- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
dün bu topikte öcalana af konusu gündeme gelmişti tepkimizi ortaya koymuştuk, bugün akil insanlar heyeti başbakanla görüştü ve rapor sundu..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar final toplantısı gerçekleştirildi. Saat 14.00 sıralarında başlayıp 17.30 sıralarında sona eren toplantıda Akil İnsanlar heyetleri Başbakan Erdoğan'a raporlarını sundu.
raporlara baktım ve bazı maddeler karşısında dondum kaldım,kötü bir şaka gibi!
bence lütfen herkes incelesin bu maddeleri.
-İnsani taleplerin Türkiye'nin farklı bölgelerindeki insanlar tarafından ''bölünme hassasiyeti'' olarak değerlendirilmemesi...
İnsani talepler mi ?
Delireceğim
-Sürece zarar veren dilin (terör örgütü, bebek katili vb.) bırakılması
Ne denecek, benim 24.000 vatan evladımın katiline ?
-Etnik ve mezhebi ayrımcılıklara ve asimilasyon politikalarına son verilmesi...
Asimilasyonun kralını çin doğu türkistandaki türk kardeşlerime uyguluyor gıkınız çıkıyor mu ?
-Tekçilikten vazgeçilmeli. Tek dil, tek millet değil, ortak vatan, ortak devlet denmeli.
Burası Türkiye Cumhuriyeti. Soyum, sopum, ırkım Türk'tür. Dilim, bayrağım tek kalacak! İşine gelmeyen defolsun gitsin!
-Kalıplaşmış deyimlerden vazgeçilmeli: Türk bayrağı, Türk milleti, ne mutlu Türküm diyene, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, ürkiye Türklerindir, bir Türk dünyaya bedeldir gibi.
Dümdüz söveceğim artık çok zor tutuyorum kendimi, evde deli gibi volta atıyorum okuduğumdan beri bu yazılanları... Ayıptır günahtır soyu atası yüzyıllara dayanan bir milletin evlatlarının sabrı bu kadar sınanmaz!