• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Ethem'in diğer fotoğraflarını da tüm basına vereceğim, Askeri kulübede iki ay çalıştı Hakkari Teker Tabur komutanlığı bunları ve videolarını da basına vereceğim! Patronuyla çekilmiş fotoğrafları da var telefonlarını da vereyim 05425325171 işarkadaşından tüm bilgiyi alabilirler. Ethem'in bayrak yakma ile alakası yok! Tüm yanında bulunan arkadaşlarının telefonlarını verebilirim." Ethem'in Ağabeyi...

8n6s.jpg

"Ethem'in diğer fotoğraflarını da tüm basına vereceğim, Askeri kulübede iki ay çalıştı Hakkari Teker Tabur komutanlığı bunları ve videolarını da basına vereceğim! Patronuyla çekilmiş fotoğrafları da var telefonlarını da vereyim 05425325171 işarkadaşından tüm bilgiyi alabilirler. Ethem'in bayrak yakma ile alakası yok! Tüm yanında bulunan arkadaşlarının telefonlarını verebilirim." Ethem'in Ağabeyi...

8n6s.jpg

abisinin şu cümlelerinden sonra yasadışı bir örgüte üye olduğunu söyleyenler ne diyecek çok merak ediyorum?

neyse diyecek birşey yok zaten son derece üzgünüm şu anda...Allah rahmet eylesin..

Ayrıca fotoğrafa dikkatlice bakıldığında, askeri ceketler var. Çuvalları çözemedim ama.
Yarın bu fotoğrafı babama falan göstericem.
TSK'da görevli kuzenime de.
Doğruluğundan emin olmadığınız görüntüleri neden eminmişsiniz gibi paylaşıyorsunuz?

Haklısın Med, lakin Böyle önemli ve hassas bi konuda iyi araştırma yapılmadan paylaşım yapılmaması gerekir.
Ethem'in ailesi konu ile ilgili şöyle bir açıklama yapmış,

"ethem işçi olarak çalıştığı için ve ekmek parası kazanmak için her işe gitmek zorundaydı. hiçbir zaman daimi bir iş bulamadı. bu fotoğraf 2 ay önce hakkari'dye polis karakolunun oraya nöbetçi kuleleri yapmaya gittiklerinde çekilmiştir. farklı fotoğraflar elime geçer geçmez paylaşacağım. bu fotoğrafda yine bu inşaat esnasında çekilmiştir. avukatı kazım bey de bu konuyla ilgili hemen açıklama gerçekleştirecektir".

İlerleyen zamanlarda gerçekleri daha net öğreneceğiz.

Polis kurşunuyla hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün vurulduğu noktada eylem yapanlardan biri eski bir polis olan Pol-Der Başkanı Sıtkı Öner oldu. Öner, 'İktidarın değil halkın polisiyiz' diye yola çıktıkları döneme benzer koşullar yaşandığını söyledi.
Eski Pol-Der Başkanı Öner: Biz halkın polisiydik - Radikal Türkiye

Son düzenleme:
kadesem bırak Allahaşkına.onlar bir şey demesinler artık.dedikleri ile ethemin annesinin yüreğine köz atıyorlar.daha kırkı çıkmadan daha yargılama devam ederken arkasından söylenen dağ oldu.işçi işte.26 yaşında kaynakçıymış.yeri yurdu belli.ailesi tvlerde.telefon bile veriyorlar artık.

Terörist olduğuna inanmak daha kolay tabi.

Karalamak, ölenin ardından iftira atmak daha kolay.

Son düzenleme:
kadesem bırak Allahaşkına.onlar bir şey demesinler artık.dedikleri ile ethemin annesinin yüreğine köz atıyorlar.daha kırkı çıkmadan daha yargılama devam ederken arkasından söylenen dağ oldu.işçi işte.26 yaşında kaynakçıymış.yeri yurdu belli.ailesi tvlerde.telefon bile veriyorlar artık.

bu açıklamalardan sonra hala asılsız yakıştırmalar yapılırsa Allah'a havale diyorum ben.ailesi adına çok üzülüyorum acıları dinmeden bir de bu iftiralarla uğraşıyorlar.

