• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:7::7::7::7::7::7:
Simdi anlasildi hersey. Ben üniversitedeyken hukuk hocamiz bu rektör atama konusunda cok dertliydi. Yahu ben anlamiyorum, oraya gidiyoruz, oylarimizi kullaniyoruz, seciyoruz, neredeyse hic oy almamis insanlar Cumhurbaskani sayesinde rektör ataniyorlar. Madem Cumhurbaskani atayacak ne diye oraya gidip oy kullaniyoruz demisti :52::52:

Gezi Parki konusunu bitirelim bir ara "kadrolasmayi" tartisalim:27:

konuyu dagitmayayim sustum :40::40::40::40:

'Atatürk devrim ve inkılapları' nı çıkartınca başı göğe ermiştir kesin:19::19: Doğru söylemiş hoca:40::40: kadrolaşmada enine boyuna tartışılması gereken başlı başına bir konu zaten:27::27:

Son düzenleme:
ayşegülcüm "silemezler gönlümden ne aşkını ne seni" şarkısını dinleyeceğim şimdi.manidar olsun.bugüne ithaf edilsin.

Bende dinleyeyim...Hes'lerle ilgili 1794 üncü sayfadaiyi bir kaynak paylaşmıştım canım soru cevap şeklinde yardımcı olabilir belki:)
Lambrusco çıktı galiba yorumlarını bende öğrenmek isterim bu konuda:7::7:

:7::7::7::7::7::7:
Simdi anlasildi hersey. Ben üniversitedeyken hukuk hocamiz bu rektör atama konusunda cok dertliydi. Yahu ben anlamiyorum, oraya gidiyoruz, oylarimizi kullaniyoruz, seciyoruz, neredeyse hic oy almamis insanlar Cumhurbaskani sayesinde rektör ataniyorlar. Madem Cumhurbaskani atayacak ne diye oraya gidip oy kullaniyoruz demisti :52::52:

Gezi Parki konusunu bitirelim bir ara "kadrolasmayi" tartisalim:27:

konuyu dagitmayayim sustum :40::40::40::40:

atamalar tamamen cumhurbaşkanlığı makamına aittir. YÖK tarafından gönderilen 3 adaydan bir tanesini seçer ve atar bu Demirel , Ahmet Necdet Sezer zamanında da böyleydi şimdide böyle hatta Sezer döneminde 2 oy alan bir adayı bile atadı o zaman kimse itiraz etmiyordu , o zaman kadrolaşma yokmuy du ?

Munecim beni cok dogru bir zamanda banladigin icin sana tesekkur ederim. Kibleyenin elleri dert gormesin.:16:
Biraz basliga uygun paylasim yaparak devam edecegim.

[video=youtube;HkwyUFnWyI0]https://www.youtube.com/watch?v=HkwyUFnWyI0&feature=youtube_gdata_player[/video]

Bende dinleyeyim...Hes'lerle ilgili 1794 üncü sayfadaiyi bir kaynak paylaşmıştım canım soru cevap şeklinde yardımcı olabilir belki:)
Lambrusco çıktı galiba yorumlarını bende öğrenmek isterim bu konuda:7::7:

nüklüer santrale karşıyız ,termik santrallere karşıyız, hes lere karşıyız. peki biz mum ışığında mı oturacağız. hayatınızda her türlü lüksü istiyorsunuz enerjinin elde edimi ile ilgili herşeye karşısınız

