Eki Görüntüle 743488
ethem sarısülük'ün dhkp-c terörist kampındaki fotoğrafı.
canım bazılarımıza göre geçmeseymiş olur yada kurunun yanında yaşta yanar derler. okuduğumdan çıkardığım bu bazı mesajlardan. bakalım o geçen eşleri,babaları ,kardeşleri olsa ee polis napsaydı derlermi. ,
hiiç sanmıyorum
Andımız birilerine neden bu kadar batıyor? Türküm demek, ne mutlu türküm diyene diye bağırmak neden hata olarak görülüyor?
Eki Görüntüle 743488
ethem sarısülük'ün dhkp-c terörist kampındaki fotoğrafı.
Derler, bu kadar savunmanın ardından demeleri lazım. Bir ana baba evladı yerlerde sürüklenerek darp edilirken, çeşitli uzuvlarını kaybederken "oh iyi olmuş" diyen bir zihniyetin, Aynı şey kendi yakınlarının başına geldiği zaman da demesi lazım. Demeliler oky'm anladın mı demeleri lazım, bu kadar vicdan dışı bir muhasebeleri var ise kendileri için de öyle olmalılar !
Polis sokakta bir vatandaşı darp ediyor , yerlerde sürüklüyor ise bu suçtur.
Örneği genişletsek bu adamın polise hakaret ettiğini varsaysak bile bu polisin suçudur . Görüntüler var ise , bu polisler hakkında soruşturma açılmalıdır.
Bu başlık altında zaman zaman akla kara , sapla saman , elma ile armut ısrarla neden birmiş gibi gösterilme çabasında bende buna anlam veremiyorum , okuduklarımından bunu anlıyor ama anlam veremiyorum.
Bu fotografi buraya koyma amaciniz nedir? Ethem'I olduren polisi aklamak mi? Bize bu resimle ne anlatmak istiyorsunuz? Orada dhkp c ile ilgili hicbi sey yokken polis bir kisiyi oldurdu. Olen dhkp c liymis zaten uzulmeyin mi demek istiyorsunuz? Yoksa olenin dhkp cli oldugunu bildigi icin mi oldurdu kahraman polisimiz ?
Sanki bi catisma vardi da Ethemi polis terorist diyerek oldurdu.
O polis katildir vicdansizdir yalancidir. Ama sizin yaptiginiz paylasimlari gordukce vicdan konusunda katil polisten asagi kalir yaniniz yok. Yaziklar olsun.
Ausencia... Neden sadece polis mevzu olduğunda akla kara, sapla saman isyanı???
Polis provakatörleri nasıl seçsin o hengamede diyorsun ya, ben nereden seçeyim
bir sürü hukuksuz uygulama yapan polisin içinde iyisini???
Dün ya da daha önceki gün, Ayşe Arman bir röportaj yapmıştı. Babası yoldan geçerken
gazdan etkilenen, ulaşım araçları durdurulduğu için yürüyerek eve ulaşmaya çalışan bir
kız vermişti röportajı. Bu yaşadıkları kalp krizini tetiklemişti... Şimdi o kız akla karayı
o acı içinde nasıl ayırır??
Polisin korkuyla ölümüne yol açtığı biri var ortada, meşru müdafaa bile olabilir ama
ifadesinde 'yalan' olduğu görüntülerle ispatlanan biri için tutuksuz yargılama yolu
seçildi. Merhumu simge yapma çabasına!!! bu da destek olmadı mı??
Kitle davranışını nizami ölçülerde görme isteğini de ben anlayamıyorum. Dertleri
var, dile getiriyorlar. Tek sıra halinde meydana inen, dert ifade eden bir güruh
hayal ediliyor galiba...