8n6s.jpg

Buna sevindim:)

Askeri bir bölgede 1,5 - 2 ay gibi bir süre çalışmış telefonu belirtilen kişi çalışma arkadaşıdır, bir spor salonu yapımında çalışmışlar fakat paralarını alamadıkları için geri dönmüşler. Bu tür fotoğraf ve videolar ağabeyinin elinde ve yarın hepsini basına vereceğini bildirdi.

Askeri bir bölgede 1,5 - 2 ay gibi bir süre çalışmış telefonu belirtilen kişi çalışma arkadaşıdır, bir spor salonu yapımında çalışmışlar fakat paralarını alamadıkları için geri dönmüşler. Bu tür fotoğraf ve videolar ağabeyinin elinde ve yarın hepsini basına vereceğini bildirdi.

Ok sen bir fotoğraf yanılgısı için özür diliyorsun da, işin aslını astarını araştırmadan, "alın işte elinde tüfek var, orası da dhkp-c terörist kampı zaten" diye fotoğraf paylaşan arkadaş ne yapacak merak ediyorum.

Aynı şekilde o da özür diler umarım.

Ok sen bir fotoğraf yanılgısı için özür diliyorsun da, işin aslını astarını araştırmadan, "alın işte elinde tüfek var, orası da dhkp-c terörist kampı zaten" diye fotoğraf paylaşan arkadaş ne yapacak merak ediyorum.

Aynı şekilde o da özür diler umarım.
umarım canım. çünkü benimkinden farklı bu..ortada suçlanan günahsız bir genç var. ve kendini savunamayan ,vefat etmiş.öldürülmüş.

umarım canım. çünkü benimkinden farklı bu..ortada suçlanan günahsız bir genç var. ve kendini savunamayan ,vefat etmiş.öldürülmüş.

Hem de epey farklı.
Sen bile önemsiz bir yanlışlıktan ötürü özür dilemeyi bildin.

Çok üzülüyorum ya.
Gerçekten böyle karalamalar olduğu sürece bu insanlar daha da yücelecek gözümüzde, üzgünüm:ssz:

Şimdide başbakanımızın evine kadar gelindi...
Başbakanımız Allah yar ve yardımcınız olsun.
Size zarar vermek isteyen marjinal gruplardan sizi korusun. Amin

Merak ediyorum.
Diyelim ki terör örgütüne bağlı idi.
Ölünce... Daha doğrusu bu şekilde ölünce ölümü hak etmiş mi oluyor?
Nedir bu ispat çabası? Daha mı az üzülelim?

O gün bi insan öldü yahu! İnsan!

Merak ediyorum.

O gün bi insan öldü yahu! İnsan!

Öldüren için çok şey fark ediyor canım. Amaç bu olsa gerek. :31:

Merak ediyorum.

O
gün bi insan öldü yahu! İnsan!
bunu benim gibi öyle olmadığını ispatlamaya çalışanlara değil,bu yüzden haketti tarzında mesaj yazanlara söyleyeceksiniz. bizde farkındayız . elbette öylede olsa ölmeyi kimse haketmiyor. ama bunu kullanarak suçsuz bir insanın günahına girildiğinide göstermek yanlış olmamalı.

bunu benim gibi öyle olmadığını ispatlamaya çalışanlara değil,bu yüzden haketti tarzında mesaj yazanlara söyleyeceksiniz. bizde farkındayız . elbette öylede olsa ölmeyi kimse haketmiyor. ama bunu kullanarak suçsuz bir insanın günahına girildiğinide göstermek yanlış olmamalı.

Zaten lafım onlaraydı. (Dün şu resimlerle terör örgütüne bağlı olduğunu söyleyen şahısaydı).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back