Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben değilim hatta tahminim bile değil
aynen..
başka topiklerde takılıcam biraz aksiyon olursa msj atın bari hayrınıza
benim tahminim varrr fikrim geldii:111::111:
benim tahminim varrr fikrim geldii:111::111:
doğru tahmin mi?
Ben de isterim fikir
doğru tahmin mi?
bence kesin doğru tahmin alkıslar sana gelsin
ben kırk yıl düşünsem bilemezdim
bence kesin doğru tahmin alkıslar sana gelsin
ben kırk yıl düşünsem bilemezdim
rica ederim efenim
burdan cevap vereyim melekyavrumcum,evet ablayım hemde baya büyük 50 yaşındayım
senin ruhun genc abla
çıtır ablasın sen
annemi kk ya üye yapıyımda senle tanıssın
annemde 64 doğumlu
ama hala 40ım dio
ay annem buraya gelse hiç olmaz dakka bası banlanır
buralara kadar gelir o zaman o biber gazını kokusu
rica ederim efenim
burdan cevap vereyim melekyavrumcum,evet ablayım hemde baya büyük 50 yaşındayım
ablacım süpersin
şunu da artık anlayalım ki taksimdekiler masum ,ağaç sever, doğa dostu, antifaşist öğrencilerimizden ibaret değilll.kuzenim polis ve arabası yakıldı orada...hiç birşey tek taraflı değil.belindeki tabancayla erkek olduğunu sanan zawallı polisler yok demiyorum.orada halktan çooook daha fazlası var diyorum.yakalanan ingiliz rus ajanlarının haddi hesabı yok. Uyannn türkiye.uyannn memleketimbunun gibi bir sürü ağacın üzerine senin zaten cebinden, faturandan, vergilerinden, sağlığından, sofrandan çalan sevimsiz para babaları ve iktidar adamları daha çok kazanmak için avm dikecek.
[ımg]http://img199.imageshack.us/img199/5969/95473255041227833157141.jpg[/ımg]
fotoğrafta polis memurlarından birinin genç bir kadının yüzüne gaz sıktığı an ölümsüzleştiriliyor. Bu kare sosyal medyada da gezi parkı'ndaki yıkıma verilen tepkinin sembollerinden biri haline geldi.
[ımg]http://img259.imageshack.us/img259/1416/11bbbd35.jpg[/ımg]
şunu da artık anlayalım ki taksimdekiler masum ,ağaç sever, doğa dostu, antifaşist öğrencilerimizden ibaret değilll.kuzenim polis ve arabası yakıldı orada...hiç birşey tek taraflı değil.belindeki tabancayla erkek olduğunu sanan zawallı polisler yok demiyorum.orada halktan çooook daha fazlası var diyorum.yakalanan ingiliz rus ajanlarının haddi hesabı yok. Uyannn türkiye.uyannn memleketim
bu gezi ruhu denen seyi gormezden gelmek icin yeterli neden mi yani????