- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
dün bu topikte öcalana af konusu gündeme gelmişti tepkimizi ortaya koymuştuk, bugün akil insanlar heyeti başbakanla görüştü ve rapor sundu..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar final toplantısı gerçekleştirildi. Saat 14.00 sıralarında başlayıp 17.30 sıralarında sona eren toplantıda Akil İnsanlar heyetleri Başbakan Erdoğan'a raporlarını sundu.
raporlara baktım ve bazı maddeler karşısında dondum kaldım,kötü bir şaka gibi!
bence lütfen herkes incelesin bu maddeleri.
kanun olduktan sonra ses çıkarsak ne fayda? maddeleri okumadınız galiba,öcalana özgürlük vb.. cümlelerinin geçmesi bile büyük bir talihsizliktir..
Sabiha Gökçen'le ne alıp veremedikleri varmış ki?-Cadde, okul, havaalanı gibi yerlerde İnönü, Fevzi Çakmak, Abdullah Alpdoğan, Sabiha Gökçen gibi isimlendirmelerin terk edilmesi
Maddeleri çoktan okudum da şaşırmadım ki.Çünkü sonuçta bunların söyleneceğini biliyordum.Bu adamların ne söyleyeceği baştan belliydi yani.Kimse bu ülkede bebek katilini serbest bırakamaz o yüzden telaşa mahal yok
Maddeleri çoktan okudum da şaşırmadım ki.Çünkü sonuçta bunların söyleneceğini biliyordum.Bu adamların ne söyleyeceği baştan belliydi yani.Kimse bu ülkede bebek katilini serbest bırakamaz o yüzden telaşa mahal yok
Sabiha Gökçen'le ne alıp veremedikleri varmış ki?
Başbakan Erdoğan'ın Akil İnsanlar heyetleri ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdiği toplantıda İç Anadolu Bölgesi Grubu Üyesi Celalettin Can'ın Gezi Parkı olaylarına değinmesi üzerine, Erdoğan'ın 'Lütfen Gezi Parkı olayını buraya taşımayın, o başka bir şey, bu başka bir şey' dediği öğrenildi
bi gezicilerin dilini konuşamadı
bu konuda cumhurbaşkanının ve başbakanın söylemlerini çokkk merak ediyorum
sessizlik var çıt yok
Başbakan Erdoğan'ın Akil İnsanlar heyetleri ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdiği toplantıda İç Anadolu Bölgesi Grubu Üyesi Celalettin Can'ın Gezi Parkı olaylarına değinmesi üzerine, Erdoğan'ın 'Lütfen Gezi Parkı olayını buraya taşımayın, o başka bir şey, bu başka bir şey' dediği öğrenildi
Nasil olur?
Her gittigi yerde konusuyordu oysa, o baska bu baskasi olmadi hic.
Neden acaba?
Gezi Parki olaylarina tepkili olduklari icin katilmayan 4 akil insandan dolayi olmasin?
Gezi Parki demokrasi özgürlük Kürtler....Böyle bir celisiyor sanki cok feci :)
bi gezicilerin dilini konuşamadı
Olur mu?
Geziciler teröristti.
Geziye destek veren Kürtler de öyle
Ama bu Kürtce konustugu Kürtler baska Kürtler
dua ediyorum bu raporu destekler onay verir bir tarzda cümleler kurmaz hatta ima dahi etmez..
günlerdir meydandakiler için yaptığı yakıştırmalar asla geri adım atmayan bir duruş sergilerken dış güçler oyuna geliyorsunuz derken bak iç güçler ne oyunlar peşinde... eylemciler en uç nokta olarak istifasını istedi sadece protesto etti ve aldıkları karşılık belli şimdi bu raporda istenenler ortada göstersin sert üslubunu tam zamanıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?