• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:4:
eylemin sebebi ne olursa olsun eğer bir eylem artık demokratik bir eylemden çok spekülasyonlara malzeme oluyor ve ülkene zarar veriyorsa ve sen ülken için bu eylemde olduğunu ,milletini .türkiyeyi sevdiğini söylüyorsan durup düşüneceksin arkadaşım.yani bir türk evladının yapması gereken bence budur

Bakin cok farkli bir sey soruyorum ben. Diyorum ki, ortada demokratik olmayan birseyler olsa bile, bazi taleplere
yukaridan bakmak mi gerekir? Reddetmek, gormezden gelmek mi gerekir? Bu arada disaridan takip etmekte ve
yazmakta zorlaniyorum, affola arkadaslar....

:4:

Bakin cok farkli bir sey soruyorum ben. Diyorum ki, ortada demokratik olmayan birseyler olsa bile, bazi taleplere
yukaridan bakmak mi gerekir? Reddetmek, gormezden gelmek mi gerekir? Bu arada disaridan takip etmekte ve
yazmakta zorlaniyorum, affola arkadaslar....

HİÇBİR şeyin görmezden gelindiğini düşünmüyorum.Kastınz hükümetse herkes göreceğini gördü.Tepkisiz kalmaları yada isteklere cevap vermemelerine bişey diyemem çünkü hükümetle bağlantm yok.Bu eylemlerin devamının hükümetin tavrını değiştireceğini düşünmek ise gerçekten komik bir durum.Vatandaş olarak milletim adına ne iyiyse benim için doğru odur.ve şuan olan şey bu eylemlerin benm ülkeme maddi manada ve prestij olarak büyük zarar verdiğidir ki zaten o eyleme katılanlar arasında amacı bu olanlar istediğini almanın,ödevini yerine getirmenin mutluluğu içindeler.Kısacası kimse AKP ye zzarar wermiyorr. AKP bugün war YARIN YOK.Zarar TÜRKİYE YE .Bilmem anlatabildim miii ???

O değil de İngiliz,Rus bilmemne ajanlarının oraya eyleme keklik gibi avlanmaya gideceğine inanan var mı gerçekten?

Zekeriya Beyaz
Acı ama gerçek
Türkiye'yi satıyorlar.
Acı gerçekleri söylemek de yazmak da zordur. Çünkü acı gerçekleri öğrenmek de tekrarlamak da insanın içini acıtır yüreğini yakar.

Ama acı gerçekler her ne kadar gizlense de görmezden gelinse de birgün bütün gerçekliği ile ortaya çıkarlar. Ve de insanın içini daha çok acıtırlar daha çok yüreğini yakarlar.

İşte elinizdeki kitap size böyle bir acı gerçeği haykırıyor Türkiye'yi satıyorlar diye var gücü ile haykınyor ve feryat ediyor.

Uyanın ey Türk Milleti,
Türkiye'yi satıyorlar,
Görmedik böyle zilleti,
Türkiye'yi satıyorlar,

$1001640_3183717728021_829427598_n.jpg
:27::27:doğru valla eyleme katılan erkekler gözüme daha bi hoş görünmeye başladı benim de:27:

Hiçbirşey yapamamanın acısı çörekleniyor içime, kerkük ve doğutürkistan kan ağlıyor :43:

Yok canım ne münasebet kedidir onlar kedi.pehh
Hanımefendi merak etmeyin orada gerçek halktan çok provokatör ajan vs olsaydı bu müdahaleler asla bu kadar şiddetli olmazdı.Onlara hiçbirşey yapılmazdı.Günler önce Taksim meydanında gördük silahsız halka tazyikli suyla taklalar attıran polis 5 tane molotofçuyu dağıtamadı.Ben evdeki duş başlığım bile onların provokatörlere sıktığından daha tazyikli su akıtıyor çünkü.Orada insanlara allah yarattı demeden vuruyorlarsa bilin ki oradaki gerçek halktır.

