Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tam diğer sayfadan da bunu okuyordum.

okumayan arkadaşlar, buradan inceleyebilirsiniz İşte Akillerin Tayyip’e sunduğu rapor! | Sözcü Gazetesi

Bak arkadaşım Edirne'de günlerce Gezi'ye destek için yürüyüşler yapıldı insanlar parklarda sabahladı.Polis en baştan müdahale etmeyeceğiz dedi ve sözünü tuttu en ufak bir tatsızlık da yaşanmadı.Kimse etrafa zarar vermedi provokasyon olmadı.Yani demem o ki polisin müdahale etmediği yerde provokasyon da olmuyor ne hikmetse.Bilmem anlatabildim mi?

choloe resmi raporlara göre 2,5 milyon insan katılmış.sesini tencereye vurarak duyurmaya çalışan insanların sayısı bilinmiyor bile.para meselesinin iftira olduğu bariz zaten.inanma.mübarek camimizde fuhuş yağıldı bile dendi.sonradan cami görüntülerini izleyince herkes gerçekleri gördü.

evsiz çocuklara ben de çok üzülüyorum,bir de sokak hayvanlarına.tek başına ne kadar yardım edebilirsem o kadar ediyorum ama yetmez tabiki.

ajan dedikleri erasmus ile türkiyeye gelip gezi parkını fotoğraflayan ve o hengame arasında kalan Galatasaray üniversitesi öğrencisi kız fransaya gönderildi.siyah kıyafetli kız ise amerikaylıymış.evet her yıl istanbulu ziyaret eden milyonlarca turistten bir tanesi.bikinili kız ise türk vatandaşı ancak almanyada doğmuş.

tam diğer sayfadan da bunu okuyordum.

okumayan arkadaşlar, buradan inceleyebilirsiniz İşte Akillerin Tayyip’e sunduğu rapor! | Sözcü Gazetesi

ben link vermeyi pek beceremediğim için haberi paylaşmıştım böylesi daha iyi oldu,teşekkürler :)

güzel ve mantıklı maddeler de var yok değil ama bazı maddeler akıllara zarar.

Öcalan’ın serbest bırakılması (bu talep Öcalan’a yakın siyasi hareketler tarafından örgütlü olarak dile getirilmiştir, ancak diğer bazı Kürt siyasi grupları da (azadi gibi) bu talebe katılmıştır. Bu talep Öcalan’ın koşullarının iyileştirilmesi olarak ifade edilen ve ilgili bölümde yer verilen talepten farklı olarak gündeme getirilmiştir.)

Vuuuu....

Edirne ve Rize de yapılan destek yürüyüşlerinde eylemciler taşkınlık yapmadığı için polis müdahele etmemiş olmasın ?

Son düzenleme:
Bunlarda çok tartışmalı :

Bu ülke artık tek din, tek dil gibi söylemleri kaldırmıyor.
Tekçilikten vazgeçilmeli. Tek dil, tek millet değil, ortak vatan, ortak devlet denmeli.

Kalıplaşmış deyimlerden vazgeçilmeli: Türk Bayrağı, Türk Milleti, Ne Mutlu Türküm diyene, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur, Türkiye Türklerindir, bir Türk dünyaya bedeldir gibi.

Neyse arkadaşlar ben size Türkiyenin aldığı ekonomik yaradan,eylemlerin düşmanlarımızı nasıl sevindirdiğinden bahsediyorum siz hala olayı hükümet-hükümet karşıtı olarak görmeye devam edin.KOLAY GELSİN

zulüm yapanlardan daha kötüsü varsa bu zulmü destekleyen şakşakçılardır.
ben bu ülkenin demokrat,liberal bir yapıya ulaşacağını sanmıyorum.
çünkü ağzımı bozmadan saygısızlık etmeden belgelerle insanlara bir şey anlatsam bile görmüyorlar,kabullenmiyorlar.
üzgünüm..
çünkü insanlar sadece kendi menfaatini düşünüyor.
ben bak kaç kişi öldü değer miydi derken ''iyi oldu köpeklere '' diyen bir zihniyet dikiliveriyor karşımda.
terör bitti diyorlar ,inanmışlar belli ki. hatayda ölenler kimlerdi arkadaşlar,insan değil miydi ?
yarın bir gün bunlara oy versek baş örtümüzü alacaklar kafamızdan diyorlar.
o sokakta ki insanların yaş ortalaması 20-25. bu insanlar örtü sorunu olduğu zaman daha 10 yaşındalardı ,onlar mı engelledi senin örtünmeni ?
sen barış, demokrasi derken alevileri hesaba katmadan yavuz sultan selim olsun dersen köprünün ismine böyle barış sağlanır mı.
vicdanına inandığım müslüman insanım.
camilere ayakkabıyla girdi dendi içki içti dendi müftü yalanlayınca öyle birşey olmadı onlar tanrı misaviri ben nasıl geri çevirim deyince sen bu adamı görevinden alırsan bunun neresinde müslümanlık.
senin başbakanın ırak ta kadınlara tecavüz eden amerikan askerlerine '' allah onları evlerine sağ salim kavuştursun'' derken sen buna çanak tutarsan nerede kaldı senin muhammed ahlakın.
sizden son bir istek. ne türk vatandaşı ne de başka bir şeyim bunu söylerken. eğer vicdanınız varsa oturun düşünün. bir rahatsızlık hissetmiyorsanız olanlardan sizi tanrı bile yargılamasın. yaratan için insan ,vicdanı olanlardır.

Sürece zarar veren dilin (terör örgütü, bebek katili vb.) bırakılması

-Kalıplaşmış deyimlerden vazgeçilmeli: Türk bayrağı, Türk milleti, ne mutlu Türküm diyene, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, ürkiye Türklerindir, bir Türk dünyaya bedeldir gibi.

-Öcalan'ın serbest bırakılması (bu talep Öcalan'a yakın siyasi hareketler tarafından örgütlü olarak dile getirilmiştir, ancak diğer bazı Kürt siyasi grupları da (azadi gibi) bu talebe katılmıştır. Bu talep Öcalan'ın koşullarının iyileştirilmesi olarak ifade edilen ve ilgili bölümde yer verilen talepten farklı olarak gündeme getirilmiştir.)

-Gerçek demokrasi olmadan barış olmaz. Süreç karşılıklı konuşabilme, bir masa etrafında buluşabilme anlamında başarılı ama barışın tüm boyutlarıyla olabilmesi için gerçek demokrasi olması lazım.

-Türkiye milletvekilliği, yerel parlamentolar olmalı. Eyalet sistemi olmalı

-Cadde, okul, havaalanı gibi yerlerde İnönü, Fevzi Çakmak, Abdullah Alpdoğan, Sabiha Gökçen gibi isimlendirmelerin terk edilmesi

-Öcalan serbest bırakılmazsa bile barışı yönetmesi sağlanmalı. Hiç olmazsa şartları iyileştirilmeli.

OLDU!!

arkadaşlar bu haber doğru mu,lütfen söyleyin ve uydurma deyin.yalanlayın iki kere okudum gerçekten rapor bu mu?

NE BU PANİK arkadaşım?üç beş adam kendi çaplarında bi kaç şey karalamış diye kanun mu oldu sanki bu saçmalıklar ?

Andımız birilerine neden bu kadar batıyor? Türküm demek, ne mutlu türküm diyene diye bağırmak neden hata olarak görülüyor?

Apoyu başbakan yardımcısı yapalım en iyisi...

Bi de memleketi terk edelim. Sanırım buna yakın birşey isteniyor.

NE BU PANİK arkadaşım?üç beş adam kendi çaplarında bi kaç şey karalamış diye kanun mu oldu sanki bu saçmalıklar ?

kanun olduktan sonra ses çıkarsak ne fayda? maddeleri okumadınız galiba,öcalana özgürlük vb.. cümlelerinin geçmesi bile büyük bir talihsizliktir..

Edirne ve Rize de yapılan destek yürüyüşlerinde eylemciler taşkınlık yapmadığı için polis müdahele etmemim olmasın ?
Polis müdahale etmediği için taşkınlık olmadı.Etseydi mutlaka çok daha büyük olaylar olurdu.Gezi parkında ilk günlerde çadırları yakılan eylemciler taşkınlık mı yapıyordu?Hayır,kitap okuyup piknik yapıyorlardı.Polis saldırınca olaylar büyüdü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…