Simdi anlasildi hersey. Ben üniversitedeyken hukuk hocamiz bu rektör atama konusunda cok dertliydi. Yahu ben anlamiyorum, oraya gidiyoruz, oylarimizi kullaniyoruz, seciyoruz, neredeyse hic oy almamis insanlar Cumhurbaskani sayesinde rektör ataniyorlar. Madem Cumhurbaskani atayacak ne diye oraya gidip oy kullaniyoruz demisti
Gezi Parki konusunu bitirelim bir ara "kadrolasmayi" tartisalim
konuyu dagitmayayim sustum
ayşegülcüm "silemezler gönlümden ne aşkını ne seni" şarkısını dinleyeceğim şimdi.manidar olsun.bugüne ithaf edilsin.
Simdi anlasildi hersey. Ben üniversitedeyken hukuk hocamiz bu rektör atama konusunda cok dertliydi. Yahu ben anlamiyorum, oraya gidiyoruz, oylarimizi kullaniyoruz, seciyoruz, neredeyse hic oy almamis insanlar Cumhurbaskani sayesinde rektör ataniyorlar. Madem Cumhurbaskani atayacak ne diye oraya gidip oy kullaniyoruz demisti
Gezi Parki konusunu bitirelim bir ara "kadrolasmayi" tartisalim
konuyu dagitmayayim sustum
Bende dinleyeyim...Hes'lerle ilgili 1794 üncü sayfadaiyi bir kaynak paylaşmıştım canım soru cevap şeklinde yardımcı olabilir belki:)
Lambrusco çıktı galiba yorumlarını bende öğrenmek isterim bu konuda
Munecim beni cok dogru bir zamanda banladigin icin sana tesekkur ederim. Kibleyenin elleri dert gormesin.
atamalar tamamen cumhurbaşkanlığı makamına aittir. YÖK tarafından gönderilen 3 adaydan bir tanesini seçer ve atar bu Demirel , Ahmet Necdet Sezer zamanında da böyleydi şimdide böyle hatta Sezer döneminde 2 oy alan bir adayı bile atadı o zaman kimse itiraz etmiyordu , o zaman kadrolaşma yokmuy du ?
nüklüer santrale karşıyız ,termik santrallere karşıyız, hes lere karşıyız. peki biz mum ışığında mı oturacağız. hayatınızda her türlü lüksü istiyorsunuz enerjinin elde edimi ile ilgili herşeye karşısınız
Allahım Ya Rabbim, biri beni çimdiklesin, rüya görüyorum sanırım, bana teşekkür ettiiii
Sen ne zaman istersen banlarım:)))
Kesilecek ağaçları doğanın kirletilmesini bi kenara bırakıyorum,o nükleer santraller bi sızıntı yaparsa asıl o zaman biz mum gibi yanarız.Bütün dünya(gelişmiş ülkeler daha doğrusu) zararsız ve sürdürülebilir enerji kaynakları peşinde artık.Biz hep geriden gidelimnüklüer santrale karşıyız ,termik santrallere karşıyız, hes lere karşıyız. peki biz mum ışığında mı oturacağız. hayatınızda her türlü lüksü istiyorsunuz enerjinin elde edimi ile ilgili herşeye karşısınız
Ben yok demedim zaten. Bir yanlisliktan bahsettim. O zaman da yanlisti, simdi de yanlis. Her sekilde yanlis bence
Kesilecek ağaçları doğanın kirletilmesini bi kenara bırakıyorum,o nükleer santraller bi sızıntı yaparsa asıl o zaman biz mum gibi yanarız.Bütün dünya(gelişmiş ülkeler daha doğrusu) zararsız ve sürdürülebilir enerji kaynakları peşinde artık.Biz hep geriden gidelim
son bir iki cümle daha yazıp çıkacağım. muneciğim geçmiş sayfalarda bir yazı paylaşmıştın devleti ana gibi gören gençlerden bahsetmişsin oldukça da duygusal dı. fakat ben o gençlerin kesinlikle masum olduklarına inanmıyorum. başta masum gibi başlayan olaylar tamamen isyandı. hükümete baş kaldırı , hükümeti düşürmek adına yapılan eylemlerdir. gözleri dönmüş maskeli saldırgan gruplar amaçları buydu yani isyan çıkarmak halkı ayaklandırmak. haberleri doğan grubu medyalarından yada halk tv , ulusal tv gibi bölücü yayın organlarından takip eden halk (özellikle buradaki kişiler) herşeyin nasıl çarpıtıldığını tek taraflı bakıldığını göremiyorlar. sarısülük 'ün arkadaşları ile birlikte polisse nasıl saldırdığını, nasıl linç etmek istediğini seyredin lütfen . polis orada tamamen görevini yapıyor. halkın isyanını bastırıyor. bunu anlamak zor mu. ben insanların nasıl bu kadar gözünün döndüğünü anlamıyorum hala. lütfen hak aramak saçmalıklarıyla olayı masumlaştırmayalım. eyleme katılan herkesin içinde isyan ve yıkımdan başka bir şey yoktu.
görevi başında şehit olan komsiremizin adı geçmezken resmen gözü dönmüş şekilde saldıran polise taş ve molotof atan birisini ardından nasıl öldüğü henüz kesinlik kazanmamış birisini burada sayfalar dolusu yazılması gerçekten çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?