Geçen akşam, Maçka Demokrasi Parkı'ndaki halk forumunda 3.000 kişi kadar toplanmıştı, değişik meslek gruplarından çeşitli konuşmacılar konuşuyordu, orada söylenenlere biz de kulak kabartalım dedik, katılımcılar arasında 3-4 tinerci çocuk vardı, bir ara tinercilerden biri ayağa kalkıp söz istedi; "Ben de konuşabilir miyim?", "Tabii," dedi forumu yöneten kişi, tinerci çocuk gözyaşları içinde, "Benim annem babam yok, öldüler, yok benim annem babam," dedi yutkunarak, sonra da, "Sizden bir isteğim var," dedi, "Ben bu illetten nasıl kurtulabilirim?!" diye sordu, önce bir duraklama oldu sonra da büyük bir alkış koptu, çoğu katılımcının gözleri yaşarmıştı, bizim de tabii... Sonra orada bulunan bir doktor ertesi akşam onu bir danışmanla buluşturacağını söyledi. İşte gerçek halk forumu dediğiniz böyle bir şey olmalı... Bu çocukların dramı devletimizin bir ayıbı değil mi?
dxci.jpg

Çadırların kaldırılmasına en çok evsizlerin üzüldüğünü duyduğumda çok etkilenmiştim.
Parkta 24 saat açık büfe vardı. Herkesin eşit muamele gördüğü gezi parkı sanırım
en çok sokak çocukların zihnine kazındı. :5:

Hanımefendi merak etmeyin orada gerçek halktan çok provokatör ajan vs olsaydı bu müdahaleler asla bu kadar şiddetli olmazdı.Onlara hiçbirşey yapılmazdı.Günler önce Taksim meydanında gördük silahsız halka tazyikli suyla taklalar attıran polis 5 tane molotofçuyu dağıtamadı.Ben evdeki duş başlığım bile onların provokatörlere sıktığından daha tazyikli su akıtıyor çünkü.Orada insanlara allah yarattı demeden vuruyorlarsa bilin ki oradaki gerçek halktır.

Öyle mi ?Yani bu devletin arabasını ateşe verip çevik kuvvet müdürünü yaralayan halk mı ?Ben buna inanmak istemem.İnanmıyorum da.Onlar halksa ben değilim kardeşim anlaşıldı mı ?Şimdi sen zahmet etme de ben senin vereceğin cevabı vereyim.
Bu ülkenin çocuklarına gaz atan da polis diyeceksin.O kadar dağılın provakatörler var,marijinal gruplar war uyarısına karşı büfeleri yağmalamaya devam eden insanlara yapılacak ne kalmıştı acaba ?

Çadırların kaldırılmasına en çok evsizlerin üzüldüğünü duyduğumda çok etkilenmiştim.
Parkta 24 saat açık büfe vardı. Herkesin eşit muamele gördüğü gezi parkı sanırım

Bir de karalamak yerine isin bu güzel yanlarini görseler ya. Mitinglerinde camide icki ictiler yerine, sokak cocuklarina yardim ettiler, tinerciye destek oldular, cocuklar icin atölye kurdular, kütüphane olusturdular. Karni ac olanlar doydu, tok olanlar yemek tasidi deseler ya. Yok ama demezler; elestirmek, camur atmak, iftira atmak varken neden bahsetsinler güzelliklerden?

Son düzenleme:
Heyyooo kızlar, giremedim bugün hiç. An itibariyle Yoğurtçu Parkından gelmekteyim. Bayağı bayağı oraya çadır kuranlarda olmuş :) Parkın adının ethem sarısülük parkı olarak değiştirilmesi konuşuluyordu, belediyeyle iletişime geçilmiş. Muhtemelen kısa sürede değişir, kadıköy belediyesi desteğini esirgemedi bu olaylardan hiç..

Forum akşam 9da başladı da, ben kalamadım daha uzun. Neler konuşuluyor bu akşam bilmiyorum.

Bir de, bugün bir haber okudum beynimden vurulmuşa döndüm.. Gezi parkı eylemlerine katılanlara taksimde 200 tl dağıtılmış :1: :1: :1:

