• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu millet "tek" çilikten, bayrağından, dilinden, vatanından mı vazgeçecek yoksa resmen sevri aratmayan bu raporun sahiplerinden mi göreceğiz.

Dağdakileri şehre indirdi de, bu istekler yerine gelirse şehirdek halk dağa çıkacak haberi yok.
Yeter be.
Bu millet bu kadar hakareti işgal kuvvetlerinden bile görmedi.

Kötü senaryo yazıyorduk değil mi bizler?
İktidara oy veren arkadaşlardan biri çıksın da yorumlasın bir zahmet şu raporu.

Simdi size Gezi Parki taleplerini siraliyorum:

- Gezi Parkı, Park olarak kalmalıdır. Taksim Gezi Parkına Topçu Kışlası adı altında ya da başka herhangi bir yapılaşma olmayacağına, projenin iptal edildiğine dair resmi bir açıklamanın yapılmasını,

- Atatürk Kültür Merkezinin yıkılmasına ilişkin girişimlerin durdurulmasını,

- Taksim Gezi Parkı’ndaki yıkıma karşı direnişten başlayarak halkın en temel demokratik hak kullanımını engelleyen, şiddetle bastırma emrini veren, bu emri uygulatan ve uygulayan, binlerce, insanın yaralanmasına, Mehmet Ayvalıtaş ve Abdullah Cömert adlı iki yurttaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan sorumlular, başta İstanbul, Ankara , Hatay Valileri ve Emniyet Müdürleri olmak üzere tüm sorumluların görevden alınmasını,

- Gaz bombası ve benzeri materyallerin kullanılmasının yasaklanmasını,

- Ülkenin dört bir yanında direnişe katıldığı için gözaltına alınan yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını, haklarında hiçbir soruşturma açılmayacağına ilişkin açıklama yapılmasını,

- 1 Mayıs alanı olan Taksim ve Kızılay başta olmak üzere Türkiye’deki tüm meydanlarımızda, kamusal alanlarımızda toplantı, gösteri, eylem yasaklarına ve fiili engellemelere son verilmesini; ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını

TALEP EDİYORUZ.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerine yönelik tepkisini Taksim Platformu’nun talepleri üzerinden sürdürerek, “Ayaklar ne zamandan beri baş olmaya başladı” dedi.

Simdi önüne sunulan rapora da ayni yorumu yapabilecek mi bakalim?

Not: Yanlis anlasilmasin, ayaklar bas oldu lafini kimse hak etmiyor elbette. Ben sadece GÜRLEYIP ESMELERI KIME MILLET GÖRSÜN ISTIYORUM.

Son düzenleme:
Otel lobilerinde görüştüklerin insanlardan bu kadar şey ogrendilerse meger.

Cok üzgünüm atamın kemikleri sızlıyordur.

Ben kaçıyorum kızlar yeterince doldum bu akşam...
En kısa zamanda bu rapora bir cevap gelmesini diliyorum ve tokat misali bir cevap olmasını umuyorum...
Bu öyle böyle bir mesele değil sabır sabır sabır bir yere kadar...

Kizlar alakasiz Ama gecmisi okurken merak ettim Su 2. uyelik Ile ilgili fikirlerinizi benim de kulagima soyler misiniz ? Lutfennnnnnn

Raporu okudum, tüylerim dikan dikaan oldu:83:
Akillerin sunduğu bu raporda işin özeti arkadaşlar,
İki artı iki eşittir BEŞ

Ah be tarim okudum 1 gün kalmış, hemencik geçsin de dön:5:

Miamor da yakın zamanda gelir sanırım, ceza puanı düşüktü.

