Aslında bu bir soru ise bana göre cevabı içinde saklı munecim.
Ethem Sarısülük sembolleştirilmeye çalışılıyor ama ne yazık ki bu da görülmüyor.
Hakkında çıkan haberlerle ilgili yorum yapmayacağım . Herkes inandığı nokta kadar düşünür.
İkinci işaretlediğim yerle ilgili de , peki mune ne yapılsaydı ; olağanüstü hal ilan edilip , asker kontrolü eline alsaydı ve sokağa çıkma yasağı mı ilan edilseydi. İhtilal döneminde öyle bakkala ekmek almaya çıkamazdı insanlar , öyle olsa idi de , sokakta polisle çatışanlara rahat rahat müdahale edilebilse miydi ?
Bakınız , burada çokça savunulan bir kadın vardı .Meşhur ağaca yaslanmış etrafındakilere ültimatom dağıtan beyaz atletli kadın .
O kadının rus ajanı olduğu söylentilerine , siz hiç meydana geldiniz mi , oranın havasını soludunuz mu ? o kadın gibi niceleri grupları yardım için organize ediyordu , nereden gidip nereye sığınabilirler diye koordine veriyordu , denildi.
Evet kadın rus ajanı falan çıkmadı .
Kimliği deşifre edildi ve bugün gezi park provakatörleri arasında arananlar listesinde , bağlantısı yine DHKP-C !!! Arayınız, araştırınız , Ceren Arzu O.
Gezi Parkı ruhu denilip duruldu her vakit , bizim onlarla bağlantımız yok denildi , eyvallah .
Bu sokakları mesken tutmayı , yakıp yıkmayı , ülkeyi bölmeyi , kaostan nemalanmayı ..adet ve amaç edinmiş insanlar , 3 değil 5 değil , mahşeri kalabalığın içinde nasıl ve ne şekilde bastırılacaklardı ???
Eylemimiz hiç bir provakasyona alet değildir , polis müdahalesini kessin . Eeee hiç düşünmüyor musunuz polis müdahalesini kestiği anda bu gözü dönmüşlerin daha neler yapacağını ?
Geçen gün karanfil bırakma eylemi yapıldı , eylem akşam dağılmadı , slogan atmaktan kolay ne var ? Toma gidene kadar buradayız !
Toma gidebilir mi yahu ?
Sen sanıyor musunuz ki dünya senin ve eyleminin etrafında dönüyor ? Sen çekil dedin polis çekilsin , ne o karanfil bırakacağız !
Etrafında dönenleri sen görmüyor olabilirsin ama o polis ve o devlet görüyor hattı zatında görmek zorunda .Çünkü seninde , benimde , vatanın her karışınında güvenliğinden sorumlu!
Ha şimdi denilmesin ki , güldürme beni ausencia , benim güvenliğimden sorumlu devlet nasıl bana zarar verir ?
Tablonun bütününe bak ! Herşey senin ayak bastığın m2 den ibaret değil!
Çok mu zordu eylemi sona erdirmek ?
Çok mu zordu dönen kirli dolapları görmek ?
Çok mu zordu sona erdirmesen bile ertelemek ?
Ben davamda haklıyım kardeş ama bu iş çığrından çıktı , adamlar elleri sopalı , taşlı , hatta kimisi silahlı terör estiriyor sokakta ...Ben ne için sokaktayım ? Daha iyi bir Türkiye için (!)
Ne büyük ironi , buna mahal vermek .
Ve muhatabım burada değil ama Başbakana da sesleneyim , sonra yanlı olmak yaftası , kör olmak yaftası yapıtırılıveriyor hemen .Oysa ben muhatabıma ona ulaşabilceğim mercilerden sesimi duyurmaya çalışmıştım .
Çok mu zordu diyorum Erdoğan a bu kirli oyunlar başladığında , çocuklar diye seslenmek ? Çocuklar olay bildiğiniz gibi değil , bırakın bu pislikleri temizleyelim , siz davanızı unutmayın ama koyun kenara , söz size konuşacağız demek ?
Daha çok isim açıklanacak , daha çok eylemin kara yüzü çıkacak meydana .Bu ülkede bazı şeyler yavaş ilerliyor ne yazık ki.
Anında cevap yapıştırılamıyor.
Bazı şeylerde gizli kalmak zorunda , öyle bize de açıklayın dediğin de açıklayamaz devlet .
Hani hep bu kadar şey görülmüyor mu deniliyordu ya ? Başbakana toz kondurmadan mesaj yazanlara , aç gözünü deniliyordu ya ?
Benim haddim değil kimseye göz açtırmak ama isterim ki , az bir sukut ile beklensin bir vakit , ağzımızdan pişman olacağımız savunmalar ve sahiplenmeler çıkmadan .
Merhaba
Kanal D az sonra gelecek sahneyi(Evim Şahane) izler misiniz ?
