• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen akşam, Maçka Demokrasi Parkı'ndaki halk forumunda 3.000 kişi kadar toplanmıştı, değişik meslek gruplarından çeşitli konuşmacılar konuşuyordu, orada söylenenlere biz de kulak kabartalım dedik, katılımcılar arasında 3-4 tinerci çocuk vardı, bir ara tinercilerden biri ayağa kalkıp söz istedi; "Ben de konuşabilir miyim?", "Tabii," dedi forumu yöneten kişi, tinerci çocuk gözyaşları içinde, "Benim annem babam yok, öldüler, yok benim annem babam," dedi yutkunarak, sonra da, "Sizden bir isteğim var," dedi, "Ben bu illetten nasıl kurtulabilirim?!" diye sordu, önce bir duraklama oldu sonra da büyük bir alkış koptu, çoğu katılımcının gözleri yaşarmıştı, bizim de tabii... Sonra orada bulunan bir doktor ertesi akşam onu bir danışmanla buluşturacağını söyledi. İşte gerçek halk forumu dediğiniz böyle bir şey olmalı... Bu çocukların dramı devletimizin bir ayıbı değil mi?
dxci.jpg

rica ederim efenim:1:
burdan cevap vereyim melekyavrumcum,evet ablayım hemde baya büyük 50 yaşındayım:1:

senin ruhun genc abla

çıtır ablasın sen

annemi kk ya üye yapıyımda senle tanıssın
annemde 64 doğumlu
ama hala 40ım dio:52::52:
ay annem buraya gelse hiç olmaz dakka bası banlanır
buralara kadar gelir o zaman o biber gazını kokusu

senin ruhun genc abla

çıtır ablasın sen

annemi kk ya üye yapıyımda senle tanıssın
annemde 64 doğumlu
ama hala 40ım dio:52::52:
ay annem buraya gelse hiç olmaz dakka bası banlanır
buralara kadar gelir o zaman o biber gazını kokusu

teşekkür ederim melekyavrumcum:1:
bende 63 doğumluyum,benide çocuklarım üye yaptı buraya.çokkk mutlular karışmıyorum onlara buraya takıldığım sürece:27:
annende gelsin bekleriz hanımkeleşimi getir,sevgi var genelde geyik topiğinde takılıyoruz
gerçi ben uzun zamandır pek giremiyordum.
yok yok banlanmamak için dikkat etmek zorunda kalınıyor:1:

bunun gibi bir sürü ağacın üzerine senin zaten cebinden, faturandan, vergilerinden, sağlığından, sofrandan çalan sevimsiz para babaları ve iktidar adamları daha çok kazanmak için avm dikecek.

[ımg]http://img199.imageshack.us/img199/5969/95473255041227833157141.jpg[/ımg]

fotoğrafta polis memurlarından birinin genç bir kadının yüzüne gaz sıktığı an ölümsüzleştiriliyor. Bu kare sosyal medyada da gezi parkı'ndaki yıkıma verilen tepkinin sembollerinden biri haline geldi.
[ımg]http://img259.imageshack.us/img259/1416/11bbbd35.jpg[/ımg]
şunu da artık anlayalım ki taksimdekiler masum ,ağaç sever, doğa dostu, antifaşist öğrencilerimizden ibaret değilll.kuzenim polis ve arabası yakıldı orada...hiç birşey tek taraflı değil.belindeki tabancayla erkek olduğunu sanan zawallı polisler yok demiyorum.orada halktan çooook daha fazlası var diyorum.yakalanan ingiliz rus ajanlarının haddi hesabı yok. Uyannn türkiye.uyannn memleketim

şunu da artık anlayalım ki taksimdekiler masum ,ağaç sever, doğa dostu, antifaşist öğrencilerimizden ibaret değilll.kuzenim polis ve arabası yakıldı orada...hiç birşey tek taraflı değil.belindeki tabancayla erkek olduğunu sanan zawallı polisler yok demiyorum.orada halktan çooook daha fazlası var diyorum.yakalanan ingiliz rus ajanlarının haddi hesabı yok. Uyannn türkiye.uyannn memleketim

Bu Gezi ruhu denen seyi gormezden gelmek icin yeterli neden mi yani????

bu gezi ruhu denen seyi gormezden gelmek icin yeterli neden mi yani????

eylemin sebebi ne olursa olsun eğer bir eylem artık demokratik bir eylemden çok spekülasyonlara malzeme oluyor ve ülkene zarar veriyorsa ve sen ülken için bu eylemde olduğunu ,milletini .türkiyeyi sevdiğini söylüyorsan durup düşüneceksin arkadaşım.yani bir türk evladının yapması gereken bence budur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back