• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31.05 . 2013 dür .

Bu ethem olduğunu ispatlamaz , o ise dirilmediğini ispatlar ama.

Bu linkte toparlanmış halde tüm deliller var. Görüntülerin dolapdere bayrak yakma ile alakalı olmadığı , tarihin 31 mayıs olduğu çok net açıklanmış delillerle .

Önce olayın olduğuna inanalım .Kameradan şahıs tesbiti zaten bizim işimiz değil , onu da ilgili birimler yapsın .

http://burcingenc.wordpress.com/2013/06/13/ankara-da-turk-bayragi-yakildi-haberi-dogru/

Son düzenleme:
Çok takılıyorum buray.Siyasetten çok anlamam ama prrovakatif haberler çok çıktı.Artık kusuruma bakmazsınız:1:

Son düzenleme:

bayrak yakma olayını da dışında bırakırsak yapılan haberin gerçekliğine dair referansımızı Ethem'in vurulma anındaki görüntülerden alarak haberde yer alan ifadeleri değerlendirebiliriz:

Ethem Sarısülük'ün başından vurulma anı da kamera kayıtlarında yerini aldı. Kalabalık bir grup kaskı elinden alınmış bir çevik kuvvet polisine saldırıyor. Bu sırada grubun elinden kurtulmak isteyen çevik kuvvet polisi silahını çıkarıp havaya ateş etmek zorunda kalıyor.

Silahın namlusu havaya doğru iken göstericiler arasındaki Sarısülük yere yığılıyor.

kaskı elinden alınmış bir polis yok. zira görüntülerde polisin kaskı da copu da mevcuttu. grubun elinden kurtulmak isteyen deniyor oysa gruptan birine tekme attığı görüntüleri de izledik. velev ki grubun arasında kaldı zaten ilk ateşten sonra mesafesi artıyor göstericilerle diğer ateşler ne için açıldı. sondaki ifade ise daha vahim. havaya doğru ateş açtı ise nasıl ola ki Ethem vuruldu ve hiç mermi sekmeden...

neredeyse öldürülen genç suçlu, öldüren ise kahraman ilan edilecek ( ya da çoktan edildi)

dilerim yeri ve göğü ayakta tutan adalet en kısa sürede hükümran olur.

bayrak yakma olayını da dışında bırakırsak yapılan haberin gerçekliğine dair referansımızı Ethem'in vurulma anındaki görüntülerden alarak haberde yer alan ifadeleri değerlendirebiliriz:

Ethem Sarısülük'ün başından vurulma anı da kamera kayıtlarında yerini aldı. Kalabalık bir grup kaskı elinden alınmış bir çevik kuvvet polisine saldırıyor. Bu sırada grubun elinden kurtulmak isteyen çevik kuvvet polisi silahını çıkarıp havaya ateş etmek zorunda kalıyor.

Silahın namlusu havaya doğru iken göstericiler arasındaki Sarısülük yere yığılıyor.

kaskı elinden alınmış bir polis yok. zira görüntülerde polisin kaskı da copu da mevcuttu. grubun elinden kurtulmak isteyen deniyor oysa gruptan birine tekme attığı görüntüleri de izledik. velev ki grubun arasında kaldı zaten ilk ateşten sonra mesafesi artıyor göstericilerle diğer ateşler ne için açıldı. sondaki ifade ise daha vahim. havaya doğru ateş açtı ise nasıl ola ki Ethem vuruldu ve hiç mermi sekmeden...

neredeyse öldürülen genç suçlu, öldüren ise kahraman ilan edilecek ( ya da çoktan edildi)

dilerim yeri ve göğü ayakta tutan adalet en kısa sürede hükümran olur.

kesinlikle katılıyorum sana.. haberiniz varmı bilmiyorum görgü şahitleri bugün tutuklandı malesef. insanları tek tek susturuyorlar. ethemi karalamaya çalışırken diğer ölüleri yaralıları kayıpları unutturuyorlar.

Kızlar bu da benim Gezi Parkı'ndaki evlilik teklifi pankartım ;) Not: Hayat arkadaşım doğumgünümde yaptı bu sürprizini,doğumgünümde aldığım en güzel hediye...

$gezi parkı.jpg

Günlerdir birkaç olumsuzluğa kitlenerek, olayı kişisel hatalara indirgeyerek kitlesel Halk eylemi yok sayılmaktadır. :72: :72: :72:

Bu topikte kaç defa uyarı yaptım sayan oldu mu?
Bende sayamadım ama çoooooooook diyerek sayı kavramından kurtulabilirim fakat sertleşen yorumlarınız yüzünden siz banlanmaktan kaçabilir misiniz ?
Kocaman bir Hayır, siyah kırmızı yeşil olmanıza bakmadan banlarım çünkü yorumlarınıza hiç dikkat etmiyorsunuz artık, sanırım banlanmamanın dayanılmaz hafifliği içindesiniz, saltanatınızın sona erdiğini söylemeye geldim.
Uygunsuz yorumlar yazın, polise hükümete insanlara laf söyleyin ve sonuçlarını hep beraber görelim...

Kızlar bu da benim Gezi Parkı'ndaki evlilik teklifi pankartım ;) Not: Hayat arkadaşım doğumgünümde yaptı bu sürprizini,doğumgünümde aldığım en güzel hediye...

Eki Görüntüle 743679

eşim de bana mezuniyet balomuzda 500 kişinin önünde evlenme teklifi etmişti
ama seninki çok daha özel olmus
ömür boyu mutluluklar :16::16:

kesinlikle katılıyorum sana.. haberiniz varmı bilmiyorum görgü şahitleri bugün tutuklandı malesef. insanları tek tek susturuyorlar. ethemi karalamaya çalışırken diğer ölüleri yaralıları kayıpları unutturuyorlar.

evet maalesef. şaşırmıyoruz bile artık bu haberlere ve şaşırmadıkça adaletsizliği de normalleştirmeye başlıyoruz. belki de istenen tam olarak budur. müezzinin izne ayrılması, sesi çıkan sanatçıların susturulması ve açıkça hedef gösterilmesi, kitlelerin sistematik biçimde aşağılanması ve olayların uzağındaki kişilere farklı lanse edilmeleri, göz göre göre söylenen yalanlar, yalanlar ortaya çıkınca kimsenin çıkıp da özür dahi dilememesi, ölenlerin suçlu olduğunun kanıtlanması için harcanan çabalar vs.

sükutun ikrar ve tasdikten geldiği bir yerde sessiz kalmak mümkün değil. unutmamak, unutturmamak, anlamasalar da inadına sabırla, hakarete varmadan, küfre sapmadan anlatmak da sanırım bizim boynumuzun borcudur.

Gandhi'nin çok sevdiğim bir sözü vardır: Önce seni görmezden gelirler , sonra alay ederler , sonra seninle savaşırlar, sonra sen kazanırsın... !

görmezden gelindi, birkaç çapulcu denerek alay edilip küçümsendi de şimdi savaş zamanı sanırım tek taraflı yürütülen bir karalama kampanyası olsa da, ama sonunda umarım adalet kazanacaktır. yeter ki itidalimizi koruyalım. insanın sadece insan olarak bir kıymeti olduğunu kavrayıp kendimiz için istediğimiz adaleti ve özgürlüğü herkes için isteyelim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back