"Ethem'in diğer fotoğraflarını da tüm basına vereceğim, Askeri kulübede iki ay çalıştı Hakkari Teker Tabur komutanlığı bunları ve videolarını da basına vereceğim! Patronuyla çekilmiş fotoğrafları da var telefonlarını da vereyim 05425325171 işarkadaşından tüm bilgiyi alabilirler. Ethem'in bayrak yakma ile alakası yok! Tüm yanında bulunan arkadaşlarının telefonlarını verebilirim." Ethem'in Ağabeyi...
Ayrıca fotoğrafa dikkatlice bakıldığında, askeri ceketler var. Çuvalları çözemedim ama.
Yarın bu fotoğrafı babama falan göstericem.
TSK'da görevli kuzenime de.
Doğruluğundan emin olmadığınız görüntüleri neden eminmişsiniz gibi paylaşıyorsunuz?
Terörist olduğuna inanmak daha kolay tabi.
Karalamak, ölenin ardından iftira atmak daha kolay.
kadesem bırak Allahaşkına.onlar bir şey demesinler artık.dedikleri ile ethemin annesinin yüreğine köz atıyorlar.daha kırkı çıkmadan daha yargılama devam ederken arkasından söylenen dağ oldu.işçi işte.26 yaşında kaynakçıymış.yeri yurdu belli.ailesi tvlerde.telefon bile veriyorlar artık.
"Ethem'in diğer fotoğraflarını da tüm basına vereceğim, Askeri kulübede iki ay çalıştı Hakkari Teker Tabur komutanlığı bunları ve videolarını da basına vereceğim! Patronuyla çekilmiş fotoğrafları da var telefonlarını da vereyim 05425325171 işarkadaşından tüm bilgiyi alabilirler. Ethem'in bayrak yakma ile alakası yok! Tüm yanında bulunan arkadaşlarının telefonlarını verebilirim." Ethem'in Ağabeyi...
Askeri bir bölgede 1,5 - 2 ay gibi bir süre çalışmış telefonu belirtilen kişi çalışma arkadaşıdır, bir spor salonu yapımında çalışmışlar fakat paralarını alamadıkları için geri dönmüşler. Bu tür fotoğraf ve videolar ağabeyinin elinde ve yarın hepsini basına vereceğini bildirdi.
umarım canım. çünkü benimkinden farklı bu..ortada suçlanan günahsız bir genç var. ve kendini savunamayan ,vefat etmiş.öldürülmüş.Ok sen bir fotoğraf yanılgısı için özür diliyorsun da, işin aslını astarını araştırmadan, "alın işte elinde tüfek var, orası da dhkp-c terörist kampı zaten" diye fotoğraf paylaşan arkadaş ne yapacak merak ediyorum.
Aynı şekilde o da özür diler umarım.
umarım canım. çünkü benimkinden farklı bu..ortada suçlanan günahsız bir genç var. ve kendini savunamayan ,vefat etmiş.öldürülmüş.
Merak ediyorum.
Diyelim ki terör örgütüne bağlı idi.
Ölünce... Daha doğrusu bu şekilde ölünce ölümü hak etmiş mi oluyor?
Nedir bu ispat çabası? Daha mı az üzülelim?
O gün bi insan öldü yahu! İnsan!
bunu benim gibi öyle olmadığını ispatlamaya çalışanlara değil,bu yüzden haketti tarzında mesaj yazanlara söyleyeceksiniz. bizde farkındayız . elbette öylede olsa ölmeyi kimse haketmiyor. ama bunu kullanarak suçsuz bir insanın günahına girildiğinide göstermek yanlış olmamalı.Merak ediyorum.
Diyelim ki terör örgütüne bağlı idi.
Ölünce... Daha doğrusu bu şekilde ölünce ölümü hak etmiş mi oluyor?
Nedir bu ispat çabası? Daha mı az üzülelim?
O gün bi insan öldü yahu! İnsan!
bunu benim gibi öyle olmadığını ispatlamaya çalışanlara değil,bu yüzden haketti tarzında mesaj yazanlara söyleyeceksiniz. bizde farkındayız . elbette öylede olsa ölmeyi kimse haketmiyor. ama bunu kullanarak suçsuz bir insanın günahına girildiğinide göstermek yanlış olmamalı.
Şimdide başbakanımızın evine kadar gelindi...
Başbakanımız Allah yar ve yardımcınız olsun.
Size zarar vermek isteyen marjinal gruplardan sizi korusun. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?