Öyle mi ?Yani bu devletin arabasını ateşe verip çevik kuvvet müdürünü yaralayan halk mı ?Ben buna inanmak istemem.İnanmıyorum da.Onlar halksa ben değilim kardeşim anlaşıldı mı ?Şimdi sen zahmet etme de ben senin vereceğin cevabı vereyim.
Bu ülkenin çocuklarına gaz atan da polis diyeceksin.O kadar dağılın provakatörler var,marijinal gruplar war uyarısına karşı büfeleri yağmalamaya devam eden insanlara yapılacak ne kalmıştı acaba ?
Ben provokatör yok demiyorum.Orada çoğunlukta olan halk diyorum ki o yakıp yıkanlara polisten önce orada masumca eylem yapan halk tepki gösteriyordu zaten bunun uyarısını da her zaman kendi içlerinde yapıyorlardı.
$ay%u002525C4%25B1.jpg
Eylemcilerin arasında provokatörleri polis de görmüştür zaten orada onları ayıklayamıyorlarsa bu onların yetersizliği.Ama zaten amaç yakıp yıkanları engellemek değil toptan eylemi dağıtmak olduğu için...

İnşallah demokrasi parklarından sokak çocuklarıyla ilgili güzel sonuçlar çıkar...

$BMqfjMhCIAIHApG.jpg

dün bu topikte öcalana af konusu gündeme gelmişti tepkimizi ortaya koymuştuk, bugün akil insanlar heyeti başbakanla görüştü ve rapor sundu..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar final toplantısı gerçekleştirildi. Saat 14.00 sıralarında başlayıp 17.30 sıralarında sona eren toplantıda Akil İnsanlar heyetleri Başbakan Erdoğan'a raporlarını sundu.

raporlara baktım ve bazı maddeler karşısında dondum kaldım,kötü bir şaka gibi!

bence lütfen herkes incelesin bu maddeleri.

Ben provokatör yok demiyorum.Orada çoğunlukta olan halk diyorum ki o yakıp yıkanlara polisten önce orada masumca eylem yapan halk tepki gösteriyordu zaten bunun uyarısını da her zaman kendi içlerinde yapıyorlardı.
Eki Görüntüle 743410
Eylemcilerin arasında provokatörleri polis de görmüştür zaten orada onları ayıklayamıyorlarsa bu onların yetersizliği.Ama zaten amaç yakıp yıkanları engellemek değil toptan eylemi dağıtmak olduğu için...

BEN NE DİYORUM arkadaşım?Sen dış basına türkiyeyi iç savaşta olan bir ülke olarak göstermek istemiyorsan,eylemin provake ediliyorsa o halde bu duruma kendi ülken için son vermeyi bileceksin.Bu arada pankart çok iyi olmuş da bu pankart onların eyleme katılmasını engelleyecek mi?Sen buna inanıyor musun ???

Son düzenleme:
Bir de karalamak yerine isin bu güzel yanlarini görseler ya. Mitinglerinde camide icki ictiler yerine, sokak cocuklarina yardim ettiler, tinerciye destek oldular, cocuklar icin atölye kurdular, kütüphane olusturdular. Karni ac olanlar doydu, tok olanlar yemek tasidi deseler ya. Yok ama demezler; elestirmek, camur atmak, iftira atmak varken neden bahsetsinler güzelliklerden?

Aynen öyle.. Orada günlerce bedava yemek, bedava su ve bedava ilaç vardı.. Hem çok kalabalıktı, hem de her gelen bir şeyler getiriyordu.. Yani bir şey getirmek zorunlu değildi, ama kimsenin de eli boş gitmeye içi el vermiyordu.

Annem giderken bana paket çay aldırdı bir sürü, yanıma verdi zorla, "boğazlarından sıcak bişi geçsin kızım, koy büfeye" demişti, halbuki kimsenin yanında termos yok tabi, kimse pikniğe gitmiş değil ki. ben büfeye çayları koyunca epey gülmüştük şahit olanlarla.. sonra bir çocuk "ihtiyacı olanlar alıyor merak etme" demişti.

dün bu topikte öcalana af konusu gündeme gelmişti tepkimizi ortaya koymuştuk, bugün akil insanlar heyeti başbakanla görüştü ve rapor sundu..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar final toplantısı gerçekleştirildi. Saat 14.00 sıralarında başlayıp 17.30 sıralarında sona eren toplantıda Akil İnsanlar heyetleri Başbakan Erdoğan'a raporlarını sundu.

raporlara baktım ve bazı maddeler karşısında dondum kaldım,kötü bir şaka gibi!

bence lütfen herkes incelesin bu maddeleri.

LINK VERELIM: İşte Akillerin Erdoğan'a sunduğu rapor - Radikal Politika

Ben de okuyayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back