Keyifli okumalar canımTopiği yeni okumaya baslasım bugün,işyerinde cay molası verirken bakayım dedim
röportajı okuycam keyifli keyifli
ne harika bir kadındır Muazzez hanım
Allah gani gani ömür versin kendine
paylasım için tesekkürler canım
Merhaba
Ausencia,
konuyu takip eden biri olarak benim herhangi bir parti sempatizanı olmadığımı bilirsin, arada yapılan hataları kendimce yorumlarım o kadar, bence gezi parkı eylemini iyi yönetemedi hükümet, bak sende yazmışsın baştan çapulcular demek yerine gençler evlatlar denseydi farklı olur muydu? Olurdu, bırak sonradan olanları taa en başa parkta çadır kurulduğu anlara dönelim beraber, hani daha şafak vakti operasyonu olmadan gazlar tazyikli sulardan öncesine dönelim, o gençler amaçları saftı veya değildi hangisine inanmak isterseniz, işte o gençler çadır kurup eylem yaptıklarında başbakanda değil, hükümet kanadından bir yetkili tatlı bir açıklama yapsaydı, başbakan hah gezi parkında 3-5 çapulcu eylem yapıyormuş gibi bir söylem yerine evlatlar gençler hassasiyetini anlıyorum deseydi farklı olur muydu? Emin ol olurdu, çünkü daha o gençler gazın tadını almamıştı, çadırları yakılmamış, tazyikli suyun altında sırılsıklam olmamıştı, sabaha karşı panikle çıkmamışlardı çadırlarından, park duvarı üstlerine yıkılmamıştı, evet bdpli milletvekili dozer önüne siper oldu, denildi ki destekleyen belli, emin ol akıllıca atılan bir adımla herşey leyhe dönerdi.
Devlet yönetmek ev yönetmeye benzemez belki, belki ben siyasetçi mantığına zekasına sahip değilim, belki olanları göremiyorum, bilmiyorum ama gençlere hitabı iyi bilirim, tek bir kelime yumuşacık yapar kalpleri, tek bir sözcük ikna eder, gençler devlete ana gibi bakar Ausencia, göğsüne başını dayadığı, saçlarını okşayan anası gibidir, ben ergen anasıyım Ausencia, ergen bir gence parmak sallarsan zıtlaşır, kucak açarsan sevgisini sonuna kadar göstermek için çabalar, tek bir sözle o çocuklar ortalıktan çekilirdi, provoke edenler, dış güçler, bu eylemden nemalanmak isteyenler dıpdızlak ortada kalırdı.
O zaman tutuklayacak mısın, yargılayacak mısın gereken hukuki prosedürü yapardın, dedim ya ben devlet yönetmekten anlamam ev yönetimi üzerine ihtisasım ama o çocuklar evin içindeki çocuklardı, dış güç değillerdi, soba kenarına sıralanmış kestane kebap bekleyen çocuklardı, evin dışına çıktıklarında onları eve sokmayı becerebilirdik.
Merhaba
ayy çok ağladım yaa nasıl sevap kazandılar ya tüylerim diken diken oldu.. o kapı neydi öyle yaa.. Allahım bütün şehit ailelerine sabırlar versin..
Ausencia,
konuyu takip eden biri olarak benim herhangi bir parti sempatizanı olmadığımı bilirsin, arada yapılan hataları kendimce yorumlarım o kadar, bence gezi parkı eylemini iyi yönetemedi hükümet, bak sende yazmışsın baştan çapulcular demek yerine gençler evlatlar denseydi farklı olur muydu? Olurdu, bırak sonradan olanları taa en başa parkta çadır kurulduğu anlara dönelim beraber, hani daha şafak vakti operasyonu olmadan gazlar tazyikli sulardan öncesine dönelim, o gençler amaçları saftı veya değildi hangisine inanmak isterseniz, işte o gençler çadır kurup eylem yaptıklarında başbakanda değil, hükümet kanadından bir yetkili tatlı bir açıklama yapsaydı, başbakan hah gezi parkında 3-5 çapulcu eylem yapıyormuş gibi bir söylem yerine evlatlar gençler hassasiyetini anlıyorum deseydi farklı olur muydu? Emin ol olurdu, çünkü daha o gençler gazın tadını almamıştı, çadırları yakılmamış, tazyikli suyun altında sırılsıklam olmamıştı, sabaha karşı panikle çıkmamışlardı çadırlarından, park duvarı üstlerine yıkılmamıştı, evet bdpli milletvekili dozer önüne siper oldu, denildi ki destekleyen belli, emin ol akıllıca atılan bir adımla herşey leyhe dönerdi.
Devlet yönetmek ev yönetmeye benzemez belki, belki ben siyasetçi mantığına zekasına sahip değilim, belki olanları göremiyorum, bilmiyorum ama gençlere hitabı iyi bilirim, tek bir kelime yumuşacık yapar kalpleri, tek bir sözcük ikna eder, gençler devlete ana gibi bakar Ausencia, göğsüne başını dayadığı, saçlarını okşayan anası gibidir, ben ergen anasıyım Ausencia, ergen bir gence parmak sallarsan zıtlaşır, kucak açarsan sevgisini sonuna kadar göstermek için çabalar, tek bir sözle o çocuklar ortalıktan çekilirdi, provoke edenler, dış güçler, bu eylemden nemalanmak isteyenler dıpdızlak ortada kalırdı.
O zaman tutuklayacak mısın, yargılayacak mısın gereken hukuki prosedürü yapardın, dedim ya ben devlet yönetmekten anlamam ev yönetimi üzerine ihtisasım ama o çocuklar evin içindeki çocuklardı, dış güç değillerdi, soba kenarına sıralanmış kestane kebap bekleyen çocuklardı, evin dışına çıktıklarında onları eve sokmayı becerebilirdik.
İçim dışıma çıktı ağlamaktan Şehidim Görkem Taş ruhun şad olsun
abla sende mi izledin programı,hala içim bi garip benim..o ailesi nasıl perişan oldu öyle,Allah'ım hiç bitmeyecek bir acı bu..
Normalde sürekli seyretmem ama açtım baktım, yer bildik tanıdık olunca dikkatimi çekti sonra şehidi gördüm, yıllar önce yapılan cenaze törenini biliyorum çünkü, mahfoldum ya, şimdi bunları seyret, ana babanın gözyaşını gör, babanın acıdan üst üste kalp krizi geçirdiğini, annenin oğlundan sonra tansiyon ve şeker hastası olduğu öğren ve ya sabır çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?