Eksikliğiniz hissediliyor:50:

Bir de karalamak yerine isin bu güzel yanlarini görseler ya. Mitinglerinde camide icki ictiler yerine, sokak cocuklarina yardim ettiler, tinerciye destek oldular, cocuklar icin atölye kurdular, kütüphane olusturdular. Karni ac olanlar doydu, tok olanlar yemek tasidi deseler ya. Yok ama demezler; elestirmek, camur atmak, iftira atmak varken neden bahsetsinler güzelliklerden?

başka türlü yapamazlar onlarla besleniyorlar çünkü...yazıktır yahu insanlar canlarıyla uğraşıyorlar, cami müezzini hala ısrarla camide içki içilmedi diyor ... o kadar pisliğe bulanmışlar ki ...

ama böyle gitmez öyle güzel bir nesil gelmiş ki arkamızdan.. apolitik ama dibine kadar fikir dolu, dibine kadar hümanist, zeki, ne istediğini bilen...hiçbir ideolojiye körü körüne bağlanmayan, sadece hak, adalet, kardeşlik isteyen, kimseyi hiç bir fikiri düşman görmeyen...bu gençler elbet büyüyecek herşeye rağmen bunu düşünmek bile mutlu edebiliyor insanı...

ben çok umutsuz değilim...daha da kötü olsun diyorum bazen, daha da kötü olsun ki insanlar gerçek yüzlerini görebilsin...

nasıl bir intikammış bu yahu..ne çok dokunmuş cumhuriyet birilerine...milli mücadele döneminde ingilizle onunla bununla işbirliği yapan kürt, memleketi içten içe çürüten cemaat, tarikat, şeyh molla bir olmuş zevkle cumhuriyetten intikam alıyor...ama yedirmezler...

bu arada amma pamuk ipliğine bağlıymış ülkem ekonomisi....

brezilya içinde yazdınız çizdiniz, adamlara da dış mihrak masalını yazdınız, bakın ne oldu başbakan çıkıp "gençlerle gurur duyuyorum" dedi, polisi müdahaleyi reddetti,

unutmayınız olaylar hiç bir taşkınlığı olmayan insanların üzerine tazkiyli su ve gaz bombası ile saldırmasıyla patlak verdi...bunlar bi kenara bırakıldı yalnızca "vandallar ( dillere dolanan yeni kelime bundan sonra anlamını bile bilmeden kullanan tonla insan olacak) provakatörler, kışkırtıcılar" lisanıyla konuşuluyor şimdi ( pek de şaşırtıcı değil, çok kışkırtıcı ama görebilen sen ben) ...olayların bu boyuta gelmesine sebep tek bir kişidir...

ben de çoook uzun, bazen dağınık (şimdi olduğu gibi) yazarım, çok da yazasım var aslında ama..................

HaberTürk'te Akil insanları dinlediğim kadarıyla,
Türkiye'deki Kürt vatandaşların da temel talebi
Bölünmeden, ötekileştirilmeden, tek Vatan,
tek Bayrak, özgürlük ve demokrasi. :72: :72: :72:

$ethemsarisulu.jpg
ethem sarısülük'ün dhkp-c terörist kampındaki fotoğrafı.

Ölen birinin şu örgüte bu örgüte üye olduğu söyleniyor ya (araştırıyorum son bir kaç güne ait bilgi geliyor önüme)
Şimdi bunu kanıtlayınca son günlerde yaşanılanlar normelleşiyor mu?
İnsanları hedef alan biber gazını masumluyor mu?
Ya da köşeler de bulduklarına ver copu,ver çivili sopayı, ver tekmeyi normalleştiriyor mu?
Bir çok insan normal hayatına devam ederken yediği gazı, şiddeti normalleştiriyor mu?
Ve Ethem`i vuran polisin ateş etmeden önce böyle bir örgüte üye olduğunu biliyormuş da vurmuş?
Diyelim ki Ethem haketti(!) yasadışı örgüt üyesiymiş, peki polis bunu bilerek mi ateş etmiş de şimdi şu örgütteymiş diyoruz.
Peki Abdullah Cömert yada Mehmet Ayvalıtaş hangi örtüttenmiş?
Bunu da bilseydik de birilerine hak verseydik.
Onca tek gözünü kaybedenler, yoğun bakımda olanlar hangi örgüttenmiş bunu da açıklayın da ben de rahat edeyim.

Alınteri işçi dergisine üye bir ostim işçisi nasıl olur da dhkp-c üyesi olur aklınız mantığınız alıyor mu sizin?

Burası askeri nöbet yeri olamaz mı?

Rahat bırakın adamın ölüsünü, ayıptır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back