Ankaradaki hasarlarin ufak bir kismi.
Sizce o taslar niye sokulmus?
[video=youtube;Fn0NRp7vI3I]https://www.youtube.com/watch?v=Fn0NRp7vI3I&feature=youtube_gdata_player[/video]

son bir iki cümle daha yazıp çıkacağım. muneciğim geçmiş sayfalarda bir yazı paylaşmıştın devleti ana gibi gören gençlerden bahsetmişsin oldukça da duygusal dı. fakat ben o gençlerin kesinlikle masum olduklarına inanmıyorum. başta masum gibi başlayan olaylar tamamen isyandı. hükümete baş kaldırı , hükümeti düşürmek adına yapılan eylemlerdir. gözleri dönmüş maskeli saldırgan gruplar amaçları buydu yani isyan çıkarmak halkı ayaklandırmak. haberleri doğan grubu medyalarından yada halk tv , ulusal tv gibi bölücü yayın organlarından takip eden halk (özellikle buradaki kişiler) herşeyin nasıl çarpıtıldığını tek taraflı bakıldığını göremiyorlar. sarısülük 'ün arkadaşları ile birlikte polisse nasıl saldırdığını, nasıl linç etmek istediğini seyredin lütfen . polis orada tamamen görevini yapıyor. halkın isyanını bastırıyor. bunu anlamak zor mu. ben insanların nasıl bu kadar gözünün döndüğünü anlamıyorum hala. lütfen hak aramak saçmalıklarıyla olayı masumlaştırmayalım. eyleme katılan herkesin içinde isyan ve yıkımdan başka bir şey yoktu.
görevi başında şehit olan komsiremizin adı geçmezken resmen gözü dönmüş şekilde saldıran polise taş ve molotof atan birisini ardından nasıl öldüğü henüz kesinlik kazanmamış birisini burada sayfalar dolusu yazılması gerçekten çok garip

Son düzenleme:
atamalar tamamen cumhurbaşkanlığı makamına aittir. YÖK tarafından gönderilen 3 adaydan bir tanesini seçer ve atar bu Demirel , Ahmet Necdet Sezer zamanında da böyleydi şimdide böyle hatta Sezer döneminde 2 oy alan bir adayı bile atadı o zaman kimse itiraz etmiyordu , o zaman kadrolaşma yokmuy du ?

Ben yok demedim zaten. Bir yanlisliktan bahsettim. O zaman da yanlisti, simdi de yanlis. Her sekilde yanlis bence :16::16:

nüklüer santrale karşıyız ,termik santrallere karşıyız, hes lere karşıyız. peki biz mum ışığında mı oturacağız. hayatınızda her türlü lüksü istiyorsunuz enerjinin elde edimi ile ilgili herşeye karşısınız

Keşke paylaştığım şeyi okusaydınız bi SÜRDÜRÜLEBİLİR HES diye bir şey olduğunu görürdünüz ayrıca hes e karşı olmaktan çok ülkemizden doğru yapılmamasına yapım aşamasına yeterli önem verilmemesi nedeniyle ciddi tahribatlara yol açmasına, aynı dere üzerine birden fazla hes yapılmasının olumsuz sonuçlarına karşıyız...

Son düzenleme:
lacey nükleer santraller bizim gibi deprem ülkesi olan bir yerde Çernobil gibi sonuçlara yol açabilir.milyon tane insan kanser olur ve onların çocukları genetik bozuklukla dünyaya geldiği için neslimiz telef olur.son beş yılda dünyadaki felaketler sebebiyle Avrupa geri adım attı ve bazıları kademeleri olarak bazıları da derhal kapatma kararı aldı.çok iyi bir enerji türü olsa zaten onlar vazgeçmez.

termik elektrik ise çevre kirliğiğine yol açıyor.termik ile kanser arasında doğrudan bir orantı var çünkü toprak ve hava kirliliğine neden oluyor.

hes konusunda derin bilgim yok.temiz enerrji kaynakları bulmalıyız.baraj,güneş enerjisi,rüzgar gücü gibi.eğer nükleer tesis yapacaksak çok dikkatli olmalı,tedbiri elden bırakmamalıyız.doğal gaza dayalı bir sistemle şu an da enerjiyi sağlıyoruz ancak o da çok pahalı biliyorsun.

