüyor.
[video=youtube;tneVL0c0VH4]http://www.youtube.com/watch?v=tneVL0c0VH4[/video]
efsaacım bulutsuz görüntülerini sabah siteye yüklediler.bira şeffaf cam şişede satılmaz.o yüzden o şişe gazlı içecektir.uzunnnnnnn uzunnnnnnnnnnnnnnnn öpüşme sahnesinde de çocuk kızı alnından öpüyor bir saniyeliğine.biraz araştırma.hahahahha.
benim yaptığım genelleme ise sizin yaptığınız nedir gezi parkındaki direnişçilere hitaben yazdıklarınızda?
gençliğimizin;
1)hayatın sadece cep telefonu markasından ibaret olmadığını...
2)ne kadar çok kız arkadaşın/erkek arkadaşın olursa o kadar popüler olunmayacağının bilincinde olmalarını...
3)hayatın nike/adidas/puma vs vs markaları kullanarak bir imaj oluşturmak olmadığının farkına varmalarını...
4)ellerindekilere her zaman şükür edip kendilerinden kötü durumda olanları düşünmelerini...
5)aile kavramına biraz daha dikkat edip anne/baba değerini daha iyi anlamalarını...
6)maddiyatın hayatta herşey olmadığını ve birazda maneviyatın gerektiğini bilmelerini...
7)hazırcılığa alışıp armut piş ağzıma düş mantığına bürünmemelerini...
Isteyebilirim veya dileyebilirim...
Bu yorumumdan şunu çıkarmayınız lütfen
bunu kendimi içinde ve tüm gençlik içinde dilkiyorum sadece belli bir kesim için değil
Cami kilise gibi ibadethanelerde öpüşülmez , ibadet halinde kadın ve erkek bile yan yana durmaz.
ay bayılacağım ya ne var bu görüntüde kız arkadaşı ile eyleme katılmış gazdan tomadan can havli ile kaçıp camiye sığınmışlar belli kız korkmuş erkek arkadaşı moral olsun diye öpmüş ben bakınca böyle yorumluyorum
Cami kilise gibi ibadethanelerde öpüşülmez , ibadet halinde kadın ve erkek bile yan yana durmaz.
Yasalar ne zaman ciddiye alinacak.
Dagilin uyarisindan sonra grup dagilmazsa polisin mudahale yetkisi vardir.
Ortada fuhusmu var? Ya opse nolucak neyin pesindesiniz siz gercekten aciyorum halinize :) ne ariyorsunuz bu olayda? Iste bu yuzden cok kiziyorum sizlere.
Nasil erkek gibi cikip soyleyemiyorsa RTE ben ataturk ten nefret ediyorum kendisi oyleydi boyleydi yerine iki sarhos, O turk bayraklarindaki maskotlar logolar diye bahsediyor ya ayni iste :) Kardesim derdin ne? Cik adam bak ADAM diyorum adam gibi soyle herkes niyetini bilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?