Dilekçelerle, elektronik postalarla, imza kampanyaları ile ben ulaşmaya çalıştım
daha önce iktidar veya muhalefet yetkililerine ama her yer kapı duvar... Tek
yolum protesto hakkımı kullanmak, onu da sabote edenler yüzünden elimden
alıp, illegal bir iş yapıyormuşum gibi sürekli vurgulayıp beni dinlemeye yanaşmayanların
inisiyatifine bırakırsam, sadece sandıkta 1 oy temsili ile ne yapabilirim??? Sendikalaşmam
mümkün olmuyor, çünkü sendikalaşmaya kriter getirildi. Dernek faaliyetim ciddiye
alınmadı şimdiye kadar, bir defa bile. Kendimi temsil için vekil mi olmalıyım ??
Ausencia... Neden sadece polis mevzu olduğunda akla kara, sapla saman isyanı???
Polis provakatörleri nasıl seçsin o hengamede diyorsun ya, ben nereden seçeyim
bir sürü hukuksuz uygulama yapan polisin içinde iyisini???
Dün ya da daha önceki gün, Ayşe Arman bir röportaj yapmıştı. Babası yoldan geçerken
gazdan etkilenen, ulaşım araçları durdurulduğu için yürüyerek eve ulaşmaya çalışan bir
kız vermişti röportajı. Bu yaşadıkları kalp krizini tetiklemişti... Şimdi o kız akla karayı
o acı içinde nasıl ayırır??
Polisin korkuyla ölümüne yol açtığı biri var ortada, meşru müdafaa bile olabilir ama
ifadesinde 'yalan' olduğu görüntülerle ispatlanan biri için tutuksuz yargılama yolu
seçildi. Merhumu simge yapma çabasına!!! bu da destek olmadı mı??
Kitle davranışını nizami ölçülerde görme isteğini de ben anlayamıyorum. Dertleri
var, dile getiriyorlar. Tek sıra halinde meydana inen, dert ifade eden bir güruh
hayal ediliyor galiba...
Dilekçelerle, elektronik postalarla, imza kampanyaları ile ben ulaşmaya çalıştım
daha önce iktidar veya muhalefet yetkililerine ama her yer kapı duvar... Tek
yolum protesto hakkımı kullanmak, onu da sabote edenler yüzünden elimden
alıp, illegal bir iş yapıyormuşum gibi sürekli vurgulayıp beni dinlemeye yanaşmayanların
inisiyatifine bırakırsam, sadece sandıkta 1 oy temsili ile ne yapabilirim??? Sendikalaşmam
mümkün olmuyor, çünkü sendikalaşmaya kriter getirildi. Dernek faaliyetim ciddiye
alınmadı şimdiye kadar, bir defa bile. Kendimi temsil için vekil mi olmalıyım ??
Ethemi vuran polis de çok genç çok tecrübesizpanikle koşuşu gözümün önünde ,yazık bence 2.gencin de hayat karardı ayrıca polisin adının resminin sayfa sayfa paylaşılıp hedef gösterilmesini hoş karşılamıyorum k.k.dan bahsetmiyorum face de linç girişimi var
ve bu olayların bu raddeye gelmesinin tek sorumlusu başbakanım
Öldürülen bu insanın terörist olduğunu kanıtlamaya çalışacağınıza, cizrede pkk tarafından kurulan polis teşkilatına çevirin gözlerinizi.
Teröristle masaya oturan iktidarın neden bu konuda suspus olduğunu sorgulayın!
Ethemi vuran polis de çok genç çok tecrübesizpanikle koşuşu gözümün önünde ,yazık bence 2.gencin de hayatı karardı ayrıca polisin adının resminin sayfa sayfa paylaşılıp hedef gösterilmesini hoş karşılamıyorum k.k.dan bahsetmiyorum face de linç girişimi var
ve bu olayların bu raddeye gelmesinin tek sorumlusu başbakanım
Güya çözüm sürecinde silah bırakıp vatanı terkeden pislik sürüsünün ikiyaka dağlarında komutanlarımızı taşıyan helikoptere neden ateş açtıklarını açıklayın ? Ateş ırak tarafından değil, topraklarımız içinden edildi ??????????????
yaaa işte açıklanamaz kimse açıklayamaz...tuncelideki kaçırma olayını açıklayın bayram yaptınız aha da gidiyorlar terör bitti diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?