Ayrıca Türkiye’de son 20 yılda kişi başına düşen su miktarı, 4.000 m3 ten 1.519 m3 e gerilemiş durumdadır. 2030 yılına kadar nüfusumuzun 100 milyona çıkacağı ve kişi başına düşen suyun 1.100 m3 ’e düşeceği öngörülmektedir. Türkiye, son hızla su fakiri olma yolunda ilerlemektedir. Bunun yanı sıra, yapılan çalışmalar, küresel iklim değişikliğinin Türkiye’yi kuraklıkla vuracağını öngörmektedir. Küresel iklim değişikliğinden en fazla etkilenecek ülkeler arasında yer alan Türkiye, BM Çevre Programı’nın (UNEP) tahminlerine göre Avrupa’da çölleşmenin ilk önce başlayacağı ülkeler arasındadır. İklim şartlarındaki değişimlere hassas bir enerji türü olan hidroelektrik enerjinin, suyu tükenmek üzere olan Türkiye’de dikkatli bir planlamayla ele alınması gerekir.

Son düzenleme:
Kesilecek ağaçları doğanın kirletilmesini bi kenara bırakıyorum,o nükleer santraller bi sızıntı yaparsa asıl o zaman biz mum gibi yanarız.Bütün dünya(gelişmiş ülkeler daha doğrusu) zararsız ve sürdürülebilir enerji kaynakları peşinde artık.Biz hep geriden gidelim

Cernobil bir deney sonucu meydana geldi.
Etrafimizdaki tum ulkelerde nukleer santral mevcut. Eger onlardada bir sizinti olursa yada patlama bizde olmus kadar hasar verecektir.
Eski teknoloji ile yapilmis olan santraller ile yeni yapilacak olan arasinda buyuk guvenlik farki olacaginada dikkat cekmek isterim.
Bizim gibi disa bagimli ulkelerde buyur santeallere ihtiyac vardir. Almanya ya bakalim neredeyse konya kadar ulke 17 nukleer santrali var.
Japonya ise deprem ulkesi 55 adet nukleer santrali mevcut. Son nukleer olayinda en eski santralde meydana gelmisti.

Kesilecek ağaçları doğanın kirletilmesini bi kenara bırakıyorum,o nükleer santraller bi sızıntı yaparsa asıl o zaman biz mum gibi yanarız.Bütün dünya(gelişmiş ülkeler daha doğrusu) zararsız ve sürdürülebilir enerji kaynakları peşinde artık.Biz hep geriden gidelim

mesela amerika, fransa,almanya ,kanada ,japonyada kaç tane nükleer santral var biliyor musunuz ?

son bir iki cümle daha yazıp çıkacağım. muneciğim geçmiş sayfalarda bir yazı paylaşmıştın devleti ana gibi gören gençlerden bahsetmişsin oldukça da duygusal dı. fakat ben o gençlerin kesinlikle masum olduklarına inanmıyorum. başta masum gibi başlayan olaylar tamamen isyandı. hükümete baş kaldırı , hükümeti düşürmek adına yapılan eylemlerdir. gözleri dönmüş maskeli saldırgan gruplar amaçları buydu yani isyan çıkarmak halkı ayaklandırmak. haberleri doğan grubu medyalarından yada halk tv , ulusal tv gibi bölücü yayın organlarından takip eden halk (özellikle buradaki kişiler) herşeyin nasıl çarpıtıldığını tek taraflı bakıldığını göremiyorlar. sarısülük 'ün arkadaşları ile birlikte polisse nasıl saldırdığını, nasıl linç etmek istediğini seyredin lütfen . polis orada tamamen görevini yapıyor. halkın isyanını bastırıyor. bunu anlamak zor mu. ben insanların nasıl bu kadar gözünün döndüğünü anlamıyorum hala. lütfen hak aramak saçmalıklarıyla olayı masumlaştırmayalım. eyleme katılan herkesin içinde isyan ve yıkımdan başka bir şey yoktu.
görevi başında şehit olan komsiremizin adı geçmezken resmen gözü dönmüş şekilde saldıran polise taş ve molotof atan birisini ardından nasıl öldüğü henüz kesinlik kazanmamış birisini burada sayfalar dolusu yazılması gerçekten çok garip

Paylaşımınız için teşekkürler
yüreğinize sağlık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back