dün bu topikte öcalana af konusu gündeme gelmişti tepkimizi ortaya koymuştuk, bugün akil insanlar heyeti başbakanla görüştü ve rapor sundu..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar final toplantısı gerçekleştirildi. Saat 14.00 sıralarında başlayıp 17.30 sıralarında sona eren toplantıda Akil İnsanlar heyetleri Başbakan Erdoğan'a raporlarını sundu.
raporlara baktım ve bazı maddeler karşısında dondum kaldım,kötü bir şaka gibi!
bence lütfen herkes incelesin bu maddeleri.
Bak arkadaşım Edirne'de günlerce Gezi'ye destek için yürüyüşler yapıldı insanlar parklarda sabahladı.Polis en baştan müdahale etmeyeceğiz dedi ve sözünü tuttu en ufak bir tatsızlık da yaşanmadı.Kimse etrafa zarar vermedi provokasyon olmadı.Yani demem o ki polisin müdahale etmediği yerde provokasyon da olmuyor ne hikmetse.Bilmem anlatabildim mi?BEN NE DİYORUM arkadaşım?Sen dış basına türkiyeyi iç savaşta olan bir ülke olarak göstermek istemiyorsan,eylemin provake ediliyorsa o halde bu duruma kendi ülken için son vermeyi bileceksin.Bu arada pankart çok iyi olmuş da bu pankart onların eyleme katılmasını engelleyecek mi?Sen buna inanıyor musun ???
tam diğer sayfadan da bunu okuyordum.
okumayan arkadaşlar, buradan inceleyebilirsiniz İşte Akillerin Tayyip’e sunduğu rapor! | Sözcü Gazetesi
Bak arkadaşım Edirne'de günlerce Gezi'ye destek için yürüyüşler yapıldı insanlar parklarda sabahladı.Polis en baştan müdahale etmeyeceğiz dedi ve sözünü tuttu en ufak bir tatsızlık da yaşanmadı.Kimse etrafa zarar vermedi provokasyon olmadı.Yani demem o ki polisin müdahale etmediği yerde provokasyon da olmuyor ne hikmetse.Bilmem anlatabildim mi?
arkadaşlar bu haber doğru mu,lütfen söyleyin ve uydurma deyin.yalanlayın iki kere okudum gerçekten rapor bu mu?
NE BU PANİK arkadaşım?üç beş adam kendi çaplarında bi kaç şey karalamış diye kanun mu oldu sanki bu saçmalıklar ?
Polis müdahale etmediği için taşkınlık olmadı.Etseydi mutlaka çok daha büyük olaylar olurdu.Gezi parkında ilk günlerde çadırları yakılan eylemciler taşkınlık mı yapıyordu?Hayır,kitap okuyup piknik yapıyorlardı.Polis saldırınca olaylar büyüdü.Edirne ve Rize de yapılan destek yürüyüşlerinde eylemciler taşkınlık yapmadığı için polis müdahele